• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Cleansing Creme

Varenummer: sc_708

109,00 kr.

Læs mere

Cleansing Creme – til rengøring af spa & badekar

SpaCare Cleansing Cream bruges til overfladerengøring af dit spabad. Produktet har en mild skureeffekt og fjerner fastsiddende snavs i alle typer spabade.

Påfør produktet med en fugtig klud eller svamp. Rens derefter med vand og tør efter med en blød klud eller køkkenrulle.

Kan benyttes til at fjerne fastsiddende vandlinjesnavs i udendørs og indendørs spa, pool-liner, fliser, badesanitet og brusekabiner.

For et flot og skinnende resultat kan du efterpolere det rengjorte område med SpaCare Beauty Polish, som samtidig giver karret en snavsafvisende overflade.
(OBS: BENYT KUN BEAUTY POLISH PÅ INDESPA, BADEKAR OG WHIRLPOOLS)

500 ml.

Omrystes før brug.

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...