☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Bademåtte i bambus

Varenummer: n4142

199,00 kr.

Læs mere

Bademåtte i bambus til badekar

Er du træt af at bruge håndklæder til at stå på, når du går op af dit spabad eller badekar? Med vores bademåtte i bambus, får du en flot og dekorativ løsning til dit badeværelse.

Det gængse materialevalg i vores baderum er ofte ret stringent og klinisk, med rengøringsvenlige, glatte overflader – måske endda klinker fra gulv til loft. For at skabe en intens oase- og wellness-stemning kan det derfor anbefales at tænke i kontraster. Kontraster til det kolde og hårde stenmateriale, der ellers dominerer rummet. Bløde tekstiler og grønne planter er for mange naturligt at tænke ind. Men elementer af træ rækker dig også en kærkommen hånd i jagten efter din ønskeoase – naturens bløde og levende element. Forkæl øjnene, fødderne og din æstetiske sans med en lækker bademåtte i bambus fra WellMore. Bambus bademåtten leveres samlet, og skal derfor blot pakkes ud af kassen og lægges, hvor du ønsker det. Overvej også at forkæle dig selv – eller din udkårne med en tilhørende badekarhylde i samme materiale.

Detaljer:

 • Mål: 60 x 40 cm
 • 24 Bambuslameller

Bambus – et bæredygtigt materiale

Bambusmaterialet er et bæredygtigt valg. Den belaster ikke det omkringliggende miljø og dyrkning af planten kræver ikke kemikalier eller insektgift, da planterne i sig selv indeholder et antibakterielt stof. Bamboo kun – som aktivstoffet hedder – gør det naturligt modstandsdygtig overfor bakterieangreb og sygdom – denne kvalitet er en ekstra styrke ved træet, når det benyttes til elementer til baderum mv. Bambus er et 100% biologisk nedbrydeligt materiale – et godt valg, der rækker ind i fremtiden.

Kender du det..?

Måske kender du følelsen af (igen igen) at have glemt at finde et håndklæde frem til at stå på, når du træder ud af badet. Måske måtte du igen ty til at stå op og række ud efter et håndklæde fra knagen – med vandstænk over hele gulvet til følge. Og måske blev du så igen den heldige vinder af endnu en større omgang håndklædevask, end først beregnet…?

En bademåtte med fast plads på gulvet er ikke alene et kærkomment redskab efter badningen, men også et æstetisk islæt til rummet. En smuk og elegant løsning til dit spabad eller badekar, som samtidig er praktisk. Drømmer du om at tilføre rummet mere bambustræ? Så bemærk vores bambushylde til spa eller badekar i samme lækre materiale og formsprog.

Wellness til hverdagen finder du hos WellMore! Ved du også, at vi har et bredt kvalitetsudvalg af nakkepuder til badet? Plejeprodukter til badet og forkælende MOMENTS badesæbeserie baseret på naturens egne remedier?

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...