☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Saunalampe med træskærm til hjørnemontage

Varenummer: sauna_lampk

495,00 kr.

Læs mere
28 x 27 cm
El-tilslutning: 220 V

Yderligere information

Størrelse 28 × 27 cm

Saunalampe med træskærm til hjørnemontage

Få den perfekte stemning i din sauna med WellMore’s Saunalampe med træskærm.

Denne lampe er designet til hjørnemontage, hvilket giver dig mulighed for at optimere pladsen i din sauna og skabe en harmonisk atmosfære.

Træskærmen tilføjer en naturlig og rustik følelse, der passer perfekt til saunaens æstetik og hjælper med at skabe en afslappende atmosfære. Med sin blide belysning fremhæver denne lampe træets varme og skaber et behageligt miljø, perfekt til at nyde øjeblikke af ro og velvære. Uanset om du nyder en stille stund alene eller inviterer venner og familie til en hyggelig saunaoplevelse, vil WellMore’s Saunalampe tilføjer en indbydende belysning, der fuldender din saunaoplevelse på en elegant måde.

BEMÆRK: Kun til hjørnemontering

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...