• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Waon-terapi til behandling af patienter med fibromyalgi

Japansk studie med waon-terapi, hvor infrarøde saunabehandlinger blev anvendt til behandling af 13 patienter med fibromyalgi

Baggrund for studie waon-terapi til fibromyalgi patienter

Fibromyalgi syndrom (FMS) er en kronisk lidelse, der er karakteriseret ved udbredt smerte med lokal ømhed.  I 2008 publicerede The First Department of Internal Medicine, Kagoshima University Hospital; Japan et forsøg i forhold til netop denne patientgruppe. Formålet med studiet var at undersøge virkningen af Waon Therapy (infrarøde saunasessioner) på 13 kvindelige patienter med fibromyalgi – om behandlingerne kunne være smertedæmpende på de sygdomsramte.

Beskrivelse af behandlingen

Patienterne fik Waon-terapi én gang om dagen i 2 eller 5 dage om ugen. Patienterne blev anbragt i en infrarød strålesauna ved en jævn temperatur på 60 grader C i 15 minutter. Efter hver saunasession lå patienterne 30 minutter under et tæppe i et tilstødende lokale for at “holde på varmen”.

Effekten af behandlingerne blev målt på den visuelle analoge smerteskala (VAS) samt vha. spørgearket for fibromyalgipatienter (FIQ).

Resultat og konklusion

Resultatet viste, at alle patienter oplevede en signifikant reduktion af deres smerte med omkring halvdelen efter den første behandling. Effekten af ​​Waon-terapien blev stabil efter 10 behandlinger. Smerte VAS- og FIQ-symptomscorer faldt betydeligt og forblev lav i hele observationsperioden.

Forskerne konkluderede derfor, at Waon-terapi er en effektiv til behandlingsform til patienterne med fibromyalgi syndrom.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram