• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Waon therapy anvendt i forskningsstudie mod kronisk træthedssyndrom i Japan

Også personer med kronisk træthedssyndrom har været i søgelyset i forhold til Waon Therapy-behandlinger. I 2015 publiceredes et pilotstudie fra Japan over netop effekten af Infrarøde saunabehandlinger på patienter med kronisk træthedssyndrom – et syndrom, der er stærkt socialt invaliderende for patienterne og hvor man ikke tidligere har haft oplagte behandlingsmuligheder.

Sådan forgik studiet
Over en 4-ugersperiode fik patienterne 5 ugentlige infrarøde saunasessioner i 15 min ved 60 grader. Efter hver saunasession hvilede patienterne 30 minutter under et tæppe. Under selve behandlingsperioden oplevede patienterne i første omgang ikke, at deres træthed blev reduceret væsentligt, men efter forsøgsstop var trætheden faldet signifikant. Derudover havde de infrarøde stråler haft en betydelig positiv effekt på patienternes negative humør – herunder angst, depression og præstationsstatus. Niveauerne for patienternes smerte og kraft ændrede sig dog ikke væsentligt under forsøget.

Studiet konkluderer af waon terapi er en nyttig og sikker behandling

Studiet fremhæver, at ingen af patienterne oplevede bivirkninger under og efter behandlingerne. Det blev endvidere konkluderet, at resultaterne af studiet tyder på, at Waon-terapi (infrarøde saunabehandlinger) kan være en nyttig og sikker behandling for folk med kronisk træthedssyndrom.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram