• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Wellmore på Færøerne

XL BYG Borg

Hjertelig velkommen til vores Færøske kunder.

Her på siden, kan du finde alt i spa, badekar, udespa, brusekabiner samt infrarøde saunaer. På Færøerne samarbejder vi med XL BYG BORG.

XL BYG BORG forhandler hele Wellmores bad- og wellness sortiment. Kontakt os gerne, hvis du har brug for råd og vejledning omkring et produkt.

Link til XL BYG Borg

Billeder fra vores showroom i Egtved

wellmore-udstilling-_acm5825

Showroom i Egtved og Ringsted

Wellmore A/S har hovedsæde med lager, kontor og stort showroom i Jyllands trekantsområde, i det smukke Vejleådal, i Egtved. Dit behov er det vigtigste. Når du henvender dig til Wellmore, bliver dine behov nøje afdækket, så Wellmore kan levere dét, du har brug for.

wellmore-udstilling-_acm5870

Stort udvalg af bad- og wellnessprodukter

Wellmore er en af Danmarks største og ældste forretninger inden for udespa, badekar, indespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  Skriv direkte til os