• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore

Win-Win Wellness

Fra overskudsstrøm til wellnessdrøm

Kombiner udespa og solceller og udnyt din overskudsstrøm selv, i stedet for at sælge den til en minimalistisk spotpris

Reducér din elregning
Opvarm din udespa med overskudsstrømmen fra dine solceller
Mere end bare opvarmning af udespa, kan også dække dit elforbrug i hele husstanden
Familietid på den sjove måde
Styr det hele fra din telefon uanset, hvor du er

Win-Win Wellness

Lad wellness indgå i dine udregninger og realiser drømmen om hverdagsforkælelse for hele familien!

Mange har desværre skudt drømmen om en udespa ned med argumenter som:

Sluger den ikke en masse strøm? Jeg har ikke overskud i budgettet til at trække ca. 500 kroner til forkælelse ud om måneden.

Men hvad, hvis en stor del af pengene allerede var en del af dit budget? At pengene kunne hentes direkte fra din tagflade til opvarmning af en privat forkælelsesoase til dig? Du producerer strømmen - og du får glæden af strømmen!  På den måde kan du begrænse transportafgiften og i stedet benytte strømmen lige dér, hvor den laves - og i præcis dé timer, der giver mest værdi for dit energiregnskab.

Hvorfor ikke indstille spaen til at rense og opvarme i det tidsrum, hvor solen står højt på himlen (og du alligevel er på arbejde)? Eller i det tidsrum om natten, hvor strømmen er billigst at hente hjem, mens batterikapaciteten fra dagens 
strømproduktion gemmes til de tunge aftenposter som madlavning, opvaskemaskine og tøjvask? Udnyt dagens strømproduktion, hvor det giver bedst mening og lad dit liv forsødes med solopvarmet wellness.

Du får et solidt overblik via de tilknyttede apps for solcelleanlægget og dit nye udespabad, og sikrer dig dermed gode forudsætninger for energioptimeret, prisvenlig luksus i hverdagen.

Lad os - i samarbejde med vores søstervirksomhed KlimaEnergi - hjælpe dig med udregningerne.

Vil du have et uforpligtende og personligt tilbud, så ring til os på 75551700 eller udfyld vores kontaktformular nederst på siden. 

KlimaEnergi A/S og WellMore A/S er søsterselskaber

Vi har tidligere delt showroom og kontorfaciliteter, men pga. vækst har vi nu adskilte matrikler - dog kun med 200 meter imellem os. Vi har indgående kendskab til hinandens produkter og ved, hvordan kombinationsløsninger skaber mest mulig værdi for vores kunder og samarbejdspartnere. Når vi vælger at integrere fælles pakkeløsninger, skyldes det netop vores fælles ophav og hjerte for ordentlighed før, under og efter et salg.

Vi deler værdisæt og målsætning om at yde vores kunder en sublim service og køb af produkter baseret på langtidsholdbare, driftsstabile kvalitetskomponenter. For ved KlimaEnergi og WellMore tager vi vores kunders drømme alvorligt. Derfor tilbyder vi dig en fælles løsning:

Hele to hold eksperter på samme tid – massiv ekspertise inden for udespa og dit nye solcelleanlæg
Din egen sælger tilknyttet fra begge afdelinger
Beregninger baseret på dit nuværende forbrug og ønsker til udespa osv.
Fællesmøde, hvor dine rammer og ønsker danner grundlag for et tilbud.
Guidning i optimal opsætning af de tilknyttede apps, så du får mest muligt glæde af din egenproducerede strøm.

Hvorfor overveje solopvarmet spalykke? ☀

4 gode grunde

Selvforsyning af strøm reducerer din elregning og giver dig mulighed for at benytte overskudsstrømmen direkte – dvs. filtrere og rense din spa, mens solen står højt på himlen. 
Egenproduktionen af strøm kan også benyttes til at dække husstandens øvrige elforbrug
Et anlæg med batteri kan spare strøm op i solskinstimerne til døgnets dyre timer med madlavning osv.
Reducer din elregning – og øg din families livskvalitet – 
Win-Win Wellness

4 bonusgrunde

Tillad dig selv mere luksus – lad solcellerne yde, så du kan nyde
Hæv husets streetcredit i nabolaget
Få oplagte rammer i haven til ’instamoments’ – og skyd løs med grøn samvittighed
Gå ikke ned på apps og gadgets - styr det hele fra din telefon – og lets’ face it. Det hæver streetværdien betragteligt at åbne en solcelle- eller spa-app i stedet for candycrush eller Sudoku

WellMore

WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram inden for bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Mere end 15 års brancheerfaring.
Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
Showroom i Egtved og Ringsted.
Garant for god service før, under og efter dit køb.
Egen serviceafdeling, der dækker hele landet.
2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
Vi hjælper dig med at gøre dine wellnessdrømme til virkelighed

Det er vores klare målsætning at levere branchens mest kompetente rådgivning og bedste kvalitetsløsninger, når wellnessdrømme skal realiseres. Med mere end 15 års brancheerfaring, indgående teknisk ekspertise og egenudviklede produkter, tilbyder vi et bredt kvalitetssortiment af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og tilbehør. Vi har endvidere specialudviklede wellnessprodukter til brug for udlejningshuse og skiftende brugere.

Ved os får du - foruden 2 års fuld produktgaranti - 8 års suppleringsgaranti. Du er derfor sikret langtidsholdbare wellnessløsninger og forkælelse i mange år. Og med egen serviceafdeling, der dækker hele landet, bliver du godt sikret og kompetent klædt på til din nye tilværelse som wellnessejer og -nyder.

KlimaEnergi

En måde at bruge solenergien på i forbindelse med dit udespa er ved at installere et solcelleanlæg, som kan genere den elektricitet som du har behov for. Anlægget kan ikke kun bruges til at dække dit udespa’s energiforbrug, men kan også hjælpe med at nedsætte dit samlede energiforbrug i hjemmet.

Når du bruger solenergi til dit udespa, kan du også tage fordel i de naturlige varmevekslinger mellem solen og jorden. For at optimere dit udespa's energiforbrug kan du styre, hvornår dit udespa skal opvarmes. På den måde kan du sørge for, at det kun opvarmes, når der er rigeligt med solenergi til rådighed.

Med et solcelleanlæg kan du spare penge på at opvarme dit udespa – og på den måde opnå fuld afslapning.

Bestil et uforpligtende tilbud

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi glæder os til at skrive til dig.

  [mc4wp_form id="82"]

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  Følg os på:

  Kundeservice

  Praktisk information

  CVR: 36499877
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
  wellmore
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram