• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

4-dobbelt isolering sikrer lave driftsomkostninger


Det er dyrt at købe for billigt! BUM! …

Okay, måske en lidt unuanceret påstand, for i bund og grund ligger det vel i os alle sammen, at vi elsker at gøre en god handel.Men hvad er egentlig en god handel, når det drejer sig om en udendørs spa til haven?

Det første vi som kunder umiddelbart støder på, er anskaffelsesprisen – og her kan der virkelig være store differencer. Det siger sig selv, at prisen som udgangspunkt afspejler, hvor meget du får for pengene. Tal er taknemmelige og målbare – derfor er det for en trænet forbruger heller ikke svært at skelne mellem to spabade, der i beskrivelsen karakteriseres med følgende ord:

62 stk. massagejets versus 49 jets

2 X 3 HK Whirlpool massagepumper versus 2 X 2,50 HK Massagepumpe

2×3 kW varmelege versus 1×3 kW varmelegeme

Men hvad betyder forskellene i praksis?

Tallene ligger ganske tæt op ad hinanden, så betyder det overhovedet noget i praksis???

Det korte, men præcise svar: Ja!

En ganske betydelig faktor i din glæde ved at bruge spabadet er helt lavpraktisk, om du kan holde varmen i karret. Når låget lige er taget af, og vandet byder dig velkommen til sin 38-39° forkælelse, så føles begge kar uden tvivl FANTASTISKE. Men det er under lange badesessioner og i årets lange kolde perioder, kvaliteten af spabadet rigtigt skal vise sit værd. For der sker naturligvis en fordampning og nedkøling ovenfra fra det øjeblik, hvor låget tages af. Og hvis dit 5-personers spabad kun har et 3 kWs varmelegeme, så vil den ret hurtigt få besvær med at holde temperaturen oppe. Og det sætter altså begrænsning i spapartyglæden, hvis først man begynder at fryse.

Derfor anbefaler vi ved Wellmore altid et 6kWs ( dvs.2x3kw) varmelegeme til spabade beregnet for mere end 3 personer. Let at huske, men især let at mærke 😊 Og ja, et dobbelt så stort varmelegeme koster naturligvis lidt mere…  Men helt ærligt også et lidt ærgerligt sted at gå på kompromis.   

4-dobbelt isolering sikrer lave driftsomkostninger

At ’nørde’ lidt i isolering bør også have en høj prioritet, når du er på jagt efter dit kommende udendørs spabad. En god isolering sikrer dig de bedste betingelser for at holde på varmen – både i karret og i pengepungen. Og da vi ved Wellmore værner om god kvalitet og langtidsholdbare wellnessløsninger – går vi derfor heller ikke på kompromis med isoleringselementerne, når design- og produktionsprocessen sættes i gang. Faktisk har vi udviklet en effektiv 4-trins-isolering, der sikrer dig de lavest mulige energi- og økonomiomkostninger – isolering, som karret er født med – dvs. intet tilkøb.

 1. Isolering på kabinettets inderside
 2. Tykt lag isolerende skum på undersiden af hele karret
 3. Alu-isolerende bund i kabinettet
 4. Skræddersyet topcover, der spændes fast på spaen og danner vakuum.

Du kan i videoen herunder se hvordan vores udespabade er isoleret således, at driftomkostninger holdes på et minimum.

Et førsteklassesisolerende topcover – en afgørende faktor i hverdagen

Til hver af vores udespa-modeller følger et topcover. Vel at mærke ikke en ’skrabet’ udgave, hvor du så mod en merpris kan opgradere. Men et førsteklassesisolerende skræddersyet topcover med massiv kerne af PUR-skum. Overfladen er i vinyl med læderstruktur og vindstop og kan ved flere modeller vælges enten i sort eller grå. Coveret ’klipses’ fast på spaen og vil derfor danne en vakuumeffekt – nærmest som låget på en termokande. Derfor vil du også kunne opleve, at der ligger sne ovenpå coveret, mens spaen stadig holder sine 38-39° – men det gør bestemt ikke luksusfornemmelsen mindre, når man kan børste sneen væk og derned glide ned i 1000-1500 liter ren omsluttende forkælelse 😉 

Hvorfor udespa fra Wellmore?

Tal er én ting – service noget andet. Så udover det brede og stærke spa-sortiment, hvordan udmærker vi os så ellers ved Wellmore? I Jantelovens hjemstavn skal man naturligvis være varsom med at tage emblemer på skulderen eller at hænge dem på væggen. Men for vores kunder har nedenstående faktorer ofte haft en afgørende betydning for, at de valgte at opsøge netop vores showroom eller webshop:

 • Eget design. Vi kender – og har selv udvalgt – hver eneste komponent i vores produkter.
 • Egen serviceafdeling som også kender hvert et produkt
 • God rådgivning før, under og efter køb – din tilfredshed med produktet er vores drivkraft.
 • Trustpilot-anmeldelser, der konkretiserer vores veludviklede servicegen 😊
 • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.

Det er dyrt at købe for billigt! BUM! …

Med det lidt flabede postulat fra indledningen, vil vi afrunde indlægget her med at opfordre til, at du, som kommende udespakunde, giver dig tid til at undersøge de sammenlignelige forskelle mellem spabadene. Søg viden og forståelse – vi er gerne behjælpelige med tekniske specifikationer på vores bade og generel vejledning. Så kan du – på en oplyst baggrund, med åbne øjne træffe til-/fravalg i forhold til teknologier, komponenter. For en udespa er mere, end blot en pris på fakturaen.

Så kig forbi, prøv karkomforten i vores mange modeller, se isoleringen med selvsyn og gå på opdagelse i begreberne zonemassage, akumassage og punktmassage og meget meget mere.

Wellness i hjemmet ér en prioritering – En prioritering i samvær, afslapning og skønne oplevelser. Men at prioritere langtidsholdbare og energioptimerede wellnessløsninger – dét er sund fornuft.