• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Optimer udlejning


Sæt skub i sommerhusudlejningen med et MaXXwell LAIDBACK udespa fra WellMore

Sæt skub i sommerhusudlejningen med et MaXXwell LAIDBACK udespa fra WellMore

Swim spa til haven – wellness for store og små

Med et swim spa – også kaldet svømmespa kan du tilføje wellness til både store og små helt ind i din egen baghave. Nogle svømmespa er designet med henblik på, […]

Hot sommer og turisme som væksthverv

Her fortæller vi lidt om hvad hot sommer er, og hvordan det er at arbejde med turisme.

Wellmore er leverandør til Skanlux

Hos Wellmore vælger vi vores partnere med omhu, og vi er stolte over at være leverandør til Skanlux.

Wellmore er klædt på til optimisme i byggebranchen

Wellmore har taget temperaturen på byggebranchen, og der er god grund til optimisme. For fremtidsudsigterne tegner lyse.

Derfor infrarød sauna til dine campinggæster

Anskaffelsespris afhængig af størrelse på infrarød sauna wellness → fra kr. 14.000 til kr 23.000, Etableringsomkostninger→ kr. 0,-.

Udespa, infrarød sauna eller vildmarksbad – der skal så lidt til at gøre det ekstra lækkert for gæsterne på din campingplads

Giv din campingplads ekstra liv og luksus med udespa, vildmarksbad og infrarød sauna til de krævende gæster.

Stort udvalg af udespa hos Wellmore

Ude spa eller inde spa? Med et ude spa mærker du naturens friske pust, og dit ude spa giver dig velvære i krop og sjæl.

Udespa vedligeholdelse – rengøring og pleje af dit udendørs spabad

Her kan du blandt andet læse guides, se produkterne eller se videoer, som fortæller hvordan du opnår den bedste pleje at dit udendørs spabad.

Udendørs spa i træ – til haven i privaten eller sommerhuset

På udkig efter udendørs spa i træ? Vi forhandler både almindelige udendørs spabade og vildmarksbade som er fremstillet i træ.

Udendørs boblebad til haven eller terrassen

Med et udendørs boblebad fra Wellmore, får du wellness i hverdagen. Se vores store udvalg. Hurtig levering – fri fragt – mange års erfaring.

MaXXwell udendørs spa

Med et udendørs spa får dit hjem et ekstra samlingssted, som du kan anvende året rundt med mulighed for fantastisk wellness, samvær og hygge.

Derfor infrarød sauna til dit udlejningshus

Ønsker du at optimere dit udlejningshus, højne udlejningen og i sidste ende dit udbytte på bundlinjen? Infrarød sauna er effektiv wellness.

Sommeren 2020 – Staycation – ferie hjemme

Gør dit sommerhus attraktivt og øg indtjeningen. 5 her-og-nu-ideer, der hæver husets wellnesskarakter og udlejning!

Få større glæde af din swimmingpool med en varmepumpe

Få større glæde af din swimmingpool med en varmepumpe. En varmepumpe forlænger poolsæsonen med 3-4 måneder.

Ny pool til haven

Overvejer du etablering af pool i haven eller i huset? Kontakt Wellmore. Vi er eksperter – og vi sørger for den optimale løsning til dig.

Stor guide med råd og vejledning til udespa

Stor guide om udespa. Information om: Placering, krav til installation, nedgravet eller grundplaceret spabad, pH-værdi, vandpleje mm.

4-dobbelt isolering sikrer lave driftsomkostninger

Det er dyrt at købe for billigt! BUM! … Okay, måske en lidt unuanceret påstand, for i bund og grund ligger det vel i os alle sammen, at vi elsker at gøre en god handel.Men hvad er egentlig en god handel, når det drejer sig om en udendørs spa til haven? Det første vi som…