WellMore a/s - wellness i hverdagen
post@wellmore.dk +45 75 55 17 00
Menu Søg Kurv
post@wellmore.dk +45 75 55 17 00

Stress af året rundt med Wellness i eget hjem

Hvorfor sætte sig i en flyver 18 timer for at slappe af på Hawaii, når du kan gøre det hver dag 365 dage om året på terrassen, i haven eller på altanen? “Hverdagen har fået en hel ny dimension og vores livskvalitet er boostet”. Store ord, men ikke des mindre en tilbagemelding, vi hos Wellmore hører gang på gang fra kunder, som har etableret wellness i deres terrasse- eller haveanlæg.

Realiser dine bad- og wellnessdrømme med Wellmore

Med wellness-produkter fra Welmore får du en unik mulighed for at tilføre din hverdag den luksuriøse oplevelse af velvære, der ofte forbindes med et kurophold. Produkter som udespa, swimmingpool eller en udebruser i haven, kan tilføre dit hjem et ekstra rum, hvor der er plads til, at du og din familie kan slappe af og lade op i hverdagen. Tænk bare at ligge under åben himmel i din varme spa og nyde synet af de funklende stjerner, imens sneen daler hvidt i december? Eller at komme hjem efter en hård løbetur på en varm sommerdag og kunne køle af med en tur i din pool? Med produkter fra Wellmore kan luksuriøse wellnessoplevelser som disse blive en del af din hverdag.

Masser af muligheder for indendørs velvære

Måske er pladsen i haven ikke til spa eller swimmingpool? Eller måske føler du, at indendørs hygge er mere dig? Fortvivl ej, hos Wellmore har vi et stort udvalg af wellness-produkter til indendørs brug, så du kan opnå den totale følelse af velvære på dit eget badeværelse. Med lækre designbadekar til en rolig, afslappende badetur samt luksuriøse spabade, bruseløsninger og infrarøde saunaer til massage og afspænding af dine muskler, har vi i sandhed noget for enhver smag. Wellness-produkter fra Wellmore fås nemlig i mange variationer, designs og prisklasser, hvorfor vi bestemt også tror, at vi har produktet til dig og dit badeværelse. Så kontakt Wellmore og lad os bringe velværen helt ind i din hverdag.

Mange mennesker har planer og håb om at tage sig tid til mere afslapning og forkælelse i hverdagen. Måske vil du gerne på kurophold? I en travl hverdag bliver planer som disse dog sjældent til virkelighed imellem arbejde, familie og sociale arrangementer. Med wellness-produkter i dit eget hjem, øges chancen markant for, at du tager dig det velfortjente frikvarter i hverdagen, du så tit har søgt at planlægge. Med dine egne produkter har du nemlig ingen bøvl med planlægning eller at booke en tid. Du kan hver dag – uden beregning – lukke dig ind i den egen verden af velvære og afslapning.

Så kontakt Wellmore. Vi har ekspertisen og kontakterne, og vi sidder klar til at hjælpe med at realisere dine bad- og wellnessdrømme. Wellmore A/S deler adresse med KlimaEnergi A/S, som er eksperter i grøn energi.

Kontakt WellMore – vi glæder os til at hjælpe dig.

Top