☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

  • Solid brancheerfaring

    Solid brancheerfaring

    WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

    • Mere end 15 års brancheerfaring.
    • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
    • Showroom i Egtved og Ringsted.
  • Montering & service

    Montering & service

    Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

    • Egen serviceafdeling.
    • Få hjælp til montering og opstart.
    • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
  • Levering

    Levering

    Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

    Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

    OBS

    WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Firkantet badekar – elegance og skarpe kanter

Er du overvejende til skarpe kanter, det tidsløse design og rene linjer? Så overvej et MaXXwell badekar i firkantet design til badeværelset. Med et MaXXwell firkantet badekar rammer du spot on på alle tre parametre, fordi badekaret er klassisk og tidsløs og vil med sine slanke linjer, skarpe hjørner og gode rummelig være moderne og nok et af hjemmets mest foretrukne møbler mange år ud i fremtiden. Børn og badeglade sjæle vil nok især på kolde og regnfulde dage glæde sig til karbad og skønne stunder i det varme vand.

Webshop


Badekar – perfekt til småbørnsfamilier

Med erfaring i salg af badekar siden 2004, er der én ting som helt tydeligt skinner igennem. Småbørnsfamilier finder altid enorm glæde ved det varme vand. Et bad hvori børnene kan tage legetøj, bolde og andet sjov med, er næsten altid garant for glade stunder. Prøv også, at give børnene sæbebobler med i badekaret, og på en snevejsdag, vil en skål sne fremkalde glade hvin og gøre stor lykke når børnene er i bad.

4 størrelser og helt sikkert en der passer til dit baderum

Ovenstående kar findes i fire forskellige længder – og dermed kan du formentlig finde et firkantet badekar som også passer til dit baderums størrelse. Fra de små til de store, starter EDINBURGH med sine 120 cm. Herefter fås modellerne 140 cm / 160 cm og 170 cm. Der er derfor størrelser til enhver smagt og behov. Med det helt lille kar har du et vandbesparende kar, som måske oftest vil blive brugt af børnene. Foretrækker du selv at kunne nyde lange og afslappende bade, kan det være at foretrække en model i 160 eller 170 cm.

Ovale og runde badekar – alternativer til det firkantede badekar

Er du ikke til det skarpe rå look, kan badekar også fås i ovale og runde design. Dertil fås der også badekar med integreret komfort i karret.

Derfor skal du købe dit badekar hos Wellmore

  • Vores nordiske design passer perfekt ind i det danske badeværelse
  • Vi er specialiserede i god badekomfort, ligegyldigt hvem og hvor gammel du er
  • Vores badekar er produceret i gennemfarvet sanitetsakryl forstærket med glasfiber, som bidrager til forlænget levetid