☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

  • Solid brancheerfaring

    Solid brancheerfaring

    WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

    • Mere end 15 års brancheerfaring.
    • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
    • Showroom i Egtved og Ringsted.
  • Montering & service

    Montering & service

    Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

    • Egen serviceafdeling.
    • Få hjælp til montering og opstart.
    • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
  • Levering

    Levering

    Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

    Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

    OBS

    WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

En swimmingpool er en investering i glæde


Aftenen er helt stille. Du sidder på terrassen og nyder det. Kun langt ude i det fjerne kan man høre en nattergal slå sine triller. Vandet i din swimmingpool er også helt stille.

Sikke en kontrast, tænker du.

Det er som om dagens glade hvin fra børnene har sat sig alle steder. Som om der ikke kan blive helt stille alligevel. Ikke efter sådan en dejlig dag med vandplaskeri og skæg og ballade. Sikken de har nydt det – ungerne. Din kone kommer ud af døren på bare fødder og stiller sig ved kanten af swimmingpoolen. Den lette sommerkjole klæder hende perfekt. Først tænker du på hendes stædige insisteren. Hun ville bare have, at I skulle købe den swimmingpool, og det tog det meste af foråret, før du overgav dig.
Men nu fik hun altså sin vilje, og som sædvanligt havde hun helt ret: Det var en fantastisk investering. Tænk at man kan få så megen glæde og så dejlige sommerdage for så få penge.

Alt kapacitet på etablering af swimmingpool er desværre udsolgt i 2020.

Overvejer du, at etablere swimmingpool til næste år i 2021? Og vil gerne vide mere om Wellmore pooltyper og poolløsninger? Kontakt vores poolrådgiver og få uforpligtende rådgivning.

Charlotte Pedersen
Tlf: 40 32 42 33

Emil Utoft
Tlf: 24 20 92 96

Wellmore hovednummer
Tlf: 75 55 17 00

– eller udfyld og send nedenstående kontaktformular

    Skriv direkte til os

    Overvejer du en swimmingpool?

    Der er mange muligheder og vi fortæller gerne om dem. Vi vil også gerne give dit et uforpligtende tilbud på en god og billig pool
    Ring med det samme på: 7555 1700

    Enhver ejer af en swimmingpool ved, at de penge, man giver ud til sin swimmingpool, kommer rigeligt igen i form af glæde og masser af gode stunder både for børn og voksne.
    Netop fordi det er en investering i glæde, er det meget vigtigt at finde det rigtige produkt, når man beslutter sig for at købe en swimmingpool.
    Der er store swimmingpools og der er små swimmingpools. Nogle er runde andre firkantede. Nogle swimmingpools er mest beregnede til nogle gode svømmeture, og andre swimmingpools er mere beregnede til børn og vandplaskeri.

    Få professionel rådgivning til din pool-investering

    Du behøver ikke at stå alene med de mange overvejelser, som følger, når du har besluttet dig for at købe en swimmingpool.

    Hos Wellmore har vi dygtige sælgere, som ved hvad der er vigtigt at overveje og som kender til de produkter, der er på markedet. De vil hellere end gerne hjælpe dig med gode råd og vejledning. Det kan også blive nødvendigt, når du skal til at finde rundt i junglen af tilbehør til din nye swimmingpool. Hvilke kemikalier, skal du købe? Hvad er flokmiddel? Er det nødvendigt med algemiddel? Skal der klor i vandet og i så fald hvor meget?
    Er det nødvendigt med en bundstøvsuger? Og hvad med en poolvarmer? Kan man overhovedet få glæde af sin swimmingpool, hvis man ikke har en poolvarmer? Er det bedst at anbringe den nye swimmingpool udendørs eller indendørs? I haven derhjemme eller i sommerhuset? Hvilke priser er der på markedet, og hvor vigtigt er det at finde en billig swimmingpool? Kan det betale sig med selvbyg ved etablering af swimmingpool?


    Tilbud på swimmingpool?

    Der er mange muligheder og vi fortæller gerne om dem. Vi vil også gerne give dit et uforpligtigende tilbud på en god og billig swimmingpool.

    Ring med det samme på: 7555 1700


    Du behøver ikke at holde dig tilbage

    Grib telefonen og ring til os med det samme og besøg vores showroom og se de forskellige produkter, mens du får snakket tingene igennem.

    Vi glæder os til at hjælpe dig uanset om du er interesseret i spa eller swimmingpool.

    Book gerne rådgivning uden for vores normale åbningstider.