☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Spabadets gavnlige virkninger på krop og sjæl


Gennem tiderne er der blevet lavet en del undersøgelser af spabadets gavnlige virkninger. En af de første fordele, der peges på, og som nok også er en af de tidligste grunde til at lave hydroterapi, er smertebekæmpelse. Fra det gamle Ægypten til Island og fra Japan til de gamle indianske stammer har varme kilder været brugt til dette formål.

Kropstemperatur som udgangspunkt

Det moderne spabad med termostat og varmelegeme holder vandtemperaturen i det interval, der giver mest gavn og skader mindst. Kropstemperaturen er udgangspunkt for vandets temperatur. Har vandet kropstemperatur eller en anelse derover, afslappes muskler og hud, og varmen kan trænge langt ind i kroppen. Stiger temperaturen blot få grader, begynder man at svede, hvilket i visse situationer kan være en fordel, mens det i det daglige ikke er meningen med et afslappende bad. Falder vandtemperaturen blot få grader under kropstemperaturen, begynder man at fryse og al håb om afslapning forsvinder.

Vidste du? at spa står for Sanus per Aquam, der betyder sundhed gennem vand.

Massagen fra vanddyserne er kraftig og øger den afslappende virkning, som varmen har på musklerne. Da vandmassage tager vandet fra selve karret og pumper det rundt i kraftige stråler, er afkølingen minimal, og den gavnlige virkning på musklerne bibeholdes fuldt ud. Selve vandtrykket, som man oplever af det varme vand, har også en gavnlig virkning.

Godt mod en række sygdomme

Videnskabelige undersøgelser har godtgjort, at hydroterapi – og herunder spabade – kan bruges som terapi ved en række sygdomme, der spænder fra gigt over hjertekarsygdomme til diabetes. En del af disse terapier indebærer spabade, hvor temperaturen kan reguleres over et større område, end det er tilfældet med almindelige spabade. Disse terapier kræver lægeligt opsyn og er ikke egnet til selv-eksperimenter.

 • Stress og migræne
  At sidde i et afslappende spabad letter stress, der kan være relateret til hovedpine og migræne.
 • Muskelsmerter
  Spabade har en afslappende effekt på stramme led og muskler, og de kan hjælpe på blodcirkulationen.
 • Gigt
  Hydroterapi kan lindre nogle af smerterne forbundet med gigt. Ud over at slappe af i spabade kan gigtsyge udføre fleksibilitetsøvelser i det varme vand.
 • Diabetes
  Videnskabelige undersøgelser viser, at regelmæssige spabade for personer med diabetes type 2 kan betyde nedsat blodsukker og blodtryk samt vægttab.
 • Hjerte-kar sygdomme
  Hydroterapi kan forbedre hjerte-kar funktioner, herunder forbedring af blodomløbet hos personer med hjertekarsygdomme.

Læs mere om, hvilke effekter hydroterapi kan have på kroppen og dens funktioner:

Scientific evidence-based effects of hydrotherapy on various systems of the body