☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Stor guide med råd og vejledning til udespa


Der kan være mange overvejelser ved køb af et udespa. Wellmore har derfor udarbejdet denne guide med tips, råd og vejledning.

Er der spørgsmål du er i tvivl om, eller spørgsmål vi ikke har fået besvaret i denne guide, så kontakt os, vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.00 til kl. 16.00 på telefon 75551700.

Alt om etablering og vedligehold

Går du med tanker om et nyt udendørs spa på terrassen, er der mange forskellige muligheder for etablering og placering. Nedenfor har vi samlet vores bedste råd, både hvad angår etableringsfasen, men også når din spa er leveret og du skal have styr på vandkvaliteten. Wellmore slipper dig ikke, før du er tilfreds og vi er din sikkerhed – også efter købet.

Inspiration og hvad et spabad gør godt for

I nedenstående kasser kan du blandt andet se billeder fra nogle af vores mange projekter, hvor kunderne har etableret en masse forskellige former for løsninger og miljøer. Mangler du lidt inspiration, så tag gerne et kig i kundegalleriet. Et udendørs spa er ikke kun et flot og hyggeligt syn, vand og massage har også en masse gavnlige effekter for krop og sjæl. Dette kan du også læse meget mere om herunder.

Udespa udstyrspakker

Det er ofte forskelligt fra kunde til kunde hvilket man ønsker til sit udespa, derfor har Wellmores MaXXwell udespa forskellige udstyrspakker som du kan læse mere om ved at klikke ind på nedenstående billeder med henholdsvis ‘Platin’, ‘Guld 1’,  ‘Guld 2’ og ‘Sølv’.

Valg af udespa model

Hvilken type af udendørs spa der er mest optimal for dig, afhænger af mange ting. Skal det være med plads til hele familien, og har i mange børn? Er børnene flyttet hjemmefra, og spaen derfor skal begrænse sig til en mindre størrelse. Eller måske skal spaen bruges i et udlejnings sommerhus? Der findes mange forskellige løsninger, og du kan nedenfor klikke på den løsning du tænker, at du/i hører bedst ind under.

Guide til rengøring af udespa

Ved køb af en udespa, er det vigtigt at passe og pleje spabadet og badevandet.
Wellmore har lavet en guide til dig, som forklarer alt du skal vide om rengøring og vedligehold af din spa.

FAQ — De mest almindelige spørgsmål om udespa

Udespa, udendørsspa, udespabad, svømmespa, swimspa, jacuzzi eller vildmarksbad?

Kært barn har mange navne. Sådan kender du forskel på de forskellige typer:

Udespa og udespabad bliver ofte omtalt som ’Jacuzzi’, men ’Jacuzzi’ er et registeret varemærke som kun ’Jacuzzi’ må anvende. Derfor kalder vi det udespa eller udendørsspa.
Alle vores spabade bliver opvarmet med strøm via elnettet.

Vildmarksbad er et trækar med plast- eller akrylindsats. Opvarmning på et vildmarksbad foregår med brænde, som du tænder op og som derved fordeler varme i karret.

Svømmespa er et stort spa med indbygget modstand, så du kan svømmetræne. Wellmores svømmespa har desuden ofte siddepladser, så du også kan slappe af i karret efter træning. Nogle modeller har desuden separat spa-del.
Svømmespa kan installeres både ude og inde.

Hvad er et udespa?

Et udespa er et udendørs stort wellnessbadekar med varmelegeme, der sørger for altid korrekt tempereret vand og med massagejets og -dyser, der kan forkæle kroppens oversete steder med uovertruffen massage. Et udendørs spabad har den fordel, set i forhold til et indendørs spabad, at det altid kan stå klar til brug. Karret skal ikke først fyldes – det er blot at løfte termolåget af og stige ned i det varme vand. En tur i en spa er altid en himmelsk oplevelse af velvære, men nydelsen bliver ganske enkelt kun større under åben himmel.

Hvem kan have gavn af et udespa?

Alle livsnydere, der holder af wellness og massage, vil have gavn og glæde af et udespa. At investere i et udespa er et tilvalg af hjemmewellness og måske endda wellness på daglig basis i stedet for at booke dyre weekendophold på spahoteller.

Må alle benytte spabad?

Som udgangspunkt er der ingen risiko forbundet med at gå i spabad. Derimod er der en lang række fordele ved at gå i spa. Dog skal spaens hygiejne være i top hele tiden for at hindre bakterievækst. Hvis du føler dig utilpas, når du har siddet i karret i et stykke tid, bør du straks stå ud af badet.

Bemærk:

 • Folk med hjerte- eller blodtryksproblemer, bør konsultere læge inden brug af spabadet.
 • Gravide bør ligeledes rådføre sig med deres læge, da vandtemperaturen og den forhøjede bakterieflora, kan udgøre en risiko.

Må børn komme i spabad?

Børn er meget velkomne i et spabad. Wellmore anbefaler, at du ikke medbringer børn under 3 år, uden først at slukke for bobler og massage, så der ikke er tryk i vandet. Uden bobler og massage fungerer dit udespa næsten som et babysvømmebassin i svømmehallen. Spabad stimulerer børn og de har stor glæde af både bobler og det beroligende, varme vand.
Børn bør aldrig opholde sig i spaen uden opsyn.

 • Opvarm badevandet i karret til 38-40 grader. Vær opmærksom på, at det kan tage 9-15 timer første gang du opvarmer dit spabad, men opvarmingstiden afhænger dog af størrelse på udespa, varmelegeme og vandindhold.
 • Følg guide/link til opstart af udespa.
 • Vask dig grundigt inden du hopper i spaen. En uvasket person forurener 200 gange mere, end en person, der er vasket grundigt.
 • Vask fødderne, inden du træder ned i spa’et for at undgå urenheder fra omgivelserne. (Det er en god idé, at placere en balje til fodvask ved siden af dit udespa)
 • Hav håndklæde i nærheden, så du hurtigt kan tørre dig, når du kommer op. Især om vinteren.
 • Det eneste du nu skal gøre er, at læne dig tilbage og nyde massagen og de eksotiske bobler.

Hvor stort skal mit spabad være?

Hos Wellmore finder du udespaløsninger til 2, 3, 4, 5 og 6 personer. Som nyeste skud på stammen tilbyder vi endda spabadets storebror: Swimspa – Svømmespa. Så uanset, om du bor alene, vil nyde stjernestunder i tosomhed eller har en stor familie, så kan vi finde en optimal spa-løsning, der matcher netop dine behov.

Hvordan finder jeg det korrekte spabad til mit behov?

Hvor mange ligge, sidde-og loungepladser, netop dit kar skal rumme. Særlige ønsker til massagejets og -dyser kan også hjælpe dig i jagten på det perfekte udespa.

Bor du i nærheden af vores showroom i Egtved ved Kolding, kan vi klart anbefale dig at komme forbi og prøve de forskellige sidde- og liggekomfortpladser i de enkelte kar. Vi står altid klar med en kop kaffe og guider dig til det rigtige valg. Alternativt kan vi også guide dig via telefon eller mail.

Hvad er forskellen på ligge- og loungepladser?

Som det fremgår af vores brede udvalg af udespa-bade, så er indretningen af de enkelte bade forskellig. Du skal derfor i din søgen efter det perfekte kar, forsøge at præcisere dine ønsker bedst muligt og her kan det være nyttigt at have helt styr på, hvad de forskellige betegnelser dækker over:

Siddeplads

Her sidder man op og massagedyserne er rettet derefter. I nogle kar er der særligt dybe siddepladser, hvis man søger det.

Loungeplads

Kan betegnes som en tilbagelænet siddeplads (tænk lænestolsfornemmelse versus en almindelig stol). En ergonomisk tilpasset hvileplads med god støtte og forkælende massagejets- og dyser.

Liggeplads

Her kan man ligge behageligt ned og nyde den dertil indrettede helkropsmassage.

Et spabad med forskellige ergonomiske pladser kan give de badende forskellige massagemuligheder, hvis man flytter sig lidt rundt undervejs. Nogle dage er det måske særligt nakke og skuldre, der skal forkæles med intense stråler, mens andre dage skal nydes liggende med blid helkropsmassage. Vi anbefaler ofte vore kunder at investere i et kar med flere typer pladser – og gerne et kar med plads til flere, da både store og små drages af det våde element og man derfor sjældent får lov til at hoppe i ”baljen” alene 😊

Hvad koster det at have et udespa i strøm?

At købe et udespa er en investering, der rækker langt ind i fremtiden. Det er derfor naturligt og fornuftigt at overveje – ikke alene at undersøge spabadets anskaffelsespris, men også de løbende driftsomkostninger, der knytter sig til købet. Et udespa står altid klar med indbydende opvarmet vand. Der skal derfor påregnes en strømudgift, men hos Wellmore har vi udarbejdet en effektiv 4-trins-isolering, der sikrer dig de bedst mulige energi- og økonomirigtige omkostninger. Vores førsteklasses-isolerende topcover hjælper derfor dig med at holde på varmen fra karret og ikke mindst varmen i pengepungen. En god tommelfinger-regel er, at et velisoleret udespa til 3-6 personer, som bliver benyttet 2-3 gange om ugen koster ca. 4.000-6.000 i strøm per år afhængig af karrets størrelse.

Kan jeg komme sæbe i vandet?
Du bør ikke bruge sæbe i dit udespa. Der findes skånsomme sæber til indendørsspa, men da vandet som regel genanvendes mange gange i et udespa, er det ikke hygiejnisk at bruge sæbe i dit udespa.

Sidde, flyde eller ligge i dit udespabad?
Du kan få spabade, hvor der kun er siddepladser, spa med liggepladser, spa med loungepladser og spa med rundsiddegruppe. Vælg det, der passer bedst til dit og familiens behov.
Se alle varianter af udespa her

Spabadet i historien
Spabadets historie går helt tilbage til Romertiden. Den belgiske by med termiske kilder, Spa, har lagt navn til spaet som vi kender det i dag.
Vil du vide mere om spabadets historie, så læs med her.

Spabad – sundhed og wellness

Ordet spa står for Sanus per Aquam, der betyder sundhed gennem vand.

Videnskabelige undersøgelser har vist, at hydroterapi – og herunder spabade – kan bruges som terapi ved en række sygdomme. Hydroterapiens lindrende effekt kan hjælpe ved muskelsmerter, gigt, stress og migræne samt have positiv indvirkning på blodcirkulationen og blodtrykket. Se eventuelt nærmere omkring de fysiske og psykiske effekter af spabadning her.

Wellness
I dit udespa kan du nyde den friske luft og stjernehimmelen eller en solskinsfyldt forårsmorgen. Den afstressede effekt i udespaet giver ny energi til dagen, ligesom spaet også er anerkendt for at have indvirkning på god og rolig søvn om natten.
Når du sidder i dit spa kan du ikke foretage dig andet end at slappe af – og det er sundt!Massage
Vores udespa har især fokus på den gode massageoplevelse.
MaXXwells massagedyser er unikt designede til vores udespa.

Vi har to dysetyper:

 • Roterende jets, der giver intensiv massage, der hvor du har brug for det.
  roterende jets giver zone-massage mod en bestemt kropsdel eller muskelgruppe — og det gør godt, lige der hvor du har brug for det.
  almindelige jets, som giver skånsom massage for eksempel under fødderne i siden og på armene.
 • Faste jets, giver akkutryk-massage via en fast og direkte vandstråle mod et bestemt punkt, også kaldet punktmassage.

Udespa med lysterapi

Lysterapi er standard i alle MaXXwell udespamodeller – dvs. hos Wellmore er det ikke et tilkøb! Via betjeningspanelet kan du skifte mellem det flerfarvede lys i spaen og derved skabe ultimative rammer for din badestund. Udover den æstetiske værdi og hyggeværdien, har lysterapi også helbredsmæssige fordele, og er kendt for at have positiv indvirkning på humør, velvære, energidepoter og vinterdepression. Det er derudover et naturligt supplement til antidepressiv medicin og andre terapiformer imod depression og søvnløshed. Du kan også bare nyde, at de smukke farver sætter stemning, når I er flere samlet.

BLÅ:    Fred, ro, afslappende, harmoni
GRØN: Beroliger, emotionel balance, natur
GUL:    Stimulerer nerver og positive tanker
RØD:    Stimulerer krop, sind, blodcirkulation

Se video omkring lysterapi i MaXXwell udespa

Klik på ovenstående billede og se video om lysterapi på Wellmores youtube kanal

Brug udespa og swimspa til træning

Motionerer du hyppigt, er du ihærdig idrætsudøver eller skal du genoptræne en dårlig ryg eller lave skånsom træning af led, så er et svømmespa eller swimspa en genial løsning.
Med et svømmespa kan du svømmetræne på få kvadratmeter, og når du er færdig med din træning, kan du bruge dit svømmespa som udespa.

Yoga i dit udespabad
I en tid hvor mange mennesker synes at gå ned med stress, er yoga blevet en populær motion, fordi man derved skaber balance mellem krop og sjæl og styrker sundheden. Yoga har sin oprindelse i Indien hvor det er blevet dyrket gennem flere tusinde år og i dag finder man mange stilarter og variationer inden for yoga. I USA er det således blevet moderne at træne yoga-øvelser i jacuzzien fordi:

 • yoga-motion i et udespas varme vand er skånsom for led og knogler
 • du er vægtløs i vand når du udfører yoga øvelserne
 • du har lettere ved at udføre i vand end på gulv

For at hjælpe med at sprede budskabet om fordelene ved at udnytte dit udespa til at dyrke yoga, har Wellmore lavet en brochure med yogaøvelser som netop er særlig velegnede til lave i en udespa.

Brug og vedligehold

Skal jeg tømme mit spabad om vinteren?
Alle vores spabade, vildmarksbade og svømmespa er selvfølgelig lavet til at blive brugt om vinteren. Du kan sænke temperaturen på vandet, så du sparer energi og du kan lægge et topcover på.
Det følger topcover med på alle MaXXwells udespabade.
Topcover til udespa

Du får topcover med til alle dine MaXXwell udespa. Topcoveret søger for at du sparer på energien, minimerer fordampningen og holder fremmedlegemer ude, når du ikke bruger dit spa.
Topcoveret med vindstop er lavet i vinyl med læderstruktur. Det er skræddersyet med massiv kerne af PUR-skum. Det er vejrbestandigt og produceret i gennemfarvet vinyl som kan modstå hårde vintre.
Topcoveret fungerer også som en sikkerhedsforanstaltning i forhold til smådyr og børn, og det frarådes at kravle på coveret.

Hvor ofte skal vandet skiftes?

Skønne badestunder i et udespa kræver naturligvis indbydende og rent vand. Men vores kunder bliver ofte positivt overraskede, når de hører, at det kun er nødvendigt at skifte vandet 3-4 gange om året. Den relativt sjældne vandudskiftning fordrer dog, at karret rengøres efter forskrifterne og, at vandets kvalitet tjekkes og behandles efter anbefalingerne.

Hos Wellmore hjælper vi dig med de gode rutiner omkring brugen af dit udespa. Vi har en komplet serie – dvs. alt, hvad du skal bruge for at holde dit udespa i topform og give glade badestunder år efter år.

Optimale badeværdier nedenfor i numerisk rækkefølge:

 • Alkalinitet 80-120
 • PH 7.0 – 7.4
 • Frit klor 1-3

Sådan tømmer du dit spabadekar:

 • Brugt badevand, uden nytilsat kemi må tømmes ud på eksempelvis græsplæne. Badevand med nytilsat kemi skal udledes i spildevandskloakken.

Rengør karret ifølge vores rengøringsguide her

Sådan fylder du dit spabadekar:

 • Hæld nyt vand i karret. Brug koldt vand fra vandhanen
 • Tilsæt hygiejnetabletter til dit vand så værdierne er:
  pH-værdi 7,0-7,4
  Frit klor 1,0-3,0 Mg/l
  Alkalitet 80-120 mg/l
 • Du måler værdierne med en Alt i et-tester

Når værdierne er korrekte, kan du tænde for varmen i dit spabad. Alt efter størrelse på udespa går der cirka 9-15 timer inden vandtemperaturen er badeklar.

Bland aldrig kemikalier, der ikke er godkendte til formålet, da dette kan fremkalde farlige, kemiske reaktioner.

Rengøring
Den helt glatte, ikke-porøse overfladestruktur reducerer samlinger af kalk og bakterier, hvilket gør karret hygiejnisk og meget nemt at rengøre.
Brug kun vand og sæbe, og gerne brun sæbe til rengøring af spabadets kar.
Brug kun “knofedt” og ikke højtryksrenser eller anden form for kraftig vandstråle, da det kan beskadige karret og kabinettet.
Følg vores guide til rengøring af dit udespabad
Du bør ugentligt rense bunden med en bundstøvsuger og tjekke kemikalieværdierne af spabadets vand.

Hvor længe holder mit spa?
Dit udespa kan holde i mange år. Det er designet til at modstå sol, frost og skiftende vejrtyper.
Det er robust så både voksne og børn kan bruge det år efter år.
Hos Wellmore er så sikre på kvaliteten af vores spabade, at vi giver 8 års garanti på reservedele.https://www.youtube.com/embed/PPaE8ypFTmI?feature=oembed

For snart 10 år siden købte Ole Stubbe et MaXXwell udespa hos Wellmore. Se video hvor han deler ud af hans erfaringer og fortæller om holdbarheden af familiens udespa.

Ridser i karret
Badekarets høje kvalitet gør det modstandsdygtigt overfor ridser, men skulle uheldet være ude, kan badekaret let repareres så det kommer til at se ud som nyt igen.
Små ridser har ingen betydning for karrets øvrige funktioner.

Tekniske spørgsmål

Hvor skal jeg placere mit spabad?
Du kan placere dit spabad lige præcis, hvor du ønsker det. På fliser eller andet fast underlag eller hvor du finder det mest hensigtsmæssigt. Wellmore anbefaler, at overfladen er solid og kan bære vægten af såvel udespa, vandindhold og personer. Placeringsoverfladen skal endvidere være i vatter samt jævn, fast og veldrænet, så der ikke kommer til at stå vand under spabadet.

Vær dog opmærksom på, at hvis du vælger et nedgravet kar, skal du undersøge forholdene i jorden, så du ikke støder på el-føringer eller vandledninger.

Skal jeg vælge nedgravet eller grundplaceret spabad?

Et nedgravningskar giver nemmere adgang, men er sværere at renholde, da det er i terrænplan.
Et nedgravet spabad kan være en flot løsning, hvis det placeres i sammenhæng med en swimmingpool.

VIGTIGT: Sørg for at området hvor spaen skal stå, er veldrænet, således der ikke kan komme til at stå vand op over spaen og i pumper, teknik mm.

Er der offentlige krav til installation af spabad?
Der er ingen offentlige krav til placeringen af dit udespa.
Dog skal elinstallationen udføres af en autoriseret elinstallatør. Dit udespa kører på kraft.
Du skal sørge for at tilslutning af vand og afløb er frostsikret.

Wellmore svarer på alle dine spørgsmål, ligesom vi kan hjælpe dig med opsætning af spa (dog ikke elinstallationen).
Vi leverer ’til kantstenen’, men har du særlige adgangskrav (over hustag eller hæk), så hjælper vi dig med at finde en løsning.

Udespa bliver løftet over sommerhus med kran i forbindelse med levering.

Sådan er dit udespa opbygget

 • Karret:
  Sanitetsakryl indvendigt – forstærket med glasfiber
  Forstærket skrå bund med kanaler
  Selvdrænene rør, så der ikke står vand i et tomt kar
 • Stativ
  Stativ skal være af aluminium eller træ så det ikke ruster. Stativet skal være en integreret del af udespaet med gode støttepunkter, som gør at udespaet altid står robust, solidt og urokkeligt – også selv om du og et par kammerater skubber til det.
 • Kabinet
  Wellmore anbefaler gennemfarvet vejrbestandig og vedligeholdelsesfrit PVC med træstruktur.

Alle vores udespabade leveres med kar, stativ og kabinet i flere farver.

Hvordan er kvaliteten på MaXXwells udespa?
MaXXwells udespa er lavet af sanitetsakryl, der på grund af den høje materielle kvalitet og den specifikt udviklede produktionsteknologi opfylder, ikke kun EC standard EN 198, men overstiger standardens krav.

Isolering har betydning for, hvor energieffektiv et udespa er.
MaXXwells udespa er tykt polstret under akrylkarret. Her er tænkt dansk og nordisk klima.
Det er fuldisoleret med PUR-skum under karret og isoleret i kabinettet, under bund og i topcoveret.
Vores udespa er dobbelt-skallet og ekstremt forstærket, hvilket resulterer i en samlet tykkelse på op til 8 mm. (Kravet til et kvalitetskar er minimum 5 mm).
Karret bør ikke have en vanddybde på mindre end 50 centimeter, da det ødelægger siddekomforten. Alle vores spabade er dybere end 70 centimeter.

Erfaring
Wellmore har mere end 12 års erfaring i udespa, og vi har vurderet at de bedste kar laves i Europa og visse steder i Kina. Vi vælger kun produkter, vi selv kan stå inde for, og fravælger derfor også nogle producenter.

Garanti
Vi giver 8 års suppleringsgaranti på alle reservedele til vores MaXXwell udespabade.

Se for dig selv
Du er altid velkommen til at se, røre og prøve vores spabade i Wellmores showroom i Egtved.

Udespa til sommerhus
Udlejer du dit sommerhus, når du ikke selv bruger det? Et udespa øger i høj grad interessen for dit sommerhus. Med en forholdsvis lille investering, kan du øge udlejningsværdien med op til 30-40 % procent. Det kan betyde en merindtjening på over 20.000 kroner om året.
Se MaXXwell LAIDBACK som er lavet til udlejningssommerhuse.

Anbefalet vandkvalitet og ph-værdi i udespa
PH-værdien skal være mellem 7,0 og 7,4. Det er vigtigt at PH-værdien er korrekt, ellers kommer der kalkaflejringer i pumper, og belægning på udespaen, og derved nedsættes levetiden.
Hvis ikke PH værdien ligger korrekt opnås ikke fuld effekt af klor.

Hvad er en ozonator / ozonrenser?
En Ozonator også en aktiv medspiller for et godt (vand-)miljø. En ozonator (klorinator) tilfører ozon til badevandet og dræber derved en del bakterier. Den er et supplement til at vedligeholde vandhygiejnen og den fungerer uden tilsætning af kemikalier til badevandet. Ozonrenseren reducerer behovet for kemi og du sparer således mange penge. Ozongeneratoren kører sammen med systemets filtreringscyklusser.

Mere information
Har du brug for uddybende information eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til Wellmore på tlf. 75 55 17 00. Besøg også gerne vores showrooms og start gerne med et virtuelt besøg i Wellmores showroom i Egtved hvor vi har et stort udvalg af udespa og mange andre wellnessprodukter til udeliv.