• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Udespa vedligeholdelse – rengøring og pleje af dit udendørs spabad


For at sikre den optimale badeoplevelse i dit udespa, er rent badevand altid en god start. I denne guide om udespa vedligeholdelse, kan du læse og se videoer om alt inden for rengøring og pleje af dit udendørs spabad. Her kan du lære om; opstart med nyt vand, guide til dosering af kemi, desinfektion og ikke mindst løbende vedligehold.

Guide til hvilke kemi- og plejeprodukt du bør anvende

Klik på vores links nedenunder og bliv klogere på hvilke kemi- og plejeprodukter du bør anvende til dit udespa.

Opstart af udespa – ny udespa eller vandskift

Udespaberegner — Hurtig guide om produkter og dosering

Guide til desinfektion af udespa — før og efter badning

Vedligehold af udespa – månedlig, kvartalsvis og på årsbasis

Rent badevand – en god begyndelse

For at få det optimale ud af dit eksisterende, eller nye udendørs spa, er vandbehandling og løbende pleje af spaen vigtig. Vi har samlet alt hvad du skal vide, i ovenstående kasser hvor du kan blive meget klogere. Her kan du blandt andet læse guides på skrift, se produkterne eller se og høre videoer, som fortæller præcis hvordan du opnår den bedste pleje at dit udendørs spabad. Tøv endelig ikke med at kontakte os, såfremt du skulle have spørgsmål til pleje af dit vand eller spabad.