☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Historien om Wellness


Der findes dog flere udtænkte definitioner af wellness, som har udviklet sig særligt gennem perioden 1950-70. Uformelle netværk af amerikanske fysikere og tænkere har gennem artikler og ledelse stort set formet den måde, vi i dag opfatter og taler om wellness på. Alligevel er der globalt set forskellige opfattelser og variationer af wellness-begrebet. Dette betyder, at der kan sættes flere overskrifter på wellness.

Hvad er Wellness?

*Wellness er multidimensional: Wellness inkluderer fysiske, mentale, åndelige og sociale dimensioner.
*Wellness er holistisk: Wellness er et bredere begreb end fysisk helbred eller fitness, og der fokuseres på det hele menneskes velbefindende.
*Wellness skifter over tid og ud fra en helhed: Wellness er hverken en statisk tilstand eller har et endemål men udgør flere skiftende dele af en større helhed.
*Wellness har fokus på individet men hænger også sammen med miljøet: Wellness er en proces udøvet på et individuelt plan men hænger også sammen med de betingelser og miljøer, som den enkelte lever i. Dette særligt i en tid med fokus på klima og miljø.
*Wellness er selv-ansvarlighed: De fleste fortalere for Wellness lægger vægt på den enkeltes ansvar for eget helbred og sund livsstil.

Wellness gennem historien

Oprindelsen af ordet ’wellness’ går langt tilbage. Grundlaget, hvor wellness udvikler sig fra, knytter sig til flere tusinde år gamle healingøvelser og medicinske traditioner. De gamle kulturer i Kina, Indien, Grækenland og Rom havde en meget sofistikeret forståelse af, hvordan man opretholder et godt helbred. De lagde vægt på ’det hele menneske’ og en ’harmonisk’ metode til at holde sig sund.

Sundt sind – sundt legeme

Det første ’fitnesscenter’, man kender til, blev bygget lidt uden for Rom af den romerske hersker Hadrian for næsten 2.000 år siden, og der er tydelige spor i ruinerne efter spabade. Antikkens healere proklamerede således: “Mens Sana, Corps Sana” – Sund i Tanken, Sund i Kroppen!

I løbet af 1800-tallet blev der i USA og Europa udviklet nye intellektuelle bevægelser, åndelige filosofier og medicinske øvelser. Flere alternative metoder inden for sundhedspleje havde fokus på selv-healing, holistiske tilgange og forebyggende pleje. Fx blev homøopati, osteopati og kiropraktik udviklet i denne periode og vandt stor udbredelse i både Europa og USA.

Filosofien i disse 1800-tals bevægelser – at et sundt legeme hører uløseligt sammen med et sundt sind – anses nu for at være forstadier til nutidens udbredte wellness- og selvhjælpsbevægelser. Selv om disse medicinske metoder faldt i unåde med udviklingen af moderne, evidensbaseret medicin i midten af 1900-tallet, har flere af dem genvundet anerkendelse i den gængse medicinske verden og den generelle offentlighed.

Vidste du? at Spa er en by i Belgien, der er kendt for sine termiske kilder.

Wellness fædre

Den moderne brug af ordet ’wellness’ dateres til 1950erne og en skelsættende – men ret ukendt – bog af fysikeren Halbert L. Dunn (1896-1975), High-Level Wellness (1961). Selv om Dunns bog kun fik lidt opmærksomhed, da den udkom, blev hans ideer senere optaget og udvidet af et uformelt netværk i USA i 1970erne. Dette netværk bestod bl.a. af Dr. John W. Travis, Don Ardell og Dr. Bill Hettler.

Disse ’wellness fædre’ skabte deres egne omfattende definitioner og modeller af wellness, udviklede nye vurderingsredskaber og skrev og talte aktivt om wellness-begrebet. Travis, Ardell, Hettler og deres kolleger var ansvarlige for oprettelsen af verdens første wellnesscenter, udviklingen af det første ’universitets wellnesscenter’ samt oprettelsen af the National Wellness Institute og National Wellness Conference i USA.

En voksende trend

Gennem 1970erne og 80erne førte udbredelsen af wellness-konceptet i USA til ’wellness på arbejdspladsen’, hos store firmaer, såvel som udviklingen af statssponsorerede programmer til fremme af en sundere livsstil. Konceptet spredte sig derefter hurtigt til Europa.

Den globale udbredelse af wellness betød, at fitness- og helseklubindustrien for alvor voksede i løbet af 1990erne. Spaindustrien oplevede en betydelig stigning i perioden 2000-2005. Mange tv-berømtheder og selvhjælpseksperter deltog i fokuseringen på det at ’leve det gode og sunde liv’ og var dermed med til at gøre wellness mere mainstream.

Wellmore var blandt landets første udbydere til at introducere infrarød sauna til private hjem, hvilket du kan læse mere om her.