☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Indmuringsbadekar – råd og inspiration


Indmuringsbadekar – teknisk opsætning

Er du på udkig efter et indbygningsbadekar, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvalitet. Ofte kan du købe nogle meget billige badekar til indmuring – men disse vil oftest være af dårlig kvalitet og have en ringe holdbarhed. Hos Wellmore er vores indmuringsbadekar forstærket med glasfiber på undersiden af karret. Dertil er karret placeret på et justerbart stålstel, som sikrer karret står solidt og fast på gulvet. Badekarret er tilmed udstyret med afløb og flexslange på ca. 75 cm, hvorfor afløbet ikke skal placeres lige under bundventilen på karret.

Oplevede en rigtig god service, hvor der blev fundet en løsning til lige netop vores specifikke behov. Hurtig levering og nem montering! – Mia

Indmuringsbadekar fra Wellmore er udstyret med:
*Sanitetsakryl
*Forstærket med glasfiber på undersiden
*Justerbar stålstel som sikrer optimal holdbarhed
*Bundvendtil
*Afløb
*Overløb ( På nogle modeller er det tilkøb for 600 kr.)

Indmuringsbadekar – valg af armatur

Vælger du et badekar til indmuring, anbefaler vi, at du finder et væghængt brusearmatur, som du kan fylde karret med. Dette er det langt mest praktiske – og der er dermed også mulighed for at vælge et armatur, som går igen fra din brusekabine, håndvask osv.

Et væghængt armatur kan blandt andet se ud som nedenstående. Der er masser af muligheder, for at finde det armatur du synes er pænest. Oftest anbefaler vi, at du har en håndbruser på armaturet. Dette letter bla. rengøringen af badekarret, da du kan skylle det med bruseslangen.

Inspiration til dit kommende projekt

Herunder har vi samlet lidt billeder, hvori du måske kan finde inspiration til dit kommende projekt.

Vores bedste råd til dig

Alt efter behov, børn / ikke børn , er der nogle gode råd vi gerne vil råde dig til at følge:

✔ Gå ikke på kompromis med kvalitet

✔ Vælg en flise / klinke, som matcher resten af dit badeværelse

✔ Få installeret karret så det står solidt på gulvet

✔ Vælg et væghængt armatur – eventuelt i stil med resten af badeværelsets armaturer

✔ Sørg for at have en bruseslange i armaturret – det letter rengøringen og børnene elsker vandpjaskeri

✔ Lav evt. en ‘afsætningsplatform’ enten på karrets side eller i enden – her kan du have et glas vin, en bog eller stearinlys

✔ Køb eventuelt en badekarshylde – den er smart og funktionel

Se vores kar til indmuring:

Vores erfaring – din sikkerhed

Har i brug for rådgivning eller hjælp til køb af jeres kommende badekar, skal i ikke tvivle med at kontakte os. Med mange års erfaring, know how og glæden ved at hjælpe jer, sørger vi for at i får den rådgivning i har brug for.

Badekar til børn er et godt valg

I vores mange år som leverandør af badekar til danskernes hjem, har vi især bidt mærke i den kæmpe glæde, det bringer en børnefamilie at have et badekar. De små poder synes oftest det er noget sjovere at plaske rundt i vand til maven, end det er, at stå og blive vasket i brusekabinen. Kan du finde plads til det, anbefaler vi derfor stærkt at integrere et badekar på badeværelset, hvis i går med planer om børn, eller allerede har et par småbørn rendende rundt.

Kontakt os gerne for rådgivning – vi glæder os til at se dig.