• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Badekarshylde

Varenummer: hylde

695,00 kr.

Læs mere

Badekarshylde

Skab hygge med en hylde til badekar

Optimer hyggen i badet med denne super flotte hylde til badekar.
En super hyggelig løsning. Så har du både sæbe og svamp lige ved hånden. Når du skal forkæle dig selv lidt ekstra, så bring en smoothie eller et glas vin med i badet, og forglem ej din ynglingsbog, inden du hopper i et dejligt skumbad.

Breddejustering til dit badekar

Denne badekarshylde, passer til de fleste kar, idet den kan skydes ud og ind i siderne, og dermed er justerbar og har breddejustering.

Hylden er fremstillet i bambus og krom.

Mål:

Lukket: 76 cm

Udtrukket ud: 97 cm

Bredde: 20 cm

Højde: 3 cm

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...