☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Infrarød varme kan lindre og give en god dag


Patientprotector Zanny Arina Lundgaard fortæller om hendes erfaringer med infrarød varme

Jeg er uddannet fysioterapeut og arbejder dagligt med at udvikle syge borgeres arbejdsevne.

Nogle af mine klienter har diagnoser, som indebærer invaliderende kroniske smerter og stor træthed ved eksempelvis svær slidgigt i ryggen, fibromyalgi og hypermobilitets syndrom.

KØB INFRARØD SAUNA

Som forsøg på at finde et supplement der gør en lille forskel i livskvaliteten, har nogle af mine klienter prøvet IR Sauna, og har oplevet lindring af smerterne ved regelmæssig brug og kortvarig øget energi.

IR Sauna er ikke en mirakelkur som helbreder, men i nogle tilfælde kan den lindre og give “en god” dag, især i det kolde og fugtige halvår.

Personligt har jeg selv haft gode oplevelser med IR Sauna ved bækkenløsning, menstruationssmerter og muskelspændinger i skulderen.

Zanny Arina Lundgaard, Patientprotector Danmark
Juridisk hjælp til behandling, sociale rettigheder og erstatning