☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Kemikalier til swimmingpool


Klorfri desinficering – aktiv ilt, algemiddel, flokmiddel osv. Man kan hurtigt blive forvirret, når det drejer sig om kemikalier i swimmingpool.

Hvilke kemikalier skal man bruge til hvad? Hvilke er vigtige? Og hvilke kemikalier er mindre vigtige?

Se hele Wellmores sortiment af kemikalier og plejeprodukter til swimmingpool her>>

Kontakt Wellmore for gode råd og vejledning

Enhver nybagt swimmingpool-ejer vil gerne gøre sig umage med at ordne swimmingpool og derfor bliver det ekstra vigtigt at få styr på alle de kemikaler man kan og måske skal bruge.

Hvis du er i tvivl om hvilke pool kemikalier du skal bruge til at ordne svømmepøl, er du velkommen til at kontakte os og spørge. Hos Wellmore rådgiver vi dig gerne om brug af kemikalier til swimmingpools. Det gælder uanset om du er ude på at få den rigtige pH regulering eller du bare vil sikre dig, at farlige bakterier ikke overlever og trives i vandet.

Kemikalier kan bruges til meget og er en stor hjælp, når man skal holde sin svømmepøl i orden, men samtidig er det vigtigt at bruge dem rigtigt.

Vi hjælper med at finde de rigtige kemikalier til din svømmepøl. Er du i tvivl om hvilke pleje- og kemiprodukter du skal anvende til din swimmingpool? Kontakt os, vi er klar til at hjælpe dig med uforpligtende rådgivning.
Tlf: 75 55 17 00

– eller udfyld og send nedenstående kontaktformular

  Skriv direkte til os