fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.

Nyt badekar – velvære i både børne- og voksenhøjde

Overvejer du nyt badekar og at opgradere dit baderum til en badeoase? Oplev Wellmores sortiment her eller i vores showrooms.

Overvejer du at tilføre dit hjem et nyt badekar og dermed opgradere rummet til en badeoase fremfor blot et baderum?

Hvor man for år tilbage brød badekar ned, så snart man overtog ejerskabet af en ny bolig, så vælger mange mennesker i dag badekarret til. Et tilvalg af badekar giver rigtig god mening og endda i flere sammenhænge, end du måske først tænker på. Et badekar giver dig – foruden den åbenlyse ramme for personlig hygiejne – også mulighed for:

 • Sanselige wellnessstunder – alene eller sammen med en udvalgt
 • Let og humørfyldt badning af børn – og flere børn på en gang modsat i en mindre brusekabine
 • Badning af eventuelle kæledyr
 • Iblødsætning af eksempelvis badeforhæng eller andet interiør
 • Overbrusning af husstandens planter uden, at hele baderummets gulv oversprøjtes
 • ….. og listen kan fortsættes i det uendelige

Lykken er… at være barn i et hjem med badekar

Baby Inside White Bathtub With Water


Spørger du børnefamilier, er et badekar ganske enkelt et ”must”. Ikke alene hjælper vandet med at opbløde og fjerne hårdnakket snavs fra dagens udeleg, men et bad før sengetid hjælper også børnene med at tage afsked med dagen. Dét at blive omsluttet af det varme vand, giver ro og velvære og optimerer dermed vilkårene for en god nats søvn. Og for småbørnsforældre er det velkendt, at når børnene sover godt, så sover forældrene også godt 😊 Et bad før sengetid hjælper derfor med at gøre både du og dine børn klar til næste dags udfordringer – hvad enten de findes i sandkassen eller på arbejdspladsen.

Dit hjem er dit slot – her har du hjemme.

Hjemmets badeværelse benyttes mange gange dagligt og netop derfor er det af stor betydning, at du møder et rum, der byder dig velkommen og taler til dine sanser. Da badekarret er toneangivende for baderummets karakter, kan du derfor med dit valg af kartype ændre hele rummets signalværdi til et mere ekstravagant, minimalistisk eller romantisk udtryk – afhængigt af netop din smag.

Wellmore tilbyder et bredt udvalg af badekar i form og designs

Det klassiske badekar, som vi kender det fra år tilbage, findes naturligvis stadig på markedet, men inden du træffer det afgørende valg, så und dig selv at gå på opdagelse i nutidens langt rigere og bredere sortiment af badekar. Vidste du, at man i dag kan få asymmetriske kar som maxxwell-miami-badekarret? eller Walk-in-badekar for bevægelsesbesværede ? Ligeledes findes der lækre indbygningskar som Ålesund-karret og Orlando-karret – kar, der kan sænkes, så indstigningshøjden bliver lavere eller som giver dig mulighed for en eksklusiv ensartethed, da karret kan beklædes med samme typer fliser som resten af baderummet. Produktionen af badekar har været i en eksplosiv udvikling – en udvikling, som i dén grad kommer Wellmores kunder til gavn. Vi hjælper nemlig dig med at få præciseret og ikke mindst realiseret dine badedrømme.

Forberedelse og installation af nyt badekar

Uanset dit valg, følger vi hos Wellmore dit køb til dørs –  vi rådgiver gerne både før, under og efter dit køb og kan derudover tilbyde WellDone-montage, for de, der hellere blot vil nyde det færdige resultat.

Rengøring og vedligehold af dit nye badekar

Alle vores badekar har sanitetsakryloverflade, som er let at vedligeholde både med den almindelige rengøring og med en mere dybdegående rensning. På den måde sikres du mange velværefyldte badestunder i et kar med glansfuld og indbydende overflade – år efter år.

Hos Wellmore har vi lavet en samlet guide til brug for rengøring af dit nye badekar

Dit nye badekar kan ses i Egtved og Ringsted

Uanset, om du blot står overfor en udskiftning af dit nuværende badekar eller en gennemgribende renovering af eller nyetablering af hjemmets baderum, så har vi helt sikkert et badekar, der matcher dine ønsker og behov. Én ting er dog at scrolle ned over et varekatalog med billeder på en hjemmeside, noget helt andet er at prøve at sidde eller ligge i de enkelte kar. Så har du mulighed for det, vil vi derfor opfordre dig til at besøge vores showroom i Egtved eller Ringsted og opleve Wellmores brede kvalitetssortiment ”live”. På vores hovedsæde i Egtved, står vi klar med en kop kaffe og ser frem til at tilbyde dig en guidet tur i verdenen af badekar – og skulle du efter rundturen har interesse i at tilføje spa-elementer i dit nye badekar, så er vi såmænd også lagerførende i det 😊.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram