☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

MaXXwell WIEN indespa med dør

Varenummer: m-g304

23.900,00 kr.

Walk-in spabad

Læs mere
134 x 77 x 105 cm
Antal personer: 1
Til gangbesværede
Med armatur
Delbetaling
640 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 23.900 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 640 kr. Samlede kreditomk. 6.810 kr. Samlet tilbagebetaling 30.710 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,67%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

134 x 77 x 105 cm
Antal personer: 1
Til gangbesværede
Med armatur
Jets: 14
Liter: 170
Varmelegeme: 1,5 kW
El-tilslutning: 230V / 16A
Dobbelt-afløb for hurtigere tømning af kar
Kan ses i showroom
Vægt 90 kg
Størrelse 134 × 77 × 105 cm
Brand

MaXXwell

Spabad med dør for mennesker med nedsat mobilitet

Du kan i ordets praktiske betydning lukke dig inde i din egen verden og få lindring for dine smerter eller blot opleve dejligt velvære i dette spabad med dør. WIEN fra MaXXwell gør det umulige muligt med sit kompakte design og døren, der gør indgangshøjden ganske lille.

5 gode grunde til at du skal købe WIEN spabad:

 • Attraktiv spabad for mennesker med fysiske handicap eller nedsat mobilitet
 • Regulerbar hydromassage fra blid til dybdegående
 • Massage som afspænder og stimulere muskler. Ideel terapi til eget hjem i forbindelse med genoptræning
 • Dobbelt afløb for hurtig aftømning
 • Dør for nem indstigning

Tryg og sikker i badet

WIEN fra MaXXwell er designet med nænsomhed og immobilitet for øje. WIEN gør det umulige muligt. Her er et spabad med dør, som giver gangbesværede eller på anden måde personer med lav mobilitet adgang til en dejlige oplevelse, der lindrer og plejer. Du sidder højt i spa’et, så ryggen ikke belastes, og de høje sider støtter og sikrer en tryg oplevelse i badet.

Bemærk: Kun fronte og endegavl på 2 sider

Kan også fås som badekar.

Unikt design i alle detaljer

Spabad med dør

Døren i dette fine, lille spa gør det muligt at indtræde i badet helt uden lift – døren åbner indad.  Vi har placeret et håndtag i spaet, som støtter dig, når du skal op af, og ned i badet.
Siddeformen giver ikke alene tryghed under badet, det gør også dette spa særdeles vandbesparende. Hvad spa’et ikke har i længde har det i højde, hvilket gør, at der er plads til WIEN i selv små badeværelser.
Varmen og massagen i dette spa er nænsom og velgørende.
Vi ønsker, at WIEN spa med dør skal give mennesker med fysiske handicap samme mulighed som alle andre. Personer med gangbesvær eller andre udfordringer på mobiliteten har ofte brug for massage og wellness i hverdagen for at lindre muskel- og ledsmerter.

Du kan se og opleve WIEN spabad med dør og andre dejlige spaboblebade hos Wellmore i Egtved.

Link til hele Wellmores spabad sortiment

Beskrivelse af handicapvenlig komfort

Handicapvenlig komfort kan bedst sammenlignes med en behagelig stol med høj ryg. Med handicapvenlig komfort har vi tænkt på lav indstigningshøjde, indvendigt håndtag og ergonomisk brede karkanter, som du kan støtte dig til, når du skal op og ned i spabadet.
Sædets højde, form og rummelighed er designet med fokus på mennesker med nedsat mobilitet. Siddekomforten er derfor komfortabel, her sidder du godt og behageligt og alt efter personhøjde, vil vandet gå til midt mellem navle og bryst.

Skal nedsat bevægelighed have lov til at sætte begrænsninger for et rigtigt bad?

Hos WellMore sætter vi en ære i at tilbyde bade- og spaprodukter for alle – også for de mange, der af forskellige årsager måtte have problemer med bevægeapparatet. For nogle er den nedsatte bevægelighed desværre en daglig begrænsning, men for andre – eksempelvis gigtplagede – kan den nedsatte førlighed være svingende. Så hvorfor ikke vælge et spabad, der netop kan forkæle dig de dage, hvor kroppen værker og har allermest brug for varme og forkælende dråber? Med handicapvenlig komfort har vi fuldt fokus på brugervenlighed. Det skal være nemt og lettilgængeligt at få et bad – og ikke alene et almindeligt bad, men et skønt spabad med forkælende hydromassage lige der, hvor det gør dig godt.

Fra spabadets sæde betjener du nemt både armatur, håndbruser, vandpåfylding samt hydromassage og det er også herfra, at du regulerer på styrken af massagen alt efter, om massagens stråler skal være blide eller faste.

For hurtig aftømning af vand, er spabadet udstyret med 2 stk store afløb. Når du er færdig med dit spabad, kan du derfor hurtigt tømme det for vand. Endnu en gennemtænkt detalje ved karret, så du ikke bliver afkølet og kommer til at fryse, inden lågen kan åbnes. For at mindske risiko for fald, er spabadet desuden designet med nubret bund.

Fordele ved MaXXwell handicapvenlig komfort i spabad

 • Regulerbar hydromassage til ryg, lænd, hofter og ben
 • Lav indstigningshøjde
 • Indvendigt håndtag og ergonomiske brede karkanter som man kan støtte sig til
 • Alt betjening kan nås fra sædet
 • Rummelig og behagelig sæde
 • Spabadets nubrede bund giver en svag stimulans til kroppens nervebaner og er designet med henblik på at forhindre faldulykker
 • 2 stk afløb for hurtig aftømning af vand

Ud over handicapvenlig komfort kan du hos WellMore også få kar med ergonomisk hvilekomfort, ergonomisk siddekomfort og børnevenlig komfort.

Handicapvenlig komfort er et godt valg til

 • Personer med nedsat mobilitet
 • Privat brug i eget hjem
 • Handicapvenlige udlejningshuse
 • Institutioner med fokus på mennesker med nedsat mobilitet

Beskrivelse af massagezoner i MaXXwell WIEN spabad

MaXXwell Wien – et spabad til mennesker

WellMores holdning er, at wellness bør være tilgængelig for alle.
Derfor har vi dette veldesignede spabad til mennesker med nedsat mobilitet i vores sortiment. MaXXwell WIEN spabad er udstyret med dør med lav indstigningshøjde for nem indstigning, god rummelighed og dejlig ergonomisk siddekomfort og regulerbar hydromassage fra i alt 14 massagejets.

Læs nedenstående om alle spabadets hydromassage funktioner

6 stk roterende jets med zonemassage mod skuldre, ryg og læn

Hydromassage fra de 6 jets sørger for, at du får god all-round massage mod hele din rygmuskulatur, som alt efter personhøjde, stimulerer og afspænder både skuldre, ryg og læn.
Til orientering er rygmusklernes funktion blandt andet bevægelse af hoved og arme.

3 stk faste jets med akumassage til hofter, baller og lår

Hydro akumassagen fra de 3 jets sørger for fast massage mod mindre zone. Massagen hjælper med at løsne op for spændinger og infiltrationer i de større muskelgrupper omkring lår- og balleparti.
Musklernes funktion i hofter, baller og lår er bevægelse af benene og derfor oplever mange mennesker, som har nedsat mobilitet i benene, ofte problemer med stive og spændte muskler netop i dette område af kroppen.

5 stk faste jets akumassage til læg og skinneben

Hydro akumassagen fra de 6 jets sørger for fast massage mod mindre zone af læg og skinnebensmusklerne. Velegnet til afspænding og stimulation af svage led og muskler og mange oplever, at det også har effekt i forhold til smertelindring.
Musklernes funktion i læg og skinneben hjælper kroppen med at stå og balancere og har også stor betydning for føddernes bevægelse.

Brusende boble stimuli

Spabadets i alt 14 jets sørger også for brusende boble stimuli i badevandet hvilket betyder, at tusindvis af små vandbobler sørger for nænsom og blid helkropsterapi, hvilket er fantastisk til stimuli og afspænding til stive led og muskler.

Regulerbar hydromassage

Et af de absolutte fordele ved MaXXwell WIEN spabad er, at du har mulighed for at regulere hydromassagens styrke. Du regulerer nemt massagens styrke via en drejeknapfunktion på spabadet, og du har derfor mulighed for:

 • Skånsom, afslappende og stimulerende massage af kropsvæv, led og muskler hvilket ofte vil være ideel i forhold til genoptræning efter et sygdomsforløb
 • En mere intens massage som går i dybden og hjælper med at løsne op for spændinger, infiltrationer og myoser

eller en mellemting af blid hydromassage eller dybdegående hydromassage.

Brusende boble stimuli fra de i alt 20 luft bobledyser aktiverer du via separat indstilling på betjeningspanelet.

Inkluderer derudover

MaXXwell WIEN – et sidde-spabad med dør

Et dagligt bad med skøn wellness burde være alle forundt, og særlig dig med nedsat mobilitet og som måske døjer med diverse følgeskavanker. Her vil et dagligt bad med skøn hydromassage lige der hvor din krop driller gøre godt.

MaXXwell WIEN spabad er et veldesignet wellness bad med hydromassage til mennesker med fysiske handicap eller nedsat mobilitet. Spabadet er håndplukket til WellMores sortiment med fokus på komfort, teknologi, vandbesparelse, energivenlighed og produceret i holdbare, smukke og rengøringsvenlige materialer.

 • Mål og vandindhold
  • Mål: 134 x 77 x 105 cm
   Længde 134 cm
   Bredde 77 cm
   Højde 105 cm
  • Vandindhold: ca 170 liter
 • Komfort
  • Sidde-spabad til 1 person
  • Handicapvenlig komfort med ruflet bund
 • Massage og wellness
  • 6 stk roterende jets med hydro-zonemassage til skuldre, ryg og læn
  • 3 stk jets til hydro-akumassage til hofte, baller og lår
  • 5 stk jets med hydro-akumassage til læg og skinneben
   – Brusende boblestimuli i badevandet fra ovenstående 14 jets
   – Via drejeknap har du mulighed for, at regulere vandmassage fra blid til dybdegående hydromassage af ovenstående jets
 • Teknik
  • 1,5 kW varmelegeme
  • EL: 230 V / 16A
 • Andet
  • Skørt på 2 sider (hjørneplacering anbefales)
  • Dør med indvendig dørhåndtag – dør åbner indad i karret
  • Dobbelt afløb for hurtig aftømning
  • Håndtag som du kan støtte dig til, når du skal op og ned i spabadet
 • Fokus på design, teknik og høj kvalitet
  • Produceret i gennemfarvet rengøringsvenlig sanitetsakryl, forstærket med glasfiber
  • Opbygget på en rustfri stålramme med justerbare fødder
  • Vandpåfyldningshane
  • Termostat
  • Blandingsbatteri
  • Håndbruser
  • 1 stk vandafvisende ergonomisk aftagelig nakkestøtte i farven sort
  • Vandstandssensor som måler vandstanden og sørger for, at hydromassage kun kan starte såfremt der er vand i spabadet
  • Tilførselsslanger og afløbsslange medfølger

installationsvejledning_M-G304

Betjeningsvejledning wien SPABAD

Download produktark

MaXXwell Spabad og boblebad

Sæt velvære og selvforkælelse i højsædet med et spabad i hjemmet. Med et spabad får du en badeløsning i høj kvalitet og i et enkelt, stilrent design, der passer til det moderne badeværelse. Wellmore har et stort udvalg af spabade, som kan matche ethvert behov. Læn dig tilbage og find inspiration til dit badeværelse. Kontakt os gerne, for gode råd og vejledning.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til spabade. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Skal man vælge 3 eller 6 kW?

3 kW = vedligeholdelse af temperatur. 6 kW = opvarmning af koldt vandt. Vi anbefaler som udgangspunkt 6 kW varmelegeme til to-personers spabade.

Hvilket materiale er spabadene lavet af?

Karrene er fremstillet i gennemfarvet sanitetsakryl, som er forstærket med glasfiber på undersiden.

Hvordan monteres karrene?

Karrene har justerbare ben under sig, som justeres alt efter gulvet. Det er vigtigt, at karret hviler på benene og ikke karkant. Derefter tilsluttes det strøm og vand samt afløb.

Er der komfort i sæderne?

De fleste af vores MaXXwell spabade har komfort i sæderne, som sikrer god vanddybde og behagelig komfort.

Kræver de meget vedligeholdelse?

Vi anbefaler at benytte klortabletter hver gang spaen skal bruges. Dertil anbefaler vi at rense rørsystemet 3-4 gange årligt.

Fantastisk service

Bestilte badekar som kom efter 1 hverdag. De
havde glemt nakkestøtter, og dag jeg ringede til dem, beklagede de mange gange. Dagen efter kom
en fragtmand med dem. Det er god service!

Bo Grandahl

Serviceminded firma

Er helt igennem et serviceminded firma, de har en behandling af kunder som er enormt seriøst. Du føler dig velkommen og de ved hvad de taler om. 
De bedste anbefalinger herfra.

Michael Søndergaard

God oplevelse

En rigtig god oplevelse at handle hos Wellmore
- fra start til slut. Desuden passer prisen i forhold til den høje kvalitet.

John Christensen