• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Få energi i hverdagen — til det, der betyder noget

Energi-til-det-der-betyder-noget-med-infraroed

Få mere energi og overskud i hverdagen med infrarød

Infrarød wellness giver kroppens naturlige systemer en hjælpende hånd. Når du sætter dig ind i eksempelvis en infrarød sauna, opvarmes din krop indefra af de infrarøde stråler. De infrarøde stråler er elektromagnetiske bølger, som trænger ca. 4 cm ind i kroppen og opvarmer muskler og kropsvæv i dybden. Ved denne opvarmning forbedres kroppens udskilning af affaldsstoffer markant samt stivhed i led og ømme muskler reduceres. Behandling med infrarød varme dræber endvidere bakterier, forbedrer sårheling og øger blodgennemstrømningen. Alt i alt er det altså en process, som forbedrer din sundhed og giver dig mere energi i hverdagen.


Energi-ihverdagen-infraroed

Mere livskvalitet og overskud i hverdagen

Wellmore samler på solstrålehistorier om, hvordan infrarød varme har bidraget til at øge vores kunders livskvalitet og overskud i hverdagen:

*Småbørnsforældre, som booster energien efter en nat uden søvn.
*Carina, hvis ømme muskler restituerer hurtigere efter sport.
*Michelle, som efter piskesmælds-skade har genoptaget studiet.
*Ole, en smertepatient, som har nedsat brugen af smertestillende piller.

Læs solstrålehistorier med kunders erfaringer med infrarød wellness i eget hjem.

Link til Wellmores blog om infrarød terapi og wellness

Infrarød - De seneste skridt på en rejse gennem årtusinder

Varmens helbredende virkning var allerede kendt af samere, inuitter og mayaer for op til 7.000 år siden. Nutidens infrarøde behandlinger bygger videre på denne viden, men uden de ulemper, der er ved at udsætte kroppen for en traditionel saunas ekstreme miljø.

Infrarød saunasortiment

Wellmores infrarøde saunakabiner – bemærk, at terapilyset er en integreret del i mange af vores kabiner. Næsten alle infrarøde produkter er på lager. Hvis du bestiller på hverdage inden kl 12.00, så leverer vi næste dag.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram