☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Sæt skub i sommerhusudlejningen med et MaXXwell LAIDBACK udespa fra WellMore


Går det sløvt med udlejningen af dit sommerhus? – og leder du efter den ’hemmelige ingrediens’, der kan forvandle dit sommerhus til en overskudsforretning?

Okay, ’hemmelig’ er måske så meget sagt. For faktisk er WellMore kendt i feriehusbranchen for netop denne løsning: MaXXwell LAIDBACK udespa.

Et danskudviklet, nytænkende udespa- og wellnessløsning. Skabt i samarbejde med udlejningsbureauer og anbefalet af udlejningsbureauer.

Så hvad gør MaXXwell LAIDBACK til en ideel investering til dig, der vil optimere sommerhuset med wellness?

Helt kort: LAIDBACK er et danskudviklet kvalitetsudespa, der kræver minimalt tilsyn af dig og dit udlejningsbureau! Et resultat af mange års erfaring og knowhow – og udviklet med fokus på luksuriøse, robuste og energieffektive driftsløsninger, høj brugervenlighed og lukket adgang for ikke-kyndige til teknikdelen.

For hyppigt brug og skiftende lejere kræver meget af husets inventar og tilbud – også af husets wellnesstilbud. Derfor er MaXXwell LAIDBACK skabt med helt særlige features, der giver mening for både lejere, udlejer og bureau:

☑ Blandt markedets bedst isolerede udlejningsspa
☑ Ekstern frostsikring – din ekstra sikkerhed i frostperioder, hvor spaen står tom
☑ Drændyser, der sikrer hurtig og effektiv tømning mellem lejeskift
☑ Enkelt og yderst brugervenligt display, mens adgangen til teknikken foregår gennem 2 aflåste låger.
☑ Udstyret med klorinator, så et minimum af desinfektion sikres og høj hygiejne opretholdes.
☑ Ekstra snavsfilter på spaen, da vi ved af erfaring, at sand og snavs ofte forekommer i sommerhusområderne.
☑ Født med Ozonrens

MaXXwell LAIDBACK udespa kan erhverves i to størrelser: Til 4 eller 6 personer og med alt i udstyr.

Tekniske specifikationer:LAIDBACK JuniorLAIDBACK Plus
Antal pladser46
Antal liggepladser11
Antal siddeplaser35
Mål200 x 180 x 92 cm210 x 210 x 91 cm
Volumen990 L1.200 L
Antal massagedyser3036
2 x 3 kW varmelegeme✔️✔️
Ekstern frostsikring✔️✔️
3 rensningssystemer (Papirfilter, Ozonrens og halvautomatisk kloring)  ✔️  ✔️
Isolerende topcover medfølger✔️✔️
Ekstra filter medfølger✔️✔️
Coverløfter medfølger✔️✔️
Pris75.900,00 kr.79.900,00 kr.

Wellmore all inclusive – med komfort og luksus i topklasse

Når du køber et MaXXwell LAIDBACK – uanset størrelsen – er du sikret høj kvalitet i din investering: i holdbarhed, funktionalitet, energiforbrug, luksus og afslapningsgrad. Og vi er med dig hele vejen i processen – fra førsalgsrådgivning til rådgivning omkring placering og med helt konkrete dokumentanvisninger – til både lejerne af huset omkring brugen af produktet, men også til dig og dit udlejningsbureau, der har adgang til teknikken bag. Faktisk er der ikke nogen steder, vi slækker på kvaliteten af vores produkter. WellMores wellnessprodukter udviklet til udlejningshuse er en solid investering – til glæde for gæsterne, men bestemt også for dig og familien, de uger på året, I selv nyder jeres ferieperle.

Når du køber et af WellMores produkter, er du sikret, at det møder dine ønsker og drømme på bedst mulige måde. Vi har ikke en lang række ’nødvendige’ tillægskøb, som fordyrer din købsproces. For ved WellMore vægter vi, at du er klar til start, når du har modtaget og installeret dit nye produkt. Derfor er blandt andet vores udespa, swimspa og minipools født med skræddersyet topcover – ikke et, der mod en merpris skal opkvalificeres til en bedre isoleret model. Men netop dét præcise og optimalt isolerede cover, der bedst danner vacuum med dit produkt.

Vi kalder det WellMore all inclusive.

Men hvorfor gør wellness en forskel for sommerhusudlejning?

Et udespa kan være en værdifuld tilføjelse til dit sommerhus – ikke alene tilføjer det luksus og komfort til gæsternes oplevelse (og din egen, når du nyder huset selv), men det kan også øge din indtjening på flere måder:

1. Attraktivt Salgsargument:
En udendørs spa er et attraktivt tilbud til gæsterne. Et tilbud, der kan skille sig ud for potentielle lejere – især de, der søger efter et sted at slappe af og nyde naturen. Wellness kan være et afgørende salgsargument, der får gæsterne til at vælge netop dit hus – og integrere din bolig i ekstra kategorisøgninger, når folk søger wellnesssommerhus eller spahus.

2. Højere Prisniveau:
Med en udespa har du mulighed for at opkræve en højere lejepris for dit sommerhus sammenlignet med lignende ejendomme uden wellnesstilbud. Gæster er ofte villige til at betale mere for luksusfaciliteter som et udespa, hvilket kan øge din indtjening pr. booking.

3. Øget Bookingfrekvens:
Et udespa kan tiltrække flere gæster og dermed øge din bookingfrekvens – også udenfor højsæsonen og almindelige ferieperioder. For wellness er skønt året rundt – også i de mørke måneder.

4. Forbedret Gæsteoplevelse:
Et udespa tilføjer en ekstra dimension af komfort og luksus til gæsternes oplevelse. Og glade gæster har tendens til at anbefale dit sommerhus til andre og selv vende tilbage, hvilket sikrer en pålidelig indtjening. Det er også i dit udlejningsbureaus interesse, at gæsterne får stort udbytte af deres ferie i dit hus – de vil derfor bakke op om markedsføring og kundetilførsel til dit hus, fordi glade kunder også husker deres bureau.

Har du råd til at lade være med at udnytte det fulde potentiale i dit sommerhus?

Sæt skub i udlejningen med ro i maven…

Alle vores produkter er udviklet og produceret til at være robuste og beregnet til hyppigt brug hele året – og netop i dansk klima – og udlejningsprodukterne endda til endnu hårdere og hyppigere brug. Og naturligvis har vi 2 års produktgaranti, som loven foreskriver. Men ved du, at vi derudover også stiller 8 års suppleringsgaranti på reservedele? Det betyder, at vores produkter ikke er ‘døgnfluer’, men stabile driftsøkonomiske produkter, hvor vi sikrer at kunne skaffe dig reservedele til eksempelvis dit udespa minimum 8 år efter købet.

Sund fornuft og sund investering – også på den lange bane.

Vil du også udnytte det fulde potentiale i dit sommerhus?

WellMore er altid parat til at hjælpe dig – telefonisk, pr. mail eller i vores showroom i Egtved, hvor modellerne også kan prøves med ’tørsvømning’ 😉 Men følgende Tips og Tricks er også værd at huske, når du taget din udlejningsvirksomhed til det næste niveau med wellness

 • At integrere wellness i feriehuset kan give dig en konkurrencefordel på markedet, når kunderne ved tilbuddet er der 😊 Sørg derfor for, at dit udlejningsbureau får tilføjet nye søgeord, ændrer beskrivelsen og integrerer lækkert billedmateriale med dit nye wellnesstilbud.
 • Selvom du vil se en lille forøgelse af el- og vandforbrug i dit sommerhus, har det normalt ikke en negativ effekt på den samlede udlejningsbundlinje. WellMores wellnessprodukter er så energieffektive, at der tilføjes færre omkostninger fra wellnessproduktet, end indtjening fra forøget udlejningsfrekvens og den eventuelt højere bookningspris.
 • Med et nyt wellnesstrækplaster til lejerne, kan det være yderst fristende at lade huset være udlejet ALLE ledige uger. Men lovgivningsmæssigt er der stadig nogle restriktioner i forhold til antal uger, huset må udlejes.

Samlet set må du maksimalt udleje dit sommerhus 41 uger om året, fordelt således:
I sommerperioden fra 1. marts til den 31. oktober må sommerhuset lejes ud i hele perioden, mens du i perioden fra den 1. november til udgangen af februar må lejes ud i sammenlagt 9 uger.

Er der tale om erhvervsmæssig udlejning, hvor du kun benytter dit sommerhus til udlejning, og ikke selv bruger det, kræver det en tilladelse fra Erhvervsstyrelsen. Læs mere om regler for udlejning af feriebolig her Vejledning om udlejning af sommerhuse m.v.

Kontakt WellMore på 📱 7555 1700

Har du spørgsmål til produkterne, leveringstid eller er du interesseret i at købe? – Så giv os et kald allerede i dag! Vi står klar til at besvare lige præcis dine spørgsmål og sikre, at du får de helt rigtige produkter til dit udlejningshus.

Og skulle det senere vise sig, at du får lyst til at udvide udstyrspakken med en sauna, et koldtvandskar, vandtætte spillekort eller en smart filterrenser eller trænger til at få suppleret klortabletbeholdningen op, så er vi naturligvis også gerne behjælpelige med det. 

Vi ses på www.wellmore.dk eller på Tybovej 3, 6040 Egtved.