• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Lækkert svømmebassin


Ungerne plasker og sprøjter. De hviner og klukker. På terrassen sidder du sammen med de andre voksne og nyder solen, varmen og synet af de glade unger. Er dette ikke bare den bedste ferie, du nogensinde har holdt? Sådan tænker du ved dig selv, mens du læner hovedet bagover og mærker solen varme dit ansigt. Et øjeblik efter mærker du et ryk i armen. Julie står dryppende ved siden af dig og hiver dig i ærmet.
Se alle vores forskellige svømmebassiner her >>

”Far jeg skal lige fortælle dig noget,” siger hun stakåndet, mens hun kaster et blik mod det nye svømmebassin, hvor de andre børn leger. ”Ja min skat, hvad er der?” Julie giver dig et smækkys og siger: ”Jeg synes bare, du er en superdejlig far, fordi du har købt sådan et sjovt svømmebassin.” Inden du når at svare hende, er hun væk igen.

Henne at lege med de andre. Varmen breder sig også inden i dig. Hvad er skønnere end at give børnene noget de bliver glade for? Din kone fanger dit blik, og I smiler til hinanden. Du ved godt, hvad hun tænker: At det var hende der fik idéen og pressede på.

At du mente, at et svømmebassin vist bare var noget opreklameret noget.

Men hun gik målbevidst ind på nettet og søgte på svømmebassin, printede sider ud i en uendelighed og slæbte dig med ud at se det ene efter det andet, ind til du overgav dig og købte et svømmebassin.

Køb af svømmebassin

Når man først har fået idéen – fundet ud af at man vil have et svømmebassin – så skal man til at overveje forskellige ting.

For det første skal man tage stilling til om det nye svømmebassin skal være udendørs eller indendørs. Og skal det være hjemme i haven eller skal det hellere være i dit sommerhus?

Dernæst skal man til at kigge på priser. Det er ikke nødvendigvis det svømmebassin, som er billigt, der giver mest glæde. Måske kan man finde et svømmebassin på tilbud som lige passer til ens behov. Men det kommer også an på hvilken forhandler man søger hos.

Nogle steder reklamerer de med salg af svømmebassin til en billig penge, andre steder slår man på kvalitet. Nogle forhandlere vejleder meget under processen, andre mindre.

Du kan også finde svømmebassin beregnet til selvbyg nogle steder.

Interesse i køb af svømmebassin?

Fortæl os hvad du mangler, og vi kan give dig et uforpligtigende tilbud på et godt og billigt svømmebassin.

Ring med det samme på: 7555 1700 Eller se en alle vors forskellige svømmebassiner her >>

Vejledning med omhu

Hos Wellmore er det vigtigt for os, at vore kunder er tilfredse. Også efter regningen er betalt. Derfor gør vi meget ud af vores vejledning ved etablering af svømmebassin.

Vi ved ikke bare en masse om svømmebassin men også om alt tilbehøret til et svømmebassin. For eksempel kan vi hjælpe dig igennem junglen af pumper med forskellige filtre, bundstøvsugere, kemikalier til poolen osv. ”

Hvad bruger man flokmiddel til?

Hvilke kantfliser er bedst ved kanten af det nye svømmebassin? Er det overhovedet nødvendigt med kantfliser?

Hvordan laver man pH regulering?

Er det nødvendigt at købe algemiddel?

Hvad med en poolvarmer? Hvor meget strøm sluger den? Og er den det værd?

Kan solen ikke bare varme dit svømmebassin op?

Alle sådanne spørgsmål som melder sig, når man skal til at investere i et svømmebassin, kan vi hjælpe dig med at tage stilling til.

Er der mange ting at få styr på? – få uforpligtigende vejledning hos Wellmore!

Alt kapacitet på etablering af swimmingpool er desværre udsolgt i 2020.

Overvejer du, at etablere swimmingpool til næste år i 2021? Og vil gerne vide mere om Wellmore pooltyper og poolløsninger? Kontakt vores poolrådgiver og få uforpligtende rådgivning.

Charlotte Pedersen
Tlf: 40 32 42 33

Emil Utoft
Tlf: 24 20 92 96

Wellmore hovednummer
Tlf: 75 55 17 00

– eller udfyld og send nedenstående kontaktformular

  Skriv direkte til os