☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Spring “over” influenza og forkølelse


Derfor er en infrarød sauna effektiv mod forkølelse og influenza

En infrarød saunas stråler har positiv indflydelse på immunforsvaret hvis du er ved at blive forkølet. Det som sker når man anvender en infrarød sauna er, at elektromagnetiske bølger skaber vibrationer i dybden af huden og dermed bliver kroppen varmet op indefra og kroppens temperatur bliver hævet en smule, som dermed sætter en afgiftningsprocess i gang hvor du sveder, og det hjælper din krop med at eliminere vira og forkølelse. Husk derfor, at drikke drikker rigeligt med vand inden du hopper i den infrarøde sauna.
Læs om kundernes erfaringer med infrarød sauna

KØB INFRARØD SAUNA

Symptomer på forkølelse og influenza

Fryser du, har ondt i kroppen, nyser og pudser næse? Så ringer alarmklokkerne – du er ved at blive forkølet, hvis du tænker æv – jeg har hverken tid, eller lyst til at blive forkølet og ligge under dynen, så skulle du prøve at hoppe i en infrarød sauna, for så er der stor sandsynlighed for at du kun oplever symptomerne og helt kan springe forkølelsen over.

Vejledning: Sådan bruger du en infrarød sauna ved symptomer på forkølelse

Det er nemt at bruge en infrarød sauna følg denne vejledning:

Hop i den infrarøde sauna mens symptomerne på forkølelse og influenza er på vej og inden du får feber.

 1. Drik minimum 1 stor glas vand.
 2. Indstil den infrarøde sauna til f.eks. 50 grader i ½ time. (Det anbefales at du maximalt opholder dig i en infrarød sauna 1 time pr. dag)
 3. Ta’ tøjet af.
  Du bør maximalt have undertøj eller T-shirt på eller eventuelt ligge på et tyndt lagen.
  Des tyndere lag stof des bedre behandling, for derved har de infrarøde stråler nemmere ved at trænge ind og behandle kroppen og den begyndende forkølelse.
 4.  Når behandlingen er afsluttet bør du igen drikke et glas vand.
 5. Ta’ evt. et bad.
  Den infrarøde lysbehandling i saunaen sætter en afgiftningsproces i gang hvor du kan forvente at komme til at svede meget, hvilket hjælper kroppen til at slippe af med affaldsstoffer og den begyndende forkølelse.
 6. Gentag behandlingen dagligt (max. 1 time) indtil symptomer på forkølelse og influenza er forsvundet.

Supplere den infrarøde behandling med urtete, sund kost og søvn

Den infrarøde behandling kan blive ekstra effektiv hvis du supplere med:

 • Urtete f.eks. tilsat et par skiver frisk ingefær
 • Spiser sundt:
  Det vil sige får proteiner (f.eks. fra æg, kød og kornprodukter som eksempelvis rugbrød, og her er det vigtigt at det ikke er hvidt brød)
  Grøntsager og frugt – her kan en grøntsags-frugtsmootie være et godt bud hvis overskuddet til at udfolde sig i køkkenet er minimalt på grund af symptomer på forkølelse.
 • Hop under dynen og få sovet – sundhedsstyrelsens søvn anbefalinger til voksne er 7 timers søvn +/- 1 time pr. døgn.