• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Rundt om swimmingpoolen – Swimmingpool tips til dig

Sommeren nærmer sig med rolige skridt og dermed også badesæsonen. Bestemmer man sig i den forbindelse for at investere i en ny swimmingpool er det vigtigt at have fokus på poolens omgivelser. Ved at vælge de rigtige omgivelser til swimmingpoolen kan man undgå græs, blade og sten i vandet og samtidigt sørge for sikkerheden. Læs her vores swimmingpool tips, til poolens omgivelser.

Inden man begynder at investere i omgivelser, og særligt belægningen rundt om poolen, er det vigtigt, at man ser på sit hus og sin have i en sammenhæng. Poolen og dens omgivelser skal passe til haven, og belægningen skal harmonere med resten.

Det rigtige valg af materiale

Swimmingpool med træbelægning og overdækning.

De tre primære materialer, der bruges til belægning, er træ, fliser og sten. Med hensyn til holdbarhed og sikkerhed er det vigtigt at vælge et materiale, der ikke bliver for glat når det bliver vådt. Fliser og sten bør være lidt ru i overfladen, og træ skal jævnligt vedligeholdes, så der ikke dannes mos.

Belægningen skal gå mindst en meter ud fra poolens kant, så man kan gå rundt om poolen. Med to-tre meters belægning i bredden bliver der plads til liggestole og havebord. Det er endvidere en god ide at anlægge en sti fra huset eller terrassen til swimmingpoolen. På den måde undgår man at slæbe græs og jord med sig.

Med hensyn til vejr og vind er det bedst, at poolen befinder sig et stykke væk fra buske og træer, så blade og kviste ikke ender i vandet. Har man mulighed for at placere poolen, så pumpefilteret vender mod den retning, hvor vinden mest blæser fra, vil urenheder i vandet automatisk bevæge sig mod filteret. Endeligt er det oplagt at anlægge poolen på et solrigt sted i haven.

Sikkerhed frem for alt

Swimmingpool med flisebelægning og krukkeudsmykning.

Sikkerheden omkring swimmingpoolen er af største betydning. Krukker og blomsterkasser kan forhindre, at børn løber omkring poolen, ligesom poolen kan afskærmes med et rækværk. Poolcover lukker for adgangen til vandet, når poolen ikke er i brug. Derudover vil cover og overdækning minimere fordampning, holde på varmen og holde blade, kviste, insekter og andet ude.

Det allerbedste sikkerhedsråd er dog at have børn i og omkring poolen under opsyn og sørge for at lære dem at svømme.

Vidste du? At verdens største swimmingpool er San Alfonso del Mar saltvandspool i Chile. Den er mere end en kilometer lang og indeholder 250 millioner liter vand. Det svarer til 6000 almindelige 8 meter lange pools.

Overvejer du, at etablere swimmingpool? Og vil gerne vide mere om Wellmores pooltyper og poolløsninger? Kontakt vores poolrådgiver og få uforpligtende rådgivning og swimmingpool tips.

Charlotte Pedersen
Mail: cp@wellmore.dk

Wellmores hovednummer
Tlf: 75 55 17 00

– eller udfyld og send nedenstående kontaktformular

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi glæder os til at skrive til dig.

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  Kundeservice

  Praktisk information

  Kundeservice

  Praktisk information

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
  CVR: 36499877
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
  wellmore
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram