☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

MaXXwell ABERDEEN BLACK badekar

Varenummer: 6813bb_e1

12.900,00 kr.

Fritstående perle med Majestætisk look

Læs mere
170 x 80 x 60 cm
Antal personer: 1
Fritstående badekar
Delbetaling
453 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 12.900 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 453 kr. Samlede kreditomk. 3.402 kr. Samlet tilbagebetaling 16.302 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,10%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

170 x 80 x 60 cm
Fritstående badekar
Antal personer: 1
Liter: 210
Tørvægt: 70 kg
Glasfiberforstærkning og i gennemfarvet sanitetsakryl
Inklusiv over- og afløbssæt med pop-op ventil
Kan ses i showroom
Vægt 70 kg
Størrelse 170 × 80 × 60 cm
Brand

MaXXwell

MaXXwell ABERDEEN BLACK badekar – til det moderne badeværelse

Med rødder i NEW YORK’er-stil, giver ABERDEEN BLACK det moderne badeværelse et helt nyt look. ABERDEEN BLACK byder på et kontrastfyldt design med dybsort afskærmning og hvidt inderkar. En unik forening af raffineret elegance, men samtidig med praktisk inderbeklædning, hvad angår påvirkning fra kalk og smuds. Går du op i indretning og går du efter en eksklusiv modernisering af dit baderum? Så gå efter det nye ‘sort’, som ganske enkelt er ….. sort.

NeXt generation kar – mere plads til dig

Med dette innovative design fra MaXXwell får du ydermere et kar, som har særdeles smalle kanter. Hvorfor skulle dét nu være en fordel, spørger du måske? Det er det, fordi karret – som jo i ydermål er som andre standartkar i den størrelse – de smalle kanter sikrer dig så derfor mere rummelighed i karret. Og en rummelighed, der kan mærkes! Rummelighed til 1-2 voksne eller 2-3 mindre børn. ABERDEEN BLACK er derfor et rigtig familie-kar, som med sin flade bund er særdeles børnevenligt, men også tilbyder en forkælende pladsmæssig generøsitet til familiens voksne.

ABERDEEN BLACK fås i en tvillingmodel, i helt hvid akryl. Se MaXXwell ABERDEEN badekar her.

Det nye ‘sort’… er sort

Med en udtømmende passion for wellnessprodukter, der forener højfunktionalitet med elegant design, har vi udviklet ABERDEEN BLACK. Vi har ladet os inspirere af indretningstendenser bl.a. fra New York, men har forenet det med det enkle nordiske formsprog, som vi holder meget af. Derfor står ABERDEEN BLACK knivskarpt som nytænkende supplement til de mere traditionelle hvide kar. Et kar med kant! Et kar med kontraster! Smagfuldt udviklet til de, der søger en lidt anderledes løsning i deres baderum.

Men skal jeg så til at udskifte håndvask og toilet til sorte elementer, hvis jeg vælger et sort badekar, tænker du måske?
Vores korte svar er: Nej! Lad blot karret her stå som kontrasten, der netop forener det sorte og det hvide i rummet. En kontrast, der skaber dybde og balance i de ofte meget hvide baderum. Understøt herefter din personlige indretning af rummet med tekstiler, planter og pynt, du finder egnet. Og lad på den måde øjet finde ro i det dybsorte mørke, når du træder ind i rummet.

Ro er jo netop dét, karret skal invitere dig til: Ro for sjæl og krop!

Beskrivelse af børnevenlig komfort

Drømmer du om et børnevenligt badekar med god komfort, hvor børnene bader, pjasker, hygger og bliver stimuleret af dejligt varmt badevand, så er MaXXwell badekar med børnevenlig komfort det helt rigtige valg. Et kar med lige bund giver sikkerhed for alle de badende. Ingen skrånende kanter bortset fra ryglænets hældning, som forkæler den badende, der nyder en stille stund –  hvis man er så heldig at få lov at nyde karret alene. En lige bund sikrer lige høj vandstand over hele karret – trygt og godt – også for de helt små børn, hvor vandstanden sjældent er så høj.

Ikke kun for børnene…

Som børneforældre er det både nemt og trygt, når stunder med wellness kan arrangeres i eget hjem. Tænk på muligheden for wellness — helt impulsivt og uden den lange planlægning med barnepige eller bedsteforældre til pasning af børnene. Ofte bliver wellness- og tosomhedsstunder glemt eller nedprioriteret i børnefamiliernes til tider hektiske dage. Men netop stjernestunder – alene eller med din udkårne – kan give fornyet energi og ikke mindst forkælelse af trætte forældrekroppe.

For uanset, om I drømmer om et børnevenligt badekar eller børnevenligt spabad, så har WellMore nemlig også tænkt på jer forældre. Børnevenlig komfort – til hverdagswellness for både små og store.

 • Et badekar med flad bund, hvilket sikrer optimale badeforhold for småbørn
 • Dupper i spabadets bund giver en svag stimulans til kroppens nervebaner. Designet med henblik på at forhindre faldulykker
 • Karrets siddepladser har ryghældning. Det betyder, at en voksen person sidder yderst behageligt og afslappet med god støtte i ryggen.

Ud over børnevenlig komfort har vi også udviklet ergonomisk siddekomfort, ergonomisk hvilekomfort og handicapvenlig komfort.

Vejledning om børnevenlig komfort

Børnevenlig komfort er et godt valg til:

 • Småbørnsfamilier
 • Når du søger et allround badeløsning med wellness
 • Når du ønsker et ekstra rummelig kar
 • Når du ønsker et kar med flad bund

Tekniske detaljer om MAXXwell ABERDEEN Black badekar

 • Mål
  • 170 x 80 x 60 cm
 • Vandindhold:
  •  210 l
 • Vægt: 70 kg.
 • Fritstående, heltstøbt kar
 • Ny støbeteknik sikrer smalt, enkelt design i nordisk stil
 • Fantastisk rummelighed, det gennemtænkte design betyder at du sidder dybt i karret og har god plads
 • Glasfiberforstærkning og i gennemfarvet sanitetsakryl
 • Inklusiv over- og afløbssæt med pop-op ventil.

installationsvejledning_KF-6813-Aberdeen

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...

MaXXwell badekar

Hos os findes kar til alle badeværelser og for alle pengepunge. Vi har moderne kar i dansk design, der vil passe perfekt ind på dit badeværelse. Ydermere fører vi indbygningskar, handicapkar, siddekar og kar til udendørs brug. Vi har også kar af træ og kar med løvefødder. Sidst har vi et bredt udvalg af boblebade, som børnene vil elske.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til badekar. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Hvilket materiale er badekarrene lavet af?

Karrene er fremstillet i gennemfarvet sanitetsakryl, som er forstærket med glasfiber på undersiden.

Hvor tunge er karrene?

MaXXwell badekar vejer relativt lidt og er derfor nemme at håndtere. Vægten ligger typisk på omkring 50 kg. afhængigt af karrets størrelse.

Hvad følger med?

Der følger af/overløbssæt med til karrene, inklusiv afløbsslange.

Hvordan monteres karrene?

Badekarrene har justerbare ben under sig, der justeres alt efter gulvet. Det er vigtigt, at karret hviler på benene og ikke karkant. Derefter tilsluttes de eventuelt vand samt afløb.

Er de lette at vedligeholde?

MaXXwell badekar er meget lette at vedligeholde og rengøre. Overfladerne er snavsafvisende.

Har i stenbadekar?

Vi forhandler ikke stenbadekar til dels pga. rengøring og vedligeholdelse af karrene.

Fantastisk service

Jeg bestilte et badekar som blev leveret den følgende hverdag. De havde glemt at medsende nakkestøtter.
Derfor ringede jeg til dem. De beklagede mange gange forglemmelsen, og dagen efter blev nakkestøtterne leveret med fragtmand. Det er god service!

Bo Grandahl

God service

Utrolig god service og varerne kom dagen efter. Vil helt klart anbefale Wellmore til andre til hver en tid

Henrik Uldall

Super rådgivning

Super god service og rådgivning. 
Vi er så tilfredse med at have handlet ved jer.

Morten Jørgensen