☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

MaXXwell SKAGEN badekar

Varenummer: 6815g-170_e2

13.900,00 kr.

Hvor bølger brydes
Læs mere
170 x 80 x 58 cm
Antal personer: 1
Fritstående badekar
Delbetaling
483 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 13.900 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 483 kr. Samlede kreditomk. 3.462 kr. Samlet tilbagebetaling 17.362 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,14%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

170 x 80 x 58 cm
Fritstående badekar
Antal personer: VÆRDI
Liter: 180
Tørvægt: 50 kg
VÆRDI
VÆRDI
Unikt badekar - opkaldt efter et unikt naturfænomen
Kan ses i showroom
Vægt 50 kg
Størrelse 170 × 80 × 58 cm
Brand

MaXXwell

MaXXwell SKAGEN – hvor bølger brydes

Et unikt badekar – opkaldt efter et unikt naturfænomen under hjemlige himmelstrøg på toppen af Danmark. Lige dér, hvor havene, Skagerrak og Kattegat, mødes – bølgekam mod bølgekam. Et evigt livtag mellem stærke kræfter, der skubber, danser, bryder og renser. Knapt så vildt vil det nok gå for sig, når du installerer dit nye MaXXwell SKAGEN badekar derhjemme – medmindre du har et par små vandhunde, der vil elske muligheden for en dukkert og opblødning efter en god dag i børnehaven.

Et unikt kar, der giver personlighed i din indretning

Den bølgebrydende yderside er nyt design – nordisk og indbydende – men med større detaljerigdom, end de helt minimalistiske kar, som du ser i andre hjem. En rillet, men blød overflade. Ingen skarpe kanter – heller ikke, hvor bølgetoppene mødes. For i overfladens brydningsdans opstår de formfuldendte rundinger. Rundinger, der tiltaler både øjet og fingrenes dans over karret, når du tager en stille voksenstund og bare ér.

SKAGEN fra MaXXwell er smukkest, hvis det kan stå med luft omkring sig og karrets dimensioner gør det muligt i mange badeværelser. Fuldend din personlige indretning med et armatur præcis efter dine ønsker – væghængt eller fritstående.

Detaljer, der gør en forskel

Intet er overladt til tilfældighederne i MaXXwell SKAGEN. Trods den opbrudte yderside, er karret fuldstøbt – dvs. ingen samlingskanter, præcis som i vores øvrige NeXT Generation-kar.  Den slidstærke sanitetsakryl modtager din krop med en varm indbydende overflade og gør rengøringen let. Men har du også bemærket karrets øvrige finesser?

 • Den skjulte afrundede kant forneden, der understreger karrets lethed trods dets rummelighed og størrelse.
 • Pop-op-ventil i midten af bunden, dvs. ikke en fastsat hoved- og benende. Vend ansigtet mod vinduet eller modsat. Du bader – du bestemmer!
 • Den lige bund gør karret særligt velegnet for børnefamilier, hvor flere kan bade sammen.

MaXXwell SKAGEN er for dig, der ønsker kant og nordisk design i din indretning. Et nytænkende badekarsudtryk, men stadig et klassisk og fleksibelt valg til din private badeoase.

MaXXwell SKAGEN er et badekar i serien NeXt Generation, som tillader utrolig tynd kant og bidrager til mere rummelighed og elegance i dit badeværelse.

Beskrivelse af børnevenlig komfort

Drømmer du om et børnevenligt badekar med god komfort, hvor børnene bader, pjasker, hygger og bliver stimuleret af dejligt varmt badevand, så er MaXXwell badekar med børnevenlig komfort det helt rigtige valg. Et kar med lige bund giver sikkerhed for alle de badende. Ingen skrånende kanter bortset fra ryglænets hældning, som forkæler den badende, der nyder en stille stund –  hvis man er så heldig at få lov at nyde karret alene. En lige bund sikrer lige høj vandstand over hele karret – trygt og godt – også for de helt små børn, hvor vandstanden sjældent er så høj.

Ikke kun for børnene…

Som børneforældre er det både nemt og trygt, når stunder med wellness kan arrangeres i eget hjem. Tænk på muligheden for wellness — helt impulsivt og uden den lange planlægning med barnepige eller bedsteforældre til pasning af børnene. Ofte bliver wellness- og tosomhedsstunder glemt eller nedprioriteret i børnefamiliernes til tider hektiske dage. Men netop stjernestunder – alene eller med din udkårne – kan give fornyet energi og ikke mindst forkælelse af trætte forældrekroppe.

For uanset, om I drømmer om et børnevenligt badekar eller børnevenligt spabad, så har WellMore nemlig også tænkt på jer forældre. Børnevenlig komfort – til hverdagswellness for både små og store.

 • Et badekar med flad bund, hvilket sikrer optimale badeforhold for småbørn
 • Dupper i spabadets bund giver en svag stimulans til kroppens nervebaner. Designet med henblik på at forhindre faldulykker
 • Karrets siddepladser har ryghældning. Det betyder, at en voksen person sidder yderst behageligt og afslappet med god støtte i ryggen.

Ud over børnevenlig komfort har vi også udviklet ergonomisk siddekomfort, ergonomisk hvilekomfort og handicapvenlig komfort.

Vejledning om børnevenlig komfort

Børnevenlig komfort er et godt valg til:

 • Småbørnsfamilier
 • Når du søger et allround badeløsning med wellness
 • Når du ønsker et ekstra rummelig kar
 • Når du ønsker et kar med flad bund

Tekniske detaljer om MaXXwell SKAGEN badekar:

 • Fuldstøbt og er derfor uden nogle synlige samlinger i karret.
 • Fremstillet i stærk sanitetsakryl i høj kvalitet
 • Yderligere forstærket med glasfiber.
 • Rustfrit stålstel med justerbare fødder så det passer til alle gulve
 • Komplet med bundafløb og overløb.
 • Mål: 170 x 80 x 58 cm
 • Vandindhold: 180 liter

Installationsvejledning MaXXwell SKAGEN

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...

MaXXwell badekar

Hos os findes kar til alle badeværelser og for alle pengepunge. Vi har moderne kar i dansk design, der vil passe perfekt ind på dit badeværelse. Ydermere fører vi indbygningskar, handicapkar, siddekar og kar til udendørs brug. Vi har også kar af træ og kar med løvefødder. Sidst har vi et bredt udvalg af boblebade, som børnene vil elske.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til badekar. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Hvilket materiale er badekarrene lavet af?

Karrene er fremstillet i gennemfarvet sanitetsakryl, som er forstærket med glasfiber på undersiden.

Hvor tunge er karrene?

MaXXwell badekar vejer relativt lidt og er derfor nemme at håndtere. Vægten ligger typisk på omkring 50 kg. afhængigt af karrets størrelse.

Hvad følger med?

Der følger af/overløbssæt med til karrene, inklusiv afløbsslange.

Hvordan monteres karrene?

Badekarrene har justerbare ben under sig, der justeres alt efter gulvet. Det er vigtigt, at karret hviler på benene og ikke karkant. Derefter tilsluttes de eventuelt vand samt afløb.

Er de lette at vedligeholde?

MaXXwell badekar er meget lette at vedligeholde og rengøre. Overfladerne er snavsafvisende.

Har i stenbadekar?

Vi forhandler ikke stenbadekar til dels pga. rengøring og vedligeholdelse af karrene.

Fantastisk service

Jeg bestilte et badekar som blev leveret den følgende hverdag. De havde glemt at medsende nakkestøtter.
Derfor ringede jeg til dem. De beklagede mange gange forglemmelsen, og dagen efter blev nakkestøtterne leveret med fragtmand. Det er god service!

Bo Grandahl

God service

Utrolig god service og varerne kom dagen efter. Vil helt klart anbefale Wellmore til andre til hver en tid

Henrik Uldall

Super rådgivning

Super god service og rådgivning. 
Vi er så tilfredse med at have handlet ved jer.

Morten Jørgensen