• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore
Del på:
MaXXwell LØKKEN sommerhus spa
Nøglefærdig wellness til huse med eksisterende vægarmatur
maxxwell-løkken-spabad
maxxwell-løkken-spabad
MaXXwell LØKKEN sommerhus spa set ovenfra
maxxwell-løkken-spabad
MaXXwell-Løkken-spabad-_DSC5699-1920x1280
MaXXwell-Løkken-spabad-_DSC5700-1920x1280
Finansiering

Finansier dit køb med f.eks. 1.935 kr./md i 36 mdr.


Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for
yderligere info om dette produkt.

MaXXwell LØKKEN sommerhus spa

Nøglefærdig wellness til huse med eksisterende vægarmatur

Varenummer: CRT-06B6S

18.900,00 kr.

“Et lækkert og robust spa, som gæsterne i sommerhuset elsker”
Jesper Mikkelsen
Fås i størrelserne 153x153x63 cm og 143x143x63 cm
Dansk design
Ozonrens
Vis delbetaling
×
Delbetaling
614 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 18.900 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 614 kr. Samlede kreditomk. 3.204 kr. Samlet tilbagebetaling 22.104 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,98%. Der er fortrydelsesret.

Regulerbar vandmassage

Leveringstid 1-2 dage

Finansiering

Finansier dit køb af MaXXwell indespa gennem Sparxpres.

Læs mere
Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for yderligere info om dette produkt.

Kontakt os

Beskrivelse

Er du sommerhusejer og står husets spa til udskiftning, er her en ideel løsning til dig. Eller måske foretrækker du blot et spabad uden armatur til privaten? MaXXwell LØKKEN er designet uden integreret armatur, hvorfor den er optimal til udskiftning i sommerhuse med eksisterende vægarmatur, eller til dig der blot foretrækker armatur i væggen.

5 gode grunde til at købe LØKKEN spabad:

 • Fantastiske massagezoner til nakke, ryg, hofte og ben samt luftjets i bunden som sørger for et hav af brusende bobler i spabadet
 • Nøglefærdig wellnessløsning — ideel til sommerhuse med eksisterende vægarmatur
 • Ergonomisk hvilekomfort sikrer optimal badeoplevelse for dig eller dine gæster
 • Simpelt display som er integreret i karrets kant giver optimal brugervenlighed
 • Nemt af installere – kræver kun tilslutning til afløb samt el

Spabad for to – uden armatur

MaXXwell LØKKEN er med sine 153 x 153 cm et fantastisk spabad, med god rummelighed for to. LØKKEN er vores bud på en forenklet model af MaXXwell COPENHAGEN, som er født med armatur. LØKKEN er udstyret med 8 massage jets samt 9 luftdyser, hvilket sikrer den helt optimale badeoplevelse for dig og dine gæster. Langs karrets bue, finder du det integrerede simple display, som er let at betjene og dermed sikrer optimal brugervenlighed for dine gæster.

Vores erfaring – din sikkerhed i købet

Med vores mange års erfaring med salg til såvel private som til udlejningsbranchen har vi udviklet MaXXwell LØKKEN, med henblik på at lave et forenklet spabad, som stadig rummer masser af massage og komfort i luksusklassen. Karret er født uden armatur og det står dig derfor frit for, at vælge et væghængt armatur som falder i netop din smag, eller benytte det eksisterende væghængte armatur du måske allerede har. Kort sagt: MaXXwell LØKKEN er en nøglefærdig, hurtig og luksuriøs wellnessløsning til dig, som står foran udskiftning af dit nuværende spabad, eller dig som drømmer om et to personers spabad, som ikke er født med integreret armatur.

Hvidt lysterapi

Forskning i lysterapi er veldokumenteret, og der er forventninger om, at behandling med lys bliver fremtidens medicin.

Vi mennesker trives bedst, når vi følger døgnets cyklus for eksponering af naturligt dagslys. I vores industrielle samfund lever og arbejder mange mennesker dog indendørs de fleste af døgnets timer, hvilket forringer vores sundhed og har betydning for, at vi bliver ramt af en række sygdomme. Forskning viser, at lysterapi kan erstatte dagslys såfremt du er forhindret i at få nok dagslys.

Hvidt lysterapi kan aktivere produktionen af serotonin

Mange mennesker bliver ramt af depression. Behandling med hvidt lys er bedst dokumenteret og især anerkendt for sin gode virkning mod depression. I vinterhalvåret, bliver mange mennesker på den nordiske halvkugle ramt af vinterdepression på grund af manglen på lys. Derfor har mennesker som netop lider af vinterdepression gavn af jævnlige eller daglige behandlinger med hvidt lysterapi.

Det hvide lysterapi aktiverer produktionen af glædes-hormonet serotonin og bremser samtidig produktion af søvn-hormonet melatonin. Behandling med hvidt lysterapi bør ske indenfor de første 2 timer efter du er vågnet om morgenen.

Ergonomisk hvilekomfort

Beskrivelse af ergonomisk hvilekomfort

Med ergonomisk hvilekomfort får du et spabad med et dybt sæde. Sædets udformning gør, at du kommer til at ligge i en behagelig hvilestilling og din krop dermed får optimal støtte med fuld afslapning til følge. Kunder, som har valgt et af Wellmores spabade med ergonomisk hvilekomfort fortæller, at komforten kan sammenlignes med en komfortabel otium lænestol.

Fordele ved MaXXwell ergonomisk hvilekomfort

 • Som i en lænestol får du støtte og hvile hele vejen rundt om kroppen – både ryg, bag, ben samt støtte langs kroppens sider
 • Du sidder dybt i karret og badevandet står højt op om kroppen og det betyder, at du får skøn vandmassage lige der, hvor det gør dig godt (Dette vil variere efter højde mm. hos de badende)
 • Dupper i spabadets bund giver en svag stimulans til kroppens nervebaner og er designet med henblik på at forhindre faldulykker
 • Ekstra vandbesparende (Bemærk det skraverede område på tegningen, som ved kar med lige bund havde krævet mange ekstra liter vand)

Udover ergonomisk hvilekomfort kan du hos Wellmore også vælge et MaXXwell spabad med ergonomisk siddekomfort, handicapvenlig komfort eller børnevenlig komfort.

Vejledning om ergonomisk hvilekomfort i spabad

Ergonomisk hvilekomfort i spabad er et godt valg til:

 • Personer med god og normal førlighed
  (Personer med nedsat førlighed kan have besvær med at rejse sig fra et kar med ergonomisk hvilekomfort)
 • Privat brug i eget hjem
 • Voksne
 • Luksus-udlejningshuse
 • Wellness-faciliteter for voksne ved feriecentre, campinghytter mv.

Massagezoner

Beskrivelse af massagezoner i MaXXwell LØKKEN spabad

MaXXwell LØKKEN spabad et luksuriøst spabad for 2 personer med ergonomisk hvilekomfort. Et indespabad med mange massagedyser som sørger for skøn helkropsmassage til dig eller dine sommerhusgæster lige der, hvor det gør allermest godt.

For mange sommerhus-gæster er sommerhus-tid også lig med tid til forkælelse og tid til at motionere. Nogen foretrækker en trave- eller løbetur, nogen tager en tur på rulleskøjter eller cykler en tur, mens andre måske fisker, surfer, er på svampetur eller prøver kræfter med at holde en drage i luften. Der er en bred vifte af muligheder for aktiv ferie- og sommerhusliv i Danmark.

Uanset ferietype er det skønt at vide, at i sommerhuset er MaXXwell LØKKEN klar med skøn hydromassage, og hjælpe dig med at restituere hurtigere hvis du eksempelvis har fået mælkesyre og infiltrationer i musklerne efter en lidt for aktiv dag.

Se beskrivelse af alle massagefunktioner nedenstående:

Hvile- og siddeplads 1+2: Helkropsmassage med ekstra fokus på ryg

Rygmassage fra 3×2 stk faste justerbare jets

 • Zonemassage af skuldre, ryg og læn med roterende vandstråler mod stor zone eller
  Musklerne i skuldre og ryg hjælper med at bevæge hoved og arme.

Hydromassage af læg med 1 x 2 stk faste jets

 • Akumassage mod læg- og skinnebensmuskler som eksempelvis kan lindre mælkesyre i ben og ømme lægmuskler.

Brusende boble stimuli fra 9 stk luft-bobledyser

Luft-bobledyser i bunden af spabadet frembringer et brusende hav af bittesmå luftbobler som er fantastisk til afspænding og blid kropsterapi. Denne boble-stimuli er mest intensiv, der hvor luft-bobledyserne er placeret, altså mod læg og ben, men luftboblerne stimulere og afspænder også resten af kroppen.

Brusende boble stimuli fra de i alt 9 luft bobledyser aktiverer du via separat indstilling på betjeningspanelet.

Specifikationer

test
Inkluderer derudover

 • Mål
  • 153 x 153 x 63 cm
  • 250 liter
 • Komfort
  • 2 personers spabad med ergonomisk hvilekomfort. Se mere
  • Kan bestilles i både højre- og venstrevendt model. (Billedet viser en højrevendt model)

 • Massage og wellness
  • 6 stk store massagejets til skøn massage af nakke, skuldre, ryg og læn2 stk massagejets til massage af læg
  • 9 stk luft-bobledyser, som producerer tusindvis af brusende vandbobler til blid massage og stimuli af krop og nervebaner
  • Regulerbar vandmassage. En drejeknap giver dig mulighed for at regulere vandstyrken på vandmassagen alt efter hvilken massage du har brug for. I LØKKEN spabad kan du derfor indstille vandstyrken fra blid afspændingsmassage til dybdegående fast massage eller en vandmassage midt imellem
  • Hvidt terapilys i vand
 • Teknik
  • 1,2 HK støjsvag pumpe*
  • 200 W støjdæmpet luftblæser*
  • 6 kW varmelegeme
  • Automatisk temperaturstyring
  • Ozonrensning / kemikaliefri rensning. En speciel generator, som producerer ilt, der eliminerer bakterier i vandet

 • Fokus på design, teknik og høj kvalitet
  • Produceret i gennemfarvet rengøringsvenligt sanitetsacryl, forstærket med glasfiber
  • Opbygget på en rustfri stålramme med justerbare fødder
  • 2 stk vandafvisende aftagelige ergonomiske nakkestøtter i farven sort
  • Selvtømmende rørsystem, som sørger for, at rørsystemet bliver drænet og tømt for vand samtidig med, at du lukker vandet ud af karret efter endt spabad
  • Vandstandssensor, som måler vandstanden og sørger for, at pumpen kun kan starte, såfremt der er vand i spabadet
  • Alle Wellmore spabade har som minimum 3 kW varmelegeme, MaXXwell LØKKEN sommerhus spabad er integreret med 6 kW varmelegeme
  • Brugervenlig alt-i-et betjeningspanel. Alle spabadets funktioner (massage, luftboblestimoli, lysterapi, temperaturstyring, ozonrens) er samlet i én elektronisk styringsenhed, som du nemt styrer via det brugervenlige betjeningspanel
  • Afløbsslange medfølger

Vejledninger

Installationsvejledning-Løkken-spabad

Vejledning-til-MaXXwell-spaboblebade-_CRT-06-09B6S-G-811_F2-løkken-atlanta

Måske du også er interesseret i...

Andre MaXXwell indespa

MaXXwell Spabad og boblebad

Sæt velvære og selvforkælelse i højsædet med et spabad i hjemmet. Med et spabad får du en badeløsning i høj kvalitet og i et enkelt, stilrent design, der passer til det moderne badeværelse. Wellmore har et stort udvalg af spabade, som kan matche ethvert behov. Læn dig tilbage og find inspiration til dit badeværelse. Kontakt os gerne, for gode råd og vejledning.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til udespa. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Har du brug for hjælp?

Du kan altid komme i kontakt med en medarbejder fra Wellmore på alle hverdage mellem 8.00 - 16.00 på telefon eller mail.
75 55 17 00
post@wellmore.dk

Skal man vælge 3 eller 6 kW?

3 kW = vedligeholdelse af temperatur. 6 kW = opvarmning af koldt vandt. Vi anbefaler som udgangspunkt 6 kW varmelegeme til to-personers spabade.

Hvilket materiale er spabadene lavet af?

Karrene er fremstillet i gennemfarvet sanitetsakryl, som er forstærket med glasfiber på undersiden.

Hvordan monteres karrene?

Karrene har justerbare ben under sig, som justeres alt efter gulvet. Det er vigtigt, at karret hviler på benene og ikke karkant. Derefter tilsluttes det strøm og vand samt afløb.

Er der komfort i sæderne?

De fleste af vores MaXXwell spabade har komfort i sæderne, som sikrer god vanddybde og behagelig komfort.

Kræver de meget vedligeholdelse?

Vi anbefaler at benytte klortabletter hver gang spaen skal bruges. Dertil anbefaler vi at rense rørsystemet 3-4 gange årligt.

Fantastisk service

Bestilte badekar som kom efter 1 hverdag. De
havde glemt nakkestøtter, og dag jeg ringede til
dem, beklagede de mange gange. Dagen efter kom
en fragtmand med dem. Det er god service!
Bo Grandahl

Serviceminded firma

Er helt igennem et serviceminded firma, de har en behandling af kunder som er enormt seriøst. Du føler dig velkommen og de ved hvad de taler om. 
De bedste anbefalinger herfra.
Michael Søndergaard

God oplevelse

En rigtig god oplevelse at handle hos Wellmore - fra start 
til slut. Desuden passer prisen i forhold til den høje kvalitet.

John Christensen
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
databasephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram