☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Estelle spa filterrenser

Varenummer: est1

1.295,00 kr.

Læs mere
Vanddrevet - uden brug af kemi eller strøm
Filtersystem
Tilslut blot din haveslange

Estelle spa filterrenser

Vanddrevet filterrenser uden brug af kemikalier eller strøm. Dit filter bliver rent i løbet af ca. 1 minut og ved brug af ca. 80% mindre vand, end andre rengøringsmetoder.

Rengør dit filter ved hjælp af 4 enkelte trin – Som alle er både kemikalie- og strømfri.

 1. Fjern dit beskidte filter fra dit udespa og placer det i filterrenseren.
 2. Put låget på filterrenseren, tilslut din haveslange og tænd for vandet. Dette vil starte rensningsprocessen.
 3. Når filteret når sin ende af sin første spin, drej på det grønne håndtag, og den anden runde vil starte. Gentag dette til filteret er rent.
 4. Når filteret er rent, kan det tages i brug igen.

Optimal nydelse
Indbydende og rent badevand er afgørende for optimal nydelse i spaen. Men rent badevand kræver regelmæssig rengøring af spaets filtre og hvis du tidligere har fundet den opgave beskidt eller tidskrævende, er Estelle Spa filter cleaning system svaret på dine bønner. Det har aldrig været lettere og hurtigere at varetage den rengøringsopgave. Hurtig, effektiv og miljøhensigtsmæssig rensning alene ved hjælp af vandtryk – dvs. helt uden brug af kemikalier og strøm.

Hjælp miljøet og din pengepung
Levetiden for de bekostelige spafiltre øges betragteligt, hvis filtrene rengøres regelmæssigt og korrekt. Derfor får både din pengepung og miljøet glæde af, at du passer godt på filtrene. Med Estelle Spa filterrenser reducerer du rensningstiden til ca. 1 minut pr. filter og reducerer endvidere vandforbruget med hele 80% i forhold til andre rengøringsmetoder.

Estelle leveres med et sæt adaptere, der gør den velegnet til langt de fleste typer spafiltre.

Et must have for alle spaentusiaster!

Passer til følgende af WellMore’s filtrer:

 • 2066
 • 2067
 • 2068
 • 2069

Step-by-step guide

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...