☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

NOVITEK LUOSTO COMFORT udespa

Varenummer: nt-5000073_sgg_n1

54.900,00 kr.

Finsk produceret udespa
Læs mere
190 x 190 x 93 cm
Inkl. Zavepower og Smart Cover (Værdi: 8.295 kr.)
Antal personer: 5
Jets: 29
Finsk produkt
Kraftig finsk isolering sørger for lave driftsomkostninger
Bæredygtigt produceret
Delbetaling
1.372 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 54.900 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.372 kr. Samlede kreditomk. 10.926 kr. Samlet tilbagebetaling 65.826 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,59%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

190 x 190 x 93 cm
Inkl. Zavepower og Smart Cover (Værdi: 8.295 kr.)
Antal personer: 5
3 siddepladser
2 liggeplads(er)
Tørvægt: 250 kg
Liter: 1.000
Jets: 29
Varmelegeme: 3 kW
Massagepumpe: 1 X 2 HK
Filtersystem
Ozonrens
Østrigsk KOLLER Cirkulationspumpe: 200 w
El-tilslutning: 3 x 16 A (400V)
Flerfarvet LED-lys i vandlinjen
Amerikansk BALBOA TP700 styring
Wifi ready
Vejrbestandig, gennemfarvet og forstærket ARISTECH® akrylkar
Kan ses i showroom
Vægt 250 kg
Størrelse 190 × 190 × 93 cm
Brand

Novitek

Farve

Kar: Perlemor, Kabinet: Sort, Topcover: Grå, Kar: Silver, Kabinet: Sort, Topcover: Grå

Novitek LUOSTO COMFORT – Finsk produceret udespa

Et brusende sommerhav i egen have – og endda året rundt? Lyder det for godt til at være sandt?

Med NOVITEK LUOSTO får du næsten 4 m2 brusende forkælelse på egen terrasse. Altid varmt og indbydende – også i årets koldeste måneder. LUOSTO er en del af vores nordiske udespabade. Skabt i Finland, med stærke finske isolerings- og designtraditioner og med dyb omtanke for vores fælles klima. Derfor kan du roligt nyde hver eneste stjernestund i det 38-39° varme vand. Den gennemtænkte isolering sikrer dig ikke alene varm forkælelse og velfungerende drift, den sikrer dig også lave energiomkostninger, selvom du tillader dig dyb velvære i dit nye wellnessprodukt flere gange om ugen.

Fik vi i øvrigt nævnt, at hver eneste af de 29 insisterende massagedyser er udvalgt og placeret til netop at forkæle kroppens ømmeste punkter? 190×190 cm ren forkælelse! Plads til 5 personer eller riiiigtig god plads til alenetid eller tosomhed. Er du til loungepladsernes tilbagelænethed og totale overgivelse til den reneste hydroomsorg? Eller nyder du en mere siddende position, mens du tænker store tanker under åben himmel, så kan du frit vælge mellem 3 siddepladser? Men er du som de fleste af os, så vil du sikkert smyge dig rundt i karret og nyde flere forskellige pladser under badningen.

For skal der være luksus, så la’ der være luksus!

 • Plads til 5 personer
 • Kraftig finsk isolering der sikrer lave driftsomkostninger
 • Amerikansk BALBOA TP700 styring og display
 • Flerfarvet LED undervandslys
 • Stærk aluminiumsramme fremstillet af genbrugs aluminium
 • 1 x 2 HK BALBOA massagepumpe giver god massage
 • Østrigsk KOLLER cirkulationspumpe
 • Amerikansk ARISTECH® akrylkar
 • Isolerende cover medfølger alle NOVITEKS udendørs spa

NOVITEKS solide erfaring sikrer dig som kunde et udespa udviklet og designet til det nordiske klima med iskolde vintre. Klimaet i de nordiske lande er skiftende, hvilket de er yderst opmærksomme på i deres produktudvikling og optimering af NOVITEK udespa.

NOVITEK har igennem specialiseret produktfremstilling skabt udespa med fokus på ‘recycling’ uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort.

Når du køber et NOVITEK udespa er du sikret en isolering i dit udespa designet til det nordiske klima og til at kunne modstå selv den hårdeste vinter.

De vigtigste råmaterialer i FF-PIR isoleringen er lavet af genbrugsmaterialer. Desuden er UPM-kabinetterne fremstillet af op til 75% europæisk ‘plastikaffald’.

 • 3 CM FF-PIR isolering i kabinet. FF-PIR = Finsk Polyurethanisolering med effektiv varmeisoleringsevne og termisk ledningsevne (Lambda 0,022 W/mK). Fugtteknisk -og skimmelsikker termisk isolering som ikke forringes på grund af konvektion (variation i temperatur) eller fugt. Desuden har FF-PIR isoleringen en meget god kemisk resistens.
 • 3 CM FF-PIR + 5 cm. FinnFoam XPS i bunden = 8 cm isolering i bunden.
 • Kraftig skræddersyet isolerende topcover og sikkerhedsoverdækning med massiv kerne af FF-PIR skum.
 • ABS bund som sikrer optimal afskærmning til underlaget og isolerer samtidig. ABS – plastikken er lavet af genbrugsplast.

Velisolerede og energieffektive udespa med yderst lave driftsomkostninger.

Det, som er yderst vigtigt for at holde lave driftsomkostninger i et udendørs spabad og også for komfort både med hensyn til hurtig opvarmning, men også for at holde på varmen; det er isoleringen. Derfor er NOVITEK udespa bygget med energieffektive komponenter samt udstyret med en kraftig finsk isolering, som holder på varmen, minimerer fordampningen og sikrer, at energiforbruget bliver fastholdt på et absolut minimum.

Din tilfredshed og glæde ved køb af NOVITEK udespa er vigtigt for os i WellMore og derfor er alle nedenstående punkter inkluderet helt gratis,
når du køber et NOVITEK udespa hos WellMore:

Gratis førsteklasses-isolerende topcover
Et NOVITEK udespa er inklusiv 1 stk. førsteklasses-isolerende skræddersyet topcover bestående af:

 • Vinyl med læderstruktur
 • Massiv kerne af PUR-skum.

Gratis startpakke – til sikring af optimal vandkvalitet
Opstartspakke med alt, hvad du skal bruge af plejeprodukter og som sikrer dig rent og klart badevand fra dag et.

Gratis quickguide for problemfrit brug
Ved levering af NOVITEK udespa medfølger gratis quickguide. Denne giver dig mulighed for nemt og hurtigt at danne sig et overblik over funktioner og hvordan man betjener disse.

Gratis ekstra filter sæt
Alt efter hvilken NOVITEK udespa man køber skal spaen bruge 1 stk. filter eller 2 stk. filtre. Ved køb af NOVITEK udespa medfølger 2 filter sæt. Det ene filter sæt er placeret i filterhuset herudover medfølger gratis et ekstra filter sæt.
OBS: Filtrene er beskyttet af plastik som skal fjernes for, at udespaets filtrering fungerer.

Få opstartshjælp af WellMores teknikker
Når WellMore har leveret dit NOVITEK udespa og du har installeret udespaet og påfyldt det med vand; tilbyder WellMore opstartshjælp med vejledning i brug af dit udespa – enten pr. mail eller tlf. i hverdage 8-16.00.

Gratis follow-up efter 2-3 måneder
Ca. 2-3 måneder efter købet af dit udespa kontakter WellMore dig for at høre, om du er tilfreds med dit udespa og er kommet godt i gang med at bruge det. Hvis der dukker problemstillinger eller spørgsmål op, så er WellMore naturligvis klar til at hjælpe og rådgive – også efter dit køb af NOVITEK udespa.

2 års fuld garanti
WellMore A/S lever 100% op til købelovens bestemmelser og mere til.

8 års suppleringsgaranti
WellMore A/S kan fremskaffe reservedele indtil 8 år efter fakturadato.

Installationsvejledning NOVITEK LUOSTO

Videoguides til betjening af TP700 display i NOVITEK udespa

Brugervejledning til TP700 display

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...

Udendørs spabad

Når du vælger en udendørs spa fra WellMore, sikrer du dig et spa i topkvalitet. Så uanset, om du ønsker et lille udendørs spabad i hjørnet af terrassen eller et stort luksusspa til hele familien, finder du det her. Du finder også alt i tilbehør, så du kan holde dit udespa rent på en miljørigtig og korrekt måde.

Med et udendørs spabad, har du en wellness løsning som altid står med 38-40 grader varmt vand. Det er derfor hurtigt at smide et par klortabletter i, og så er du ellers kørende og klar til at nyde en time under solen, eller under en stjerneklar nattehimmel. Et udespa kan bruges hele året rundt. Det er både fantastisk at nyde sommeren i spaen, men det varme vand kan også være en befrielse på en råkold november aften, hvor du hygger med vennerne eller familien i dit nye spa.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til udespa. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Hvor meget strøm bruger et MaXXwell udespa?

En MaXXwell SAMOA på 225 x 225 cm med bimåler monteret, er på 365 dage målt til: 3.750 kWh på et helt år. Spaen har stået med 38 grader hele året, brugt cirka hver anden dag og skiftet vand 3-4 gange på et år.
Strømforbruget afhænger dog altid meget af størrelse på spa, vind og vejrforhold og forbrug af dig som spa-ejer.

Hvad kræver de af strøm?

400V forsikret med 16A. Ved enkelte modeller anbefales det at trække et kabel, så den kan forsyne 2x400V.

Hvor ofte skal vandet skiftes?

Afhængigt af brug, skiftes vandet 3-4 gange om året.

Hvor længe holder et udendørs spabad?

Det er svært at give et entydigt svar, da det handler om brug og pleje. Mange af vores MaXXwell spabade kører stadig efter 10 år.

Kan man bygge et udespa ind i en terrasse?

Et udespa kan sagtens bygges ind i en terrasse, men det er vigtigt, at der er friplads til service mindst 50 cm hele vejen rundt om spaens sider.

Super service

Fantastisk udstilling hvor man i ro og mag kan stille sine spørgsmål. God service og god information i forhold til leverancen, fantastisk hjælp til opstart og selvom der var et par dimser som skulle byttes kom disse med posten dagen efter. Alt i alt fantastisk service og meget imødekommende personale.

Dan Beha

Professionel og serviceminded

Vi er de glade ejere af et udespa fra Wellmore. Jeg har været i kontakt med flere medarbejdere, og alle har været imødekommende og hjælpsomme. Jeg er meget tilfreds med den service virksomheden tilbyder, og kan derfor varmt anbefale Wellmore, hvis man overvejer at investere i udespa.

Stig Rafn Hansen

Super oplevelse

Super oplevelse at købe udespa hos Wellmore.
Proaktive henvendelser og alle aftaler overholdt.

Kan varmt anbefales.

Thomas Tougaard Nielsen