• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Inspiration til haveanlæg med vildmarksbad

Få et kig ind i “Den Grønne Mands” vildmarksliv

Peter Hjort er anlægsgartner og manden med de grønne fingre, som tryller tilgroet vildnis og bar mark om til de skønneste oaser. Han er kendt under navnet “Den Grønne Mand” og derfor kom hans anlægsvirksomhed naturligt nok til at hedde “Den Grønne Mand“.

Vildmarksliv og stjernestunder

Peter elsker at afprøve og etablere nye have- og anlægstrends og hvad er mere nærliggende end at eksperimentere i egen baghave, siger Peter. Et af de seneste havetrends, som Peter Hjort har skabt i sit og familiens skønne haveanlæg, er et enestående uderum, som emmer af vildmarksliv, og som med både vildmarkbad, loungekrog og strandsand inviterer såvel børn og voksne til ro, afslapning og ægte vildmarks-stjernestunder.

Mulighed for skøn afslapning med vildmarksbad i haven

Et vildmarksbad giver dig og familien mulighed for afslapning og stjernestunder under åben himmel – og dét uanset om kalenderen byder på en stjerneklar oktoberaften eller en indbydende majaften, hvor børnene er puttet tidligt og hvor karrets drinksholder og romance-effekt rigtig kommer til sin ret.

Billedgalleri af vildmarksoase med hyggekroge

Lyder det næsten for godt til at være sandt i et Danmark, hvor vejrguderne ikke altid tilsmiler os? Vi har hos Wellmore fået lov at se Den Grønne Mand over skulderen og gå med på opdagelse i hans private have. Og du får her muligheden for at kigge med og se hans skønne vildmarksoase, som er placeret strategisk godt ved terrasse og hyggekrog med mulighed for både sol og skygge.

God fornøjelse – og skulle du blive inspireret til at tilbyde familien en lignende oase med udeliv, vildmarksbad og vandmiljø i haven, så står vi hos Wellmore altid klar til at rådgive dig om outdoorliv med både vildmarkssauna og vildmarksbade.

Vildmarksliv og badeoase i egen baghave

Forestil dig, efter endt arbejdsdag at blive inviteret “Velkommen hjem” af jeres egen personlige vildmarksperle i baghaven. En udendørs badeoase med sand, vand og luftige græsser, som indbyder til straks at smide sko og strømper og lade sig føre rundt på havens indbydende, drivtømmerfarvede stisystemer. Ingen jord på fødderne, kun strandsand! En æstetisk badeoase omkranset af smuk dansk vegetation og ikke mindst centreret om et lækkert veludført vildmarkskar i et rustikt formsprog og  med en vandtemperatur, der netop er tilpasset dig.

Se sortiment med MaXXwell vildmarksbade> 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram