• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Tillykke til Peter der er kåret som en succeshistorie


Læs nedenstående Peters succeshistorie publiceret af vafo.dk:

44-årige Peter blev en succeshistorie

Tre ledige med hver deres forhistorie blev tirsdag hyldet som Årets succes historier.

ARBEJDSMARKED

Palle Søderberg
[email protected]

VEJLE: Om små tre uger kan 44-årige Peter Nissen fejre et års jubilæum som fastansat på lageret hos Wellmore A/S i Egtved, og den bedrift blev tirsdag aften i Spinderihallerne belønnet med en af tre titler som Årets succeshistorie, da Vejle Kommune hyldede de lolale virksomheder, som samarbejder med jobcentre om at hjælpe sårbare ledige ind på arbejdsmarkedet

Da Peter Nissen kom til Vejle i 2014, lå det nemlig ikke i kortene, at han skulle få et fast arbejde lige med det samme.

– Jeg flyttede til Vejle fra Haderslev, og da jeg kom, var jeg sygemeldt med depression og stress, fortæller Peter Nissen, der flyttede til Vejle for at være tættere på sine to børn, da hans ekskone flyttede nordpå.

– Jeg lå og kørte frem og tilbage mellem Haderslev og Vejle tre gange om ugen, så til sidst besluttede jeg at flytte herop, selvom jeg ikke havde et netværk overhovedet, fortæller Peter Nissen.

Det netværk fik han gennem et års praktik hos JM Handel i Ødsted, og det førte ham videre til Wellmore A/S i Egtved, hvor han først blev ansat i praktik med et relativt lavt timetal på virksomhedens lager. Det blev senere vekslet til en deltidsansættelse, som gradvist blev trappet op, indtil han den 1. januar blev ansat på fuld tid.

Ud over Peter Nissen blev der givet titler i kategorien Årets succeshistorie til Dorthe H. Olesen – ansat ved Plejecenter Kastanjehaven – og Anna Lehmann – ansat ved Meta Mariehjemmet i Gadbjerg.