• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Tillykke til Peter der er kåret som en succeshistorie

Peter-Aarets-succeshistorie

Læs nedenstående Peters succeshistorie publiceret af vafo.dk:

44-årige Peter blev en succeshistorie

Tre ledige med hver deres forhistorie blev tirsdag hyldet som Årets succes historier.

ARBEJDSMARKED

Palle Søderberg
paso@hsfo.dk

VEJLE: Om små tre uger kan 44-årige Peter Nissen fejre et års jubilæum som fastansat på lageret hos Wellmore A/S i Egtved, og den bedrift blev tirsdag aften i Spinderihallerne belønnet med en af tre titler som Årets succeshistorie, da Vejle Kommune hyldede de lolale virksomheder, som samarbejder med jobcentre om at hjælpe sårbare ledige ind på arbejdsmarkedet

Da Peter Nissen kom til Vejle i 2014, lå det nemlig ikke i kortene, at han skulle få et fast arbejde lige med det samme.

– Jeg flyttede til Vejle fra Haderslev, og da jeg kom, var jeg sygemeldt med depression og stress, fortæller Peter Nissen, der flyttede til Vejle for at være tættere på sine to børn, da hans ekskone flyttede nordpå.

– Jeg lå og kørte frem og tilbage mellem Haderslev og Vejle tre gange om ugen, så til sidst besluttede jeg at flytte herop, selvom jeg ikke havde et netværk overhovedet, fortæller Peter Nissen.

Det netværk fik han gennem et års praktik hos JM Handel i Ødsted, og det førte ham videre til Wellmore A/S i Egtved, hvor han først blev ansat i praktik med et relativt lavt timetal på virksomhedens lager. Det blev senere vekslet til en deltidsansættelse, som gradvist blev trappet op, indtil han den 1. januar blev ansat på fuld tid.

Ud over Peter Nissen blev der givet titler i kategorien Årets succeshistorie til Dorthe H. Olesen – ansat ved Plejecenter Kastanjehaven – og Anna Lehmann – ansat ved Meta Mariehjemmet i Gadbjerg.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram