☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

  • Solid brancheerfaring

    Solid brancheerfaring

    WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

    • Mere end 15 års brancheerfaring.
    • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
    • Showroom i Egtved og Ringsted.
  • Montering & service

    Montering & service

    Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

    • Egen serviceafdeling.
    • Få hjælp til montering og opstart.
    • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
  • Levering

    Levering

    Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

    Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

    OBS

    WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

MaXXwell KAUKASUS infrarød sauna

Varenummer: rs9033s_r1

24.900,00 kr.

Eksklusiv full spectrum sauna med både near-, middle- og far-infrarød stråling

Læs mere
162 x 105 x 190 cm
Antal personer: 3
2.890 Watt
Full spectrum
Høj effekt og lav elektromagnetisk stråling (EMF)

Ikke på lager

Yderligere information

162 x 105 x 190 cm
Antal personer: 3
Max forbrug 2.890 Watt
255 kg
20-70 ℃
0-90 min.
Bluetooth + højtalere i kabine
El-tilslutning: Strøm: 230 V / 13A – separat gruppe
Full spectrum
Høj effekt og lav elektromagnetisk stråling (EMF)
Terapilys
Canadisk FSC certificeret Hemlock
Kan ses i showroom
Vægt 255 kg
Størrelse 162 × 105 × 190 cm
Brand

MaXXwell

Vil du have hele pakken og alle former for infrarød, er KAUKASUS med full-spectrum-infrarød saunaen for dig. Her får du både near-middle- og far-infrarød varmetarapi – den dækker dermed hele spektret af infrarøde forkælelses- og sundhedsfremmende stråler.

Eksklusiv 3-personers sauna med både near-, middle- og far-infrarøde stråler.

Sundhedsfremme på flere niveauer

I mange år har man kunnet erhverve sig saunakabiner med mulighed for enten near infrarød (NIR) eller far infrarød (FIR) varmeterapi, afhængigt om man særligt havde behov og ønske om behandling af huden – eller, om man ønskede en dybere varmepenetration til muskler og væv, som en far infrarød sauna tilbyder. WellMores nyeste skud på stammen er en optimal saunaoplevelse, der kombinerer både near, middle og far-infrarødt lys.  Dvs. alle tre områder af det infrarøde spektrum i én samlet kabine, hvilket giver dig bredere mulighed for sundhedsfremme og en utroligt effektiv saunaoplevelse.

5 gode grunde til at købe MaXXwell KAUKASUS

  • Full spectrum + carbon paneler
  • LED flerfarvet lys
  • Ergonomisk bænk, ryglæn og hele 3 nakkestøtter
  • Bluetooth med højtalere, så du kan lytte til din yndlingsmusik eller -lydbog
  • Varme i fronten, så du får forkælende varme hele vejen rundt

En kabine i særlig kaliber

Med KAUKASUS får du som nævnt hele pakken – altså en full spektrum-sauna, men det er ikke alt. Med KAUKASUS får du også særlige features, der gør kabinen her til noget “ekstra”. Features, der kan tilpasses dine ønsker og behov og dermed højne dit udbytte af hviletiden i saunaen:

  • Unikt designede frontvarmere, der trods pladsbesparende udformning giver bred varme i kabinen hele vejen rundt om din krop.
  • Full spectrum-paneler bagerst i kabinen, så du hurtigt mærker behagelig opvarmning.
  • Store sidepaneler, der blidt og behageligt lader de infrarøde stråler arbejde med kroppens væv og muskler i siderne.
  • Benvarmer med separat afbryder, så du aktivt kan vælge benvarme til/fra i forhold til sensitiv hud på benene, ophobet væske osv.
  • En gulvvarmer, der er beklædt med fliser for hurtigere opvarmning og nem rengøring.
  • Stilren 3-personers kvalitetskabine, der med kraftigt stålhåndtag i mat finish, flerfarvet terapilys, nakkestøtter mv. byder dig velkommen fra første berøring.

MaXXwell KAUKASUS – en kabine af de fine

Har du brug for en uddybning af full spectrum infrarød varmeterapi?

Læs videre eller gå til vores blogindlæg FIR eller full spectrum sauna

Near infrarød stråling

Den kortbølgede stråling arbejder med hudens yderste lag. NIR benyttes ofte dermatologisk: forbedring af cellesundhed, fornyelse af hud, vævsvækst og sårheling.

Middle infrarød stråling

Det midterste felt af infrarød stråling trænger dybere ind i kroppen end NIR infrarød og er derfor gode til at øge cirkulationen og blodgennemstrømningen. Når det bruges kontinuerligt over tid, har det vist sig, at midt-infrarød sauna-terapi øger blodgennemstrømningen betydeligt og reducerer smerter i muskler og led. Heling af irriterede områder optimeres, fordi mellem infrarød penetrerer dybere ind i blødt væv, hvor betændelse forekommer.

Far infrarød stråling

Den længste infrarøde bølgelængde (FIR) trænger dybt ind i kroppen og når fedtvæv (fedtceller), hvor toksiner ophober sig. Da FIR infrarød sauna-terapi opvarmer kroppen i stedet for luften i kabinen, hæver den kropstemperaturen og producerer en dyb, afgiftende sved på celleniveau. FAR infrarød-stråling er en aktiv medspiller i forhold til generel sundhedsfremme. Læs mere om forskningsresultater, der viser gunstig effekt på væsentlige sundhedstrusler som forhøjet blodtryk, oxidativt stress, hjerte-kar-problematikker mv.

Og det 4. niveau??

Vi lovede faktisk kun tre niveauer, men det fjerde er absolut ikke uvæsentligt. De mentale gevinster ved mentale frikvarterer i en saunakabine lader sig nemlig ikke skjule  – prøv selv.

Installationsmanual til Kaukasus

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...

Infrarøde løsninger – en god investering

Infrarød Wellness er god investering i helbredet og kan være med til at forebygge forskellige skavanker og sygdomme. I sammenligning med vores nabolande, har vi tidligere i Danmark ikke helt i samme omfang erhvervet os wellnessprodukter til boligen og i sommerhuset. Men infrarøde wellnessprodukter af god kvalitet vinder større og større indpas herhjemme – og dét med god grund.

En infrarød sauna er let og bekvem at integrere i sin bolig – ingen særlige foranstaltninger – blot en ledig stikkontakt og 1-2 m2 gulvplads! Nydelse og sundhed i én samlet løsning! Infrarøde terapi- og velværeprodukter af god kvalitet kan ved Wellmore fås til meget fordelagtige priser og det er derfor en god investering – både økonomisk og helbredsmæssigt.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til infrarøde saunaer. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Har alle jeres saunaer lav EMF?

Alle vores saunaer på nær HIMALAYA og FUJI har lav EMF.

Hvad kræver de af strøm?

Alle vores saunaer kræver almindelig 230V – de kan derfor nemt samles og sættes i eksempelvis soveværelset eller kontoret.

Må saunaerne stå udendørs?

Vores IR saunaer må ikke stå udendørs. Vi anbefaler tørt og isoleret, gerne stuetemperatur. NARVIK er vores udendørs infrarøde sauna.

Er de nemme at samle?

Saunaerne er meget nemme at samle. De kommer i sider, top, bund og diverse som bænk osv. Det tager typisk mellem 45 minutter til 1 ½ time at samle en sauna.

Hvad er en infrarød sauna god for?

En infrarød sauna er god for mange ting. Helt essentielt er det, at det er godt for muskler og led, da varmen trænger ind og arbejder op til 3-4 cm ind under huden. Infrarød varmeterapi har bl.a. en afstressende, udrensende og smertelindrende effekt.

Hvordan adskiller en infrarød sauna sig fra en traditionel sauna?

Temperaturen i en infrarød sauna er typisk mellem 45-60°C modsat 80-100°C i en traditionel sauna. En infrarød sauna er hverken fugtig eller varm og er af den grund et oplagt alternativ, hvis man har det svært med høje temperaturer og fugtig luft.

Serviceminded firma

Er helt igennem et serviceminded firma, de har en behandling af kunder som er enormt seriøst. Du føler dig velkommen og de ved hvad de taler om.
De bedste anbefalinger herfra.

Michael Søndergaard

Fed oplevelse

Købt en Infrarød sauna MaXXwell NIMBA. God rådgivning inden køb over nettet og meget tilfredsstillende levering.
Let at samle (jeg anbefaler 3 voksne da den er ret stor) og meget flot produkt. Men prikken over "i-et" var en lille ting der skulle fikses - og oplevelse af super kundeservice og hurtig opfølgning efter levering.

Lars M.

Super service

Har handlet en del hos wellmore og  servicen er helt i top.
Der er levering som aftalt og god vejledning i deres produkter.

Thomas Bech