☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

  • Solid brancheerfaring

    Solid brancheerfaring

    WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

    • Mere end 15 års brancheerfaring.
    • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
    • Showroom i Egtved og Ringsted.
  • Montering & service

    Montering & service

    Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

    • Egen serviceafdeling.
    • Få hjælp til montering og opstart.
    • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
  • Levering

    Levering

    Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

    Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

    OBS

    WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Infrarød sauna fra Wellmore A/S


Føler du dig 10 år ældre end du i virkeligheden er, og melder stivheden sig i led og muskler, så bør du overveje at anskaffe en infrarød sauna. En infrarød sauna er rigtig god mod mange af de skavanker, vi får med årene. Stivhed i kroppen, ophobning af giftstoffer, stress, dårlig blodcirkulation og meget mere kan en infrarød sauna være med til lindre. Leder du efter en billig infrarød sauna, men af høj kvalitet?…så kig her!

Få et overblik over de infrarød saunaer, som føres hos Wellmore A/S. Vi sælger elegante infrarød saunaer i flot tidssvarende design.

Stort udvalg indenfor infrarød saunaer

Besøg Wellmores showroom og se alle vores infrarøde wellness løsninger til både små og større hjem.

I vores webshop bugner det med alt indenfor infrarød sauna. Udvalget er stort, og der er en infrarød sauna til både den store og lille pengepung.

Er du handymand, og vil du gerne selv stå for opbygningen af din infrarød sauna, så har vi f.eks. en bygselv pakke til en 4 pers. indfrarød sauna. 4 personers infrarød sauna til selvbyg

Styrk din sundhed med en infrarød sauna fra Wellmore

Det er overraskende den positive effekt infrarød varme har på en bred vifte af sygdomme og skavanker. Med andre ord kan det godt betale sig at investere i en infrarød sauna – for du investere i din egen sundhed. Ideen med at have din egen infrarøde sauna er netop, at du får den optimale virkning, når du bruger din indfrarød sauna jævnligt. For de fleste mennesker har det nu engang sådan, at skal man først ud af døren og betale for at få adgang til en infrarød sauna, så kommer det ikke til at ske særlig ofte.  Hvis du vil høre mere om, hvorfor vi mener at en infrarød sauna kan være med til at booste din sundhed og din energi, så kontakt os. Vi har lige opsummeret nogle områder, som Wellmores infrarøde produkter som eksempelvis en infrarød sauna har gavnlig virkning på:

  • Højt blodtryk
  • Smerter
  • Afgiftning af tungmetaller
  • Udrensning
  • Manglende energi
  • Dårlig blodcirkulation
  • Højt kolesteroltal
  • Stress
  • Betændelse i kroppen
  • Stive led
  • Fibromyalgi
  • Slid- og ledegigt

Dk’s bedste priser og kvalitet på infrarøde saunaer

Wellmores udvalg af saunaer opfylder behovet hos den, der søger en effektiv, plads besparende og driftsikker sauna. I særdeleshed kan det anbefales at kigge nærmere på vores helt nye infrarøde stol, som i princippet kan gøre det ud for en infrarød sauna.
I Wellmore sortimentet finder du ALT til infrarød sauna – til markedets BEDSTE priser!

ring og forhør: 75551700

På Wikipedia er der følgende information om en traditionel sauna

En sauna er et lille rum eller hus specielt designet til at indeholde et varmt og tørt miljø, hvor man kan sidde helt eller delvis nøgne i. Temperaturen i en sauna er over 80° C. Dette hjælper en person med at slappe af og får en til at svede. Når man sveder kraftigt hjælper det kroppen med at få fjernet giftstoffer. Ud over dette menes det også, at blottelsen af hud til varme stimulerer produktionen af hvide blodlegemer og dermed styrker immunforsvaret.

Oven på ovnen ligger et antal granitskærver. Stenene er med til at holde på varmen. Hvis man ønsker ekstra hurtig varme kan man smide en smule vand på stenene. Varmen fra stenene får straks vandet til at fordampe.

Grunden til at dampen får det til at føles varmere, er at den øgede luftfugtighed giver luften bedre varmeledningsevne. Muligvis skyldes det også at den øgede luftfugtighed hæmmer svedens fordampning fra kroppens overflade, og derved mindskes nedkølingen af huden.

Varmen kan også reguleres ved at sætte sig højere eller lavere på bænkene.

Varmen får pulsen og stofskiftet til at øges, blodkarrene åbnes, og blodet får frit løb i alle kroppens områder – især hænder og fødder.

Ordet sauna kommer fra Finland

Infrarød sauna revolutinere i disse år den traditionelle finske sauna. Löyly er det finske ord for sauna, og selve ordet sauna kommer således fra Finland. Den finske form for sauna, er stadig den mest velkendte. Mange kulturer verden over har imidlertid deres egen varianter af en sauna. Her kan nævnes den nordamerikanske sweat lodge / indianernes svedehytter,  den tyrkiske hammam, romernes thermae, mayaernes temescal og den russiske banja.

Saunaer findes som regel i forbindelse med andre badefaciliteter, som f.eks. i en svømmehal eller i en sportshal. Den er typisk konstrueret sådan, at flere mennesker kan sidde i den, og dermed kan den også bruges i social sammenhæng. Om folk i saunaen er fuldstændig eller kun delvis nøgne, og om de to køn holdes adskilte eller ikke, afhænger for en stor del af nationale traditioner. Generelt er man mest liberal i Skandinavien og Tyskland, og mere restriktiv i romanske lande og USA.

De finske saunaer man kan opleve i Danmark er fortrinsvis opvarmet med en elektrisk ovn.

Hvis temperaturen kommer tæt på eller overstiger de 100 °C, vil det blive fuldstændigt utåleligt at sidde i den. Dette kan dog styres ved kontrollere fugtigheden. De varmeste saunaer i Finland og Sverige har typisk en lav fugtighed. Med dette system kan en person nyde temperaturer på omkring kogepunktet for en kort Sauna

Sauna med infrarød varme har størst virkning

Wellmore har udfaset den traditionelle finske sauna til fordel for saunaer med infrarød varmeteknologi. Wellmores erfaring er, at infrarød varme gør en positiv forskel for langt flere mennesker end den traditionelle finske sauna. Vores udvalg af infrarøde produkter er bredt og vi rådgiver og hjælper med infrarøde løsninger til både det lille hjem, såvel som større hjem hvor kvadratmetrene er et mindre problem, eller til sommerhuse og liebhaver hjem hvor wellness indenfor det seneste årti ofte allerede er blevet integreret og derfor nem at optimere med infrarød wellness.