☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Derfor infrarød sauna til dine campinggæster


Hæv wellnesskarakteren og din indtjening

Tænker du på at optimere campingpladsens udlejningsenheder eller fællesfaciliteter og dermed højne udlejningsfrekvensen og i sidste ende dit udbytte på bundlinjen?

At integrere wellnesselementer i dine tilbud er en kæmpe gevinst for gæsterne – en investering, det giver glade kunder. Og glade kunder er som bekendt gode kunder, som vender tilbage år efter år eller anbefaler dig og din plads til andre.

FAKTA – for dig, som campingvært

En investering, der ligger ‘lige til højrebenet’
Når folk vælger at leje en hytte eller et feriehus, så er det netop for at opleve noget andet – og ofte mere – end deres hverdagsliv hjemme umiddelbart kan tilbyde. Og her er infrarøde saunaprodukter for dig som vært/ udlejer oplagte at se nærmere på af flere årsager:

 • Sæt stikket i og start opvarmningen. Ingen særlige afløb eller udsugningskanaler skal etableres. Enkelt og let
 • Bestil online og få leveret på adressen efter 1-3 hverdage
 • De sammenklappelige modeller leveres samlede – de øvrige kabiner samles let på ca. ½ time via et haspesystem
 • Yderst prisvenligt wellnesstilbud – selv de store kabiner for op til 4 personer, har et lavt strømforbrug på kun 5-6,5 kr./time
 • Vi yder 5 års garanti på saunaernes carbonpaneler

Et hurtigt budgetoverblik vil derfor være følgende:

 • Anskaffelsespris: kr. 14-23.000 (afhængigt af størrelse: 1-4-personers kabine)
 • Etableringsomkostninger : kr. 0
 • Løbende vedligehold udover almindelig rengøring: kr. 0
 • Strømforbrug pr. time (når den er tændt): kr. 4,50 – 6,50 (afhængigt af saunaens effekt (W))

Bemærk, at saunaen bruger ca. 25 minutter til opvarmning og som ny bruger anbefales det at være i kabinen op til 15-30 minutter. Saunaen vil derfor oftest kun forbruge 1 times strøm pr. gang. Det anbefales, at man maksimalt opholder sig en time dagligt i en infrarød sauna.

Infrarød sauna – prisvenligt og ‘bæredygtigt’ wellnesstilbud

I jagten efter de rigtige wellnesstilbud til din campingplads er det centralt både at se på produktets anskaffelsespris og etableringsomkostninger, men også på de løbende drifts- og vedligeholdelsesomkostninger. Uanset om dine hytteudlejere betaler deres forbrug af strøm, varme og vand ved afrejse af lejemålet eller det er inkluderet i prisen, så er det relevant at se på driftsomkostningerne for de enkelte wellnessprodukter.

Og også her overrasker de infrarøde saunakabiner så positivt. For udover at være en billig og nem investering – er de hurtigtopvarmende og har et meget lavt strømforbrug. Selv en kabine med plads til 3 personer bruger blot op til 6,30 kroner pr. time! Så med en infrarød sauna, får du – og dermed dine gæster – meget wellness, velvære og sundhed for få penge.

Fugtighed og varme – traditionel versus infrarød sauna

En traditionel sauna – også kaldet finsk sauna – ‘opererer’ med både høj fugtighed og høj luftvarme. Derfor er det nødvendigt at have korrekt udsugning og affugtningsmuligheder i rummet, så man undgår råd i omkringliggende byggematerialer, tagkonstruktioner mv. En infrarød sauna opvarmer kroppen blidt indefra og medfører derfor ikke høj varme og fugtighed i kabinen. Derfor kan infrarøde kabiner – modsat en traditionel sauna – blot sættes op, hvor du har en ledig plads. Eneste krav er en almindelig stikkontakt med 230V.

Wellness tiltrækker gæster til campingpladsen

Både danske og udenlandske campinggæster er i stigende grad blevet ‘skarpe på’, hvad de vil have. Og jo flere tilbud, din plads kan tilbyde, som matcher deres forventning – også om wellness – og skaber rammerne for reel campingglæde og personlig og familiemæssigt velvære, jo bedre er rammerne for din forretning.
I jagten efter et bredere kundesegment er det derfor nødvendigt for dig som campingvært at være opdateret på mulighederne og overveje, om dine gæster skal komme til dig og opleve mere eksklusive tilbud eller vælge en anden plads.

Hvor man tidligere har haft opfattelse af, at kunderne ønskede solarier eller traditionelle saunaer, er det i dag langt mere oplagt at orientere sig om alternativet – de effektfulde og sundhedsfremmende, men prisvenlige og “grønne” infrarøde saunakabiner.

Infrarøde saunaer – det nye ‘sort’

En infrarød sauna opvarmer blidt muskler og kropsvæv i dybden. Derved bliver udskilningen af affaldsstoffer forbedret og stivhed i led og ømme muskler reduceres. Behandling med infrarød varme dræber bakterier, forbedrer sårheling og øger blodgennemstrømningen – alt i alt en proces, som forbedrer sundheden – og dét i væsentligt højere grad end traditionelle saunaer.

Jævnlig brug af infrarød sauna kan gøre en forskel for de mange, der lider af fibromyalgi, psoriasis, kronisk træthed, overvægt, slid- og leddegigt eller manglende energi. Brug af infrarød sauna optimerer endvidere musklernes evne til at restituere efter sport samt øger hudens elasticitet og glød. En stor del af vores infrarøde saunakabiner har også integrereret terapilys, som gavner søvn og døgnrytme og er en aktiv medspiller i kampen mod vinterdepressioner og -træthed.

I Tyskland, Holland mv. har man i langt større grad end i Danmark forstået at integrere infrarøde stråler i behandling af mange fysiske og psykiske skavanker. Så for bl.a. tyske campister, er infrarød saunaterapi særdeles velkendt og attraktivt – og lets face it – for hytteudlejere og campingværter MEGET nemmere, billigere og hurtigere at integrere i dine udlejningsenheder eller fælleshuse, end en traditionel sauna.

Velvære i særklasse

Ud over en række helbredsmæssige fordele ved jævnlig brug af infrarød varme, så må saunaens rammer for perfekte velværestunder ikke glemmes. Man behøver nemlig på ingen måde at ‘fejle noget’ for at sætte sig ind i kabinen. I en infrarød sauna får alle mulighed for at ”trække stikket ud” og forkæle sig selv med en ægte velværeseance – alene eller sammen med udvalgte – afhængigt af saunaens størrelse. De fleste af vores kabiner har bluetooth-afspiller. Dine gæster kan derfor – uanset nationalitet – vælge at afspille musik, lydbøger eller podcasts på netop deres sprog via deres egen smartphone. For andre er den ultimative wellnes blot at nyde roen og stilheden, mens de dybdegående infrarøde stråler forkæler både krop og psyke.

2 veje at gå ved investering af infrarød wellness til campingpladsen

Vi forestiller os umiddelbart, at der er to veje for dig som campingvært at gå – måske øjner du endda en tredje 🙂

Spa- eller wellnesshytte

Èn mulighed er at etablere eller ombygge eksisterende hytter til særligt luksuriøse udlejningsenheder med integrereret wellness inden for boligens “egne fire vægge”.  Her tilgodeses de kunder, der ønsker at benytte campingspladsens gode placering og områdets tilbud, men som samtidig ønsker privatliv og indbydende wellnesstilbud, de ikke behøver at dele med ‘fremmede’. Vi hører i stadig stigende grad om livsnyderkunder, der ønsker ekstra forkælelse og wellnesstilbud. Kunder, der søger luksushytter, hvor der kræset særligt for deres sanseoplevelser og velvære. Og her er infrarøde saunakabiner for dig som udlejer særdeles oplagte at se nærmere på  – eventuelt sammen med et lækkert udendørs eller indendørs spabad. En infrarød sauna kræver ingen særlig installation – er klar til brug ca. ½ time efter levering og så er den SÆRDELES billig i drift (blot kr. 4,50-6,50 pr. time). Se nærmere om de sundhedsfremmende effekter og saunaernes “økonomi” andetsteds på siden.

Infrarød sauna som tilbud i pladsens fællesfaciliteter

Infrarød wellness i hytter på campingplads

Et andet oplagt sted at overveje infrarøde saunakabiner til, er til campingspladsens “fælleshuse” eller servicebygninger. En infrarød sauna kan installeres i alle rum – blot der er en almindelig 230V stikkontakt til rådighed. Mange servicebygninger har stadig solariekabiner som et tilbud til deres gæster, men brugen af solarie er som bekendt af helbredsmæssige årsager faldet drastisk. Det er derfor oplagt at tænke en infrarød saunakabine ind som erstatning for solarierne eller som supplement til dit øvrige tilbudskatalog til gæsterne.

En infrarød saunakabine er både et wellness- og et sundhedsfremmende tilbud. En infrarød sauna også oplagt at se nærmere på som et supplement til et eventuelt poolområde – eller som et tilbud til restitution for sportsudøvere eller blot som et lækkert tilbud om opvarmning efter en kold fiske- eller gåtur. Mulighederne er mange og prisen og driftsomkostningerne særdeles attraktive!

Flere skønheds- og sundhedshuse tilbyder infrarøde varmebehandlinger til helt anderledes høje priser. Ved en hurtig søgning ses, at man kan købe en infrarød saunaseance for kr. 150-250 kroner pr. ½ time “ude i byen”, så med en driftsomkostning på blot kr. 6 kroner i timen, er der virkelig penge at hente – også hvis dine gæsters brugspris fastsættes væsentligt lavere og dermed mere attraktivt for et jævnligt brug. Bemærk i øvrigt, at en times brug af sauna inkluderer både opvarmning og ophold i saunaen på ½ time. Bemærk også, at et strømforbrug på blot 6,5 krone kan opvarme hele 3-4 personer i en af de store kabiner – du kan derfor med fordel lave dit infrarøde tilbud som en familie- eller vennefacilitet til samme pris som opvarmning for en enkelt.

Med en ‘forbrugsfortjeneste’ på over 600 % ved eksempelvis en brugspris på 50 kroner pr. gang, så vil dit infrarøde saunatilbud stadig være SÆRDELES ATTRAKTIVT modholdt behandlingspriserne ude i byen. Og dét er altså en fortjeneste på bundlinjen, der er værd at krydre sit budget med 🙂

Det danske vejr er “saunavejr”

For alle campingværter og udlejere af ferieboliger handler det om strække udlejningssæsonen til flest mulige uger og ikke kun have turistsæson i årets sommermåneder. Når vi hos Wellmore tillader os at kalde det danske vejr  ‘saunavejr’, så er det netop fordi en stor del af årets måneder byder på til tider blæsende og vandkolde traveture og også her kan en infrarød sauna rigtigt komme til sin ret. Forestil dig dine campister og hyttelejere nyde den danske natur i vejr og vind, for derefter at blive forkælet i en infrarøde saunakabine – hvor fodvarme endda er integreret i flere af vores modeller.

Igen: en glad kunde er en god kunde 🙂  Og gode kunder hjælper dig til en god udlejningsøkonomi 🙂

Læs mere om wellness til campingpladser