• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Udespa, infrarød sauna eller vildmarksbad – der skal så lidt til at gøre det ekstra lækkert for gæsterne på din campingplads


Den bedste reklame er ’mund til mund’-reklamen. Når gæsterne kommer hjem fra ferie og fortæller venner og familie om den campingplads, hvor der var udespa ved hytten, hvor børnene badede i vildmarksbadet hele dagen eller hvor den infrarøde sauna gav lindring til trætte kroppe og ømme led. Ingen annonce kan konkurrere med den tilfredse gæsts historier fra feriestedet.

Tilbyd mere end Airbnb

Ingen tvivler på, at Airbnb-konceptet er blevet en stor konkurrent til campingpladserne – især til campinghytter.

Det er dog i højere grad naturelskerne og friluftsdyrkerne, der foretrækker campingpladsens frihed og hurtige adgang til naturen – og de vil sætte pris på den ekstra luksus, som du kan give dem med for eksempel et udespa eller et vildmarksbad.

Det giver nemlig adgang til naturen hele døgnet. Også i de kølige campingmåneder.

Udespa til din campingplads

Udespa gør sommeren meget længere. Det opvarmede vand er en fornøjelse efter en tur ved stranden, men måske endnu bedre i de kølige måneder, hvor det er for koldt at bade i havet. Udespa ved campinghytten er en fryd at hoppe i med de 37+ grader varme vand – og en sand ferieoplevelse til dem, der ikke kan få udeliv nok.

 • Udespa opvarmes med el, så du kan gøre badet klar til gæsterne inden de ankommer.
 • Udespa leveres med topcover og en coverbutler, så det sparer på energien, når spaet ikke bruges.
 • Minimal vedligehold og rengøring, når du vælger Wellmores modeller.
  Se mere

Vildmarksbad – rustik feriekærlighed

Vildmarksbadet opvarmes ved hjælp af brænde. Det betyder, at gæsterne selv kan varme badet op, når de har lyst. Det kræver et minimum af vedligehold for pladsejeren og giver samtidig en dejlig naturoplevelse, både når der skal tændes op og når gæsterne er klar til at hoppe i badet.

 • Vildmarksbadet leveres med bænke og ovn og topcover i glasfiber. Det er smukt forarbejdet og klæder campingpladsen i naturskønne omgivelser.

Se mere

Infrarød sauna – wellness i særklasse

Den infrarøde sauna er et unikt tilvalg ved hytten eller ved fællesarealerne.
Infrarød sauna er velvære i særklasse og er for hele familien. Saunaen giver wellness til stive muskler og ømme led, og den giver dine gæster øget energi i ferien, så de kan opleve endnu mere.

 • Infrarød stråling har mange gavnlige effekter på kroppen, så vil du tilbyde ekstra wellness til dine feriegæster, er infrarød sauna et godt bud.

Læs mere om infrarød sauna wellness på campingpladsen.

Hvad vil gæsterne have? – bliv fundet af Google

Vi kan se i statistikken, at campinggæster søger på ord som ’udespa’ og ’sauna’, når de leder efter campingpladser i Google.

Din campingplads bliver lettere fundet af søgemaskinerne, hvis du kan tilbyde en eller flere luksus- og wellness-oplevelser.

  Skriv direkte til os