• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Staycation – danskernes ferievirkelighed lige nu


At holde ferie i Danmark er i de sidste par år blevet populært. Vi hylder det nære og den klimabevidste ferie. Det er in at kende sit eget land: kende de skønneste egne og nyde tid med familie og gode venner. Så at holde pinse- og måske sommerferie på egen matrikel er for nogle mennesker et helt naturligt valg. For andre er det være sværere at kapere Sundhedsmyndighedernes opfordringer og udsigten til Staycation – at holde ferie hjemme.

Uagtet, hvilken af de ovennævnte grupper, du og familien tilhører, så handler det om at gøre rammerne for ferien så optimale som muligt. At skabe et miljø, hvor alle familiens medlemmer får opfyldt behovet for den gode ferie:

 • afslapning – sammen og hver for sig
 • nydelse og sanseindtryk
 • oplevelser
 • leg
 • “det lille ekstra”

Tænk wellness ind i havens rum

Har du allerede rammerne, der kan opfylde jeres behov? Eller trænger din have til en opgradering, inden den forestående ferie hjemme? Wellnesstilbud til havens rum er af flere grunde oplagt at se nærmere på. Wellnesstilbud kan være et samlingspunkt – et fælles fristed til afslapning og hygge. Men det kan også udgøre en udsøgt ramme for den “mig-tid”, der som familiemor eller -far kan være svær at finde ro til – både i den normale hverdag, men måske i særdeleshed her under Coronakrisen. For virkeligheden er lige nu en tid, hvor (hjemme)-arbejdeliv og (hjemme-)fritidsliv – ja for nogle sågar hjemmeskole, har tendens til at flyde ud i ét. En tid, hvor hjemmets fire vægge kan være ekstra besnærende, fordi alle opholder sig på matriklen på samme tid. En tid, hvor man ikke kan nyde den ugentlige tur i svømmehallen eller træning i centeret med vennerne. HER kan der være behov for at se på haven – som et ekstra rum med ekstra højt til loftet og frisk luft. Et rum til samvær og hygge – men samtidig et rum til stille nydelse for den enkelte.

Hvis drømmen er wellness med vand og ultimativ nydelse, så er der flere veje at gå. Nedenfor at skitseret tre veje. Gå på opdagelse i de enkelte kategorier for at finde netop de tilbud, der passer bedst til dine drømme og dit budget.

Varmende velvære?

Drømmer du mere om saunavarme end om badning? Eller skal dit vildmarkskar forkæles med en matchende saunahytte? Vi skræddersyr gerne et samlet tilbud til dig, så du kan gå forårsferierne – og alle hverdagene ind imellem – i møde med udsigten til ro, vand og varme.
Din velværeoase – dine wellnesstilbud – til din disposition og din nydelse!

Ferie sydpå – ferie hjemme

Hvem siger, at ægte afslapning kun kan findes på 5-stjernede hoteller med poolbar og kapløb med andre hotelgæster om de bedst placerede liggestole? Ude er godt, men hjemme kan være ligeså godt, hvis vi lærer os selv at skubbe hverdagsrutinerne i baggrunden og nyde afslappende aktiviteter hjemme.  Faktisk kan ferier på egen matrikel have fantastiske fordele. Ikke blot fordele for miljøet, men også for pengepungen og for mentalt ro og mulighed for opladning af batterierne – og det er vel i bund og grund dét ferie handler om…?! Tænk bare på nedenstående fordele, som dog er skrevet med et glimt i øjet…

 • du har eneret til liggestolen, som kan rykkes efter de mest optimale lys og vindforhold uden at komme i karambolage med andre solhungrende hotelgæster eller deres afkoms overdimmensionerede badedyr!
 • du kan gå direkte fra seng til liggestol og tilbage til sengen igen – endda dag efter dag – uden at tænke på, om hår og tøj er ‘passende’
 • du behøver ikke tænke over om dit badetøj lever op til dette års – ja sågar dette årti’s bademode!
 • du behøver ikke slide unødigt på makeupbørster og barberskrabere – ja, selv BH’en kan holde ferie 🙂
 • du behøver ikke at bekymre dig om kameravinkler, selfiestang og perfekt tempererede drinksglas til dokumentation af din vellykkede ferie på Instagram, Snap eller Facebook. Men skulle du alligevel have lyst til at ‘poste’ lidt fra ferien, vil du blot fremstå som en moderne klimabevidst person.

Og det sidste, men absolut ikke uvæsentligt argument…

At rejse sydpå med familien er en ret bekostelig affære. I juliuge i ved den italienske, spanske eller græske Riviera kan let løbe op i 9-10.000 kr pr voksen. Så som familie er det derfor ikke urealistisk at måtte trække 35-40.000 ud af familiens budget alene til dén uge i sommerferien, når afgifter, rejseforsikringer mv. er betalt.  Dvs. alene ved at droppe 1 udlandstur i højsæsonen, kan du forkæle familien med en af nedenstående wellnesstilbud derhjemme. Wellness til fri afbenyttelse 365 dage om året i mange mange år.

…og en uges ferie er jo sjældent nok…

Hvis vi leger lidt videre med ovenstående tankeeksperiment, må vi jo også erkende, at en enkelt uges ferie om året jo sjældent dækker hele vores ferie- og opladningsbehov. De sidste to uger af familiens 3-ugers sommerferie + de øvrige feriedage, året indeholder, kan der også være brug for lidt ekstra ‘goder’. Så kan dit feriebehov dækkes ved at etablere wellnesstilbud hjemme, der kan forsøde ferietilværelsen – og vel at mærke også i alle hverdagene mellem ferierne – så kan der på den lange bane være mange penge at spare. Og ikke mindst blive lejlighed til mange stjernestunder og momentum’er for familien. Win-win-win – for dig, din pengepung og miljøet. 

Lad os hjælpe dig videre

Forkæl dig selv og familien og tænk wellness med i havens rum. Vi har ekspertisen og hjælper dig til at få realiseret din drømmehave med wellnesstilbud, inden ferien igen banker på…

Kontakt os gerne for en aftale eller kig forbi i butikkens åbningstid – vi glæder os til at hjælpe dig videre i din outdoor-wellnessdrøm.