fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

Hjørnebadekar som forvandler badeværelset til en oase

Et hjørnebadekar er genialt til både det store og det lille badeværelse. Vælger du at købe et hjørnebadekar fra Wellmore, vil du opdage, at det vil spare en masse plads på badeværelset. Du vil få mere plads til fx en ekstra håndvask eller lignende, hvis du vælger at installere et hjørne badekar frem for et almindeligt badekar i dit badeværelse. Desuden er der i et hjørnebadekar stadig rigeligt af plads til flere personer.

Viser et enkelt resultat

Hjørnebadekar – pladsbesparende!

I disse dage går mange danskere op i at få et lækkert badeværelse. Hvis du er i gang med, eller skal til at renovere eller istandsætte badeværelse, er det godt at overveje, hvor meget plads du ønsker at bruge på et badekar. Badekar optager ofte meget plads i et badeværelse, og derfor kan Wellmore anbefale et lækkert hjørnebadekar til en god pris. Et hjørnebadekar fungerer som et almindeligt badekar, men det er designet sådan, at det tager mindst plads i dit badeværelse. Desuden kan et hjørnebadekar erhverves i både den enkle model eller med massage, bobler mm. Så både funktionalitet og design går op i en højere enhed i et hjørnebadekar.

MaXXwell FIRENZE – er et klassisk hjørnebadekar til 2 personer, med komfort ved numsen. Dette er blandt vores bestsellere på markedet, grundet dets klassiske design, krydret med god plads og komfort.

Hjørnekar – højre eller venstrevendt?

Som oftest fås langt de fleste hjørnebadekar i både højre og venstrevendt. Hos de forskellige producenter er definitionen på en højre og en venstrevendt ofte forskellige. Hos Wellmore definerer vi det således:

Højrevendt: Når du sidder i dit badekar, kan du række din højre hånd ud i ‘rummet’ efter eksempelvis et håndklæde.

Venstrevendt: Når du sidder i dit badekar, kan du række din venstre hånd ud i ‘rummet’ efter eksempelvis et håndklæde.

At vi fører både højre og venstrevendte modeller, giver derfor en alsidighed til dig som forbruger. Dermed kan du finde det kar som du syntes der passer bedst i din stil, men også i hvilken retning du evt. vil kigge.

Badekar – perfekt til småbørnsfamilier

Siden vores spæde start i 2004, skifter tendenserne for stil og udseende frem og tilbage. Men én ting er altid sikkert – børnefamilier elsker badekar. Vi har igennem dialog med kunderne med årene forstået vigtigheden i et badekar, hos rigtig mange danske børnefamilier. Oftest kan glæden ved et dagligt bad i den grad forøges, hvis de små poder har udsigt til en halv time i det varme vand med vandplask og hygge.

Men også til mor og far er der glæde at spore. Rigtig mange forældre nyder også at kunne tænde for det varme vand, og nyde et afbræk i hverdagens stress og jag, med et koldt glas rosé vin. Vi har designet mange spabade og badekar, så der er komfort i. Dette betyder god ergonomisk komfort til de voksne også.

Fritstående badekar – et mindre alternativ

Er pladsen knap på badeværelset, kan et hjørnekar måske fylde for meget i rummet. Til dette problem har vi også løsningen: et fritstående badekar.

Med en sådan løsning kan du finde et kar, som fx MaXXwell EDINBURGH, som ikke fylder mere end 120 x 68 cm. Dette er et kar som vil kunne finde plads på langt de fleste badeværelset. Disse fritstående kar, fås i alle slags størrelser og former, og kan som det almindelige hjørnekar også stilles op i hjørnet. Der er derfor frit valg på alle hylder i både størrelser, udseende og former.

Hjørnebadekar – avantgarde

Eller und dig selv at se denne designmæssige perle – G-820 MaXXwell Lisabon. Med sit enkelte udtryk og nyudviklede sence light under fronten samt vandfald som vandindløb, så udstråler den ekstravagance for de kræsne.

Derfor skal du købe badekar fra Wellmore

Wellmore er eksperter i badekar. Vores MaXXwell badekar er udviklet og designet af Wellmore til Skandinaviske forhold og i nordisk designtradition.
Wellmore har specialiseret sig i god badekomfort, et godt badekar er nemlig mere end et bad, og alt efter hvor du er i livet, kan vi rådgive om hvilken badekarløsning der vil give dig den bedste komfort og velvære.
Vores MaXXwell badekar er produceret i gennemfarvet sanitetsakryl forstærket med glasfiber, hvilket bidrager til et ekstra flot og stilfuldt kar med lang levetid. 

1 person

2 personer

Børnefamilier

Med armatur

Lille badekar

Hjørne badekar

Firkantet badekar

Fritstående badekar

Rummelige og tynde kanter

Rundt eller ovalt

Indbygning

Bruseløsninger

Ergonomisk siddekomfort

Ergonomisk hvilekomfort

Handicapvenlig komfort

Børnevenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram