• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Udendørs boblebad til haven eller terrassen


Efter en hyggelig aften med grillmad, kolde drikke og en masse latter. Hvilken bedre måde er der så at slutte aftenen på, end i jeres helt egen udendørs boblebad? Med et udendørs boblebad kan du brage wellness direkte ind på din egen terrasse. Slut med dyre besøg til diverse badehoteller – med et udendørs spa har du din helt egen wellness afdeling i haven.

Et boblebad til udendørs brug er en langtidsinvestering som holder i mange år frem. Spaen står som hovedregel altid med 38 grader varmt vand, så den er klar til at hoppe i, lige når i ønsker det. Modellerne fås i flere forskellige størrelser og prisklasser. Dette er for et bredt produktsortiment, så i kan finde en model som passer til netop jeres ønsker. Vi fører modeller lige fra 3-6 personer, så der er helt sikkert en model til netop jeres behov.

Inspiration til dit projekt af udendørs boblebad

Går du med drømme om at etablere et udendørs spa i din have? Der er mange valgmuligheder ifht. placering, størrelser osv. Læs vores store guide og vejledning om etablering af udespa i haven

Udespa forsænket / nedbygget i terrasse

Hvis du ønsker at forsænke dit udespa ned i eksempelvis en træterrasse, kan dette sagtens lade sig gøre. Vigtigt er det blot, at spaen kan serviceres hele vejen rundt, i form af eventuel reparation eller garanti. Derfor skal spaen være tilgængelig såfremt vores interne montør skal på servicebesøg. Dette kan blandt andet lade sig gøre ved, at der laves en aftagelig lem hele vejen rundt om spaen – eller terrassebrædderne er hurtige at skrue af.

Et forsænket udespa giver i høj grad en flot og integreret løsning i dit miljø.

Inspirationsbilleder til nedbygget boblebad

Standspa – placering oven på terrasse

Vælger du ikke at forsænke din spa i niveau, kan du også få dig en eminent og flot løsning. Dertil er spaen også mere praktisk anvendelig ifht. tømning af vand og service af spaen hele vejen rundt. Der fås trapper til boblebadene, så du får en let indstigning i dit udendørs boblebad. Placering oven på fliser etc. kan være en rigtig god ide, hvis du fx har en god udsigt. Så sidder du godt oppe i niveau og kan nyde udsigten fra det varme vand.

Inspirationsbilleder til standspa – oven på terrasse

Rengøring og vedligehold af boblebad

Rengøring og vedligehold af dit boblebad, er en vigtig og essentiel del af det at være spabad ejer. Rent badevand sikrer den bedste badeoplevelse hver gang. Læs vores guide om rengøring og vedligehold af udespa – eller se videoer og guides på www.spacare.dk

Sådan skal dine badeværdier være når du starter spaen:

Sådan fylder du dit spabadekar:

 • Hæld nyt vand i karret. Brug koldt vand fra vandhanen
 • Tilsæt hygiejnetabletter til dit vand så værdierne er:
  pH-værdi 7,0-7,4
  Frit klor 1,0-3,0 Mg/l
  Alkalitet 80-120 mg/l
 • Du måler værdierne med en Alt i et-tester

Se video – sådan gør du:

Udendørs boblebad udviklet til udlejningssommerhuse

Er du ejer af et udlejnings sommerhus?

Så kan det måske være en god idé at overveje et boblebad til sommerhuset. Dette kan være med til at øge efterspørgslen på netop dit sommerhus. Hos Wellmore har vi udviklet en model, med netop det formål at fungere efter kravene til udlejning. Det betyder at al installering og service, er taget væk og gemt i aflåst skab. Dermed kan gæsterne ikke rode i filtrering og opsætning af spaen.

Du kan se MaXXwell LAIDBACK til udlejnings sommerhuse her 

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål

Kontakt os gerne for rådgivning – vi glæder os til at se dig.