• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore
MaXXwell KORFU spabad
Stort og rummeligt spa for 7 - 9 personer
MaXXwell Korfu spabad til indbygning
MaXXwell Korfu spabad til indbygning
maxxwell-korfu-spabad
maxxwell-korfu-spabad
maxxwell-korfu-spabad
Finansiering

Finansier dit køb med f.eks. 1.935 kr./md i 36 mdr.


Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for
yderligere info om dette produkt.

MaXXwell KORFU spabad

Stort og rummeligt spa for 7 – 9 personer

Varenummer: GS-07

64.900,00 kr.

249 x 198 cm
Dansk design
Flerfarvet terapilys

Tilgængelig på restordre

Delbetaling
1.627 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 64.900 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.627 kr. Samlede kreditomk. 13.158 kr. Samlet tilbagebetaling 78.058 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,77%. Der er fortrydelsesret.

Regulerbar vandmassage

Leveringstid 1-2 dage

Finansiering

Finansier dit køb af MaXXwell indespa gennem Sparxpres.

Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for yderligere info om dette produkt.

Kontakt os

Beskrivelse

Inviter venner eller familien til wellnessaften med hygge og velvære i dit nye store indendørs spa fra MaXXwell. MaXXwell KORFU lægger i dén grad op til fest, farver, samvær og hygge for både store og små og er derfor et oplagt valg til sommerhusets wellnessafdeling eller til husets master-badeværelse. Wellmores største og mest luksuriøse indespa: MaXXwell KORFU – spabadet til dig, der ikke vil nøjes…

5 gode grunde til at vælge KORFU:

 • Stort og rummeligt spa, der kan forkæle de få med masser af plads at boltre sig i
 • Dræn i sæderne, så den tømmes helt
 • Flerfarvet LED terapilys
 • 6 kW varmelegeme sikrer hurtig opvarmning af vandet
 • Isoleret med skum på undersiden af karret

Det ultimative luksusspabad til luksushuset

Glæd dig! MaXXwell KORFU – Wellmores ultimative luksusperle er nu klar til salg: Spabadet til den helt store familie eller til voksenstunder i gode venners lag. Vi har med detaljeorienteret fokus på både materialevalg, funktion og formsprog, udviklet MaXXwell KORFU – vores nyheds-wellnessperle – udviklet med din og dine gæsters nydelse for øje. Karrets aflange 8-kantede form giver alle mulighed for at sidde med ryggen op ad en lige “bagvæg” modsat MaXXwell ATLANTA, som er vores helt runde kar med rundende “bagvægge”.

Ryggen i MaXXwell KORFU skråner dog stadig bagud, så alle i karret er sikret en behagelig siddekomfort og med indbydende glat materiale, de steder, hvor huden møder karret. Bemærk, at siddefladerne i karret er udført i et mere nubret, men stadig eksklusivt materiale – dels af sikkerhedsmæssige årsager ved ind- og udstigning i karret – og dels for at undgå følelsen af, at man kan “glide af sædet”, når først massagedyserne starter deres forkælende behandling.

Og flere gennemtænkte detaljer

Ved Wellmore går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi kredser om gennemtænkte og holdbare løsninger, som sikrer dig glæde af dit wellnessprodukt ikke bare i dag, men i mange år fremover. Når man er på jagt efter sit drømmespabad, så antager man som en helt basal ting, at karret naturligvis let og problemfrit kan tømmes for vand efter brug.
Ved Wellmore er dét netop en af de gennemtænkte løsninger, som er inkluderet i vores arbejde under nyudviklingen af vores produkter. Og MaXXwell KORFU er ingen undtagelse. Et stort kar kræver nemlig særlige dræn og i KORFU er indlagt drænkanaler ved sæderne, så karret hurtigt kan tømmes helt. Det letter vedligehold og rengøring, så dit spabad år efter år fremstår indbydende og glansfuldt.

En anden gennemtænkt detalje finder du i det separate cirkulationssystem, som sikrer dig opvarmning af vandet og cirkulation i karret – også uden, at massagedyserne er tændt. Så skulle du have lyst til at nyde spabadet som “varmtvandsbassin” i ro – uden massage- og luftjets, så kan det også lade sig gøre – netop fordi karret har separat cirkulationssystem.

Luksus for øje og krop

Så har du rammerne i din private bolig eller udlejningshuset eller drømmer du om en wellnesstilbygning, så indstil din søgning nu: KORFU er det oplagte valg – æstetik og sublime wellnessfunktioner i skøn forening: En formfuldendt perle, der opgraderer matriklen med en sand wellnessoase.

Specifikationer

 • 2 HK massagepumpe
 • 0,35 HK cirkulationspumpe
 • 6 kW varmelegeme
 • 700 watt airblower
 • 9 stk. massagejets
 • 50 cm fladt forkromet overløb
 • Spadeventil for afledning af vand
 • Ekstern teknikplatform hvor al teknik er samlet (varmelegeme, pumper osv.)
 • Kan ombygges til at køre med filtersystem
 • Forberedt til vandpåfyld gennem pool – men kan nemt ombygges til anden vandtilslutning
 • 4 drændyser og støbte render for dræn
 • Isoleret med skum under karret

Bemærk: Vi anbefaler at tilkøbe montage til denne spa.

Vejledninger

Vejledning til MaXXwell KORFU Spabad

Funktionsoversigt KORFU spabad

Installationsvejledning KORFU

Måske er du også interesseret i...

MaXXwell Spabad og boblebad

Sæt velvære og selvforkælelse i højsædet med et spabad i hjemmet. Med et spabad får du en badeløsning i høj kvalitet og i et enkelt, stilrent design, der passer til det moderne badeværelse. Wellmore har et stort udvalg af spabade, som kan matche ethvert behov. Læn dig tilbage og find inspiration til dit badeværelse. Kontakt os gerne, for gode råd og vejledning.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til udespa. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Har du brug for hjælp?

Du kan altid komme i kontakt med en medarbejder fra Wellmore på alle hverdage mellem 8.00 - 16.00 på telefon eller mail.
75 55 17 00
post@wellmore.dk

Skal man vælge 3 eller 6 kW?

3 kW = vedligeholdelse af temperatur. 6 kW = opvarmning af koldt vandt. Vi anbefaler som udgangspunkt 6 kW varmelegeme til to-personers spabade.

Hvilket materiale er spabadene lavet af?

Karrene er fremstillet i gennemfarvet sanitetsakryl, som er forstærket med glasfiber på undersiden.

Hvordan monteres karrene?

Karrene har justerbare ben under sig, som justeres alt efter gulvet. Det er vigtigt, at karret hviler på benene og ikke karkant. Derefter tilsluttes det strøm og vand samt afløb.

Er der komfort i sæderne?

De fleste af vores MaXXwell spabade har komfort i sæderne, som sikrer god vanddybde og behagelig komfort.

Kræver de meget vedligeholdelse?

Vi anbefaler at benytte klortabletter hver gang spaen skal bruges. Dertil anbefaler vi at rense rørsystemet 3-4 gange årligt.

Fantastisk service

Bestilte badekar som kom efter 1 hverdag. De
havde glemt nakkestøtter, og dag jeg ringede til
dem, beklagede de mange gange. Dagen efter kom
en fragtmand med dem. Det er god service!
Bo Grandahl

Serviceminded firma

Er helt igennem et serviceminded firma, de har en behandling af kunder som er enormt seriøst. Du føler dig velkommen og de ved hvad de taler om. 
De bedste anbefalinger herfra.
Michael Søndergaard

God oplevelse

En rigtig god oplevelse at handle hos Wellmore - fra start 
til slut. Desuden passer prisen i forhold til den høje kvalitet.

John Christensen

You may also like…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
databasephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram