☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

  • Solid brancheerfaring

    Solid brancheerfaring

    WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

    • Mere end 15 års brancheerfaring.
    • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
    • Showroom i Egtved og Ringsted.
  • Montering & service

    Montering & service

    Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

    • Egen serviceafdeling.
    • Få hjælp til montering og opstart.
    • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
  • Levering

    Levering

    Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

    Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

    OBS

    WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

MaXXwell KORFU nedbygningsspa

Varenummer: gs-07_a1

64.900,00 kr.

Stort og rummeligt spa for 7 – 9 personer

Læs mere
249 x 198 x 80 cm
Antal personer: 9
Velegnet til udlejning
Nedbygningsspa
Delbetaling
1.627 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 64.900 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.627 kr. Samlede kreditomk. 13.158 kr. Samlet tilbagebetaling 78.058 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,77%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

249 x 198 x 80 cm
Velegnet til udlejning
Nedbygningsspa
Antal personer: 9
Jets: 9
Liter: 1200
Massagepumpe: 2 HK
350 w
Varmelegeme: 6 kW
700 watt airblower
Ekstern teknikplatform hvor al teknik er samlet (varmelegeme, pumper osv.)
Kan ombygges til at køre med filtersystem
Forberedt til vandpåfyld gennem pool – men kan nemt ombygges til anden vandtilslutning
Kan ses i showroom
Vægt 180 kg
Størrelse 249 × 198 × 80 cm
Brand

MaXXwell

Inviter venner eller familien til wellnessaften med hygge og velvære i dit nye store indendørs spa fra MaXXwell. MaXXwell KORFU lægger i dén grad op til fest, farver, samvær og hygge for både store og små og er derfor et oplagt valg til sommerhusets wellnessafdeling eller til husets master-badeværelse. WellMores største og mest luksuriøse indespa: MaXXwell KORFU – spabadet til dig, der ikke vil nøjes…

5 gode grunde til at vælge KORFU:

  • Stort og rummeligt spa, der kan forkæle de få med masser af plads at boltre sig i
  • Dræn i sæderne, så den tømmes helt
  • Flerfarvet LED terapilys
  • 6 kW varmelegeme sikrer hurtig opvarmning af vandet
  • Isoleret med skum på undersiden af karret

Det ultimative luksus spabad til udlejningshuset

Glæd dig! MaXXwell KORFU – WellMores ultimative luksusperle. Spabadet til den helt store familie eller til voksenstunder i gode venners lag. Vi har med detalje orienteret fokus på både materialevalg, funktion og formsprog, udviklet MaXXwell KORFU – vores udlejnings-wellnessperle – udviklet med din og dine gæsters nydelse for øje. Karrets aflange 8-kantede form giver alle mulighed for at sidde med ryggen op ad en lige “bagvæg” modsat MaXXwell ATLANTA, som er vores helt runde kar med rundende “bagvægge”.

Ryggen i MaXXwell KORFU skråner dog stadig bagud, så alle i karret er sikret en behagelig siddekomfort og med indbydende glat materiale, de steder, hvor huden møder karret. Bemærk, at siddefladerne i karret er udført i et mere nubret, men stadig eksklusivt materiale – dels af sikkerhedsmæssige årsager ved ind- og udstigning i karret – og dels for at undgå følelsen af, at man kan “glide af sædet”, når først massagedyserne starter deres forkælende behandling.

Og flere gennemtænkte detaljer

Ved WellMore går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi kredser om gennemtænkte og holdbare løsninger, som sikrer dig glæde af dit wellnessprodukt ikke bare i dag, men i mange år fremover. Når man er på jagt efter sit drømmespabad, så antager man som en helt basal ting, at karret naturligvis let og problemfrit kan tømmes for vand efter brug.
Ved WellMore er dét netop en af de gennemtænkte løsninger, som er inkluderet i vores arbejde under nyudviklingen af vores produkter. Og MaXXwell KORFU er ingen undtagelse. Et stort kar kræver nemlig særlige dræn og i KORFU er indlagt drænkanaler ved sæderne, så karret hurtigt kan tømmes helt. Det letter vedligehold og rengøring, så dit spabad år efter år fremstår indbydende og glansfuldt.

En anden gennemtænkt detalje finder du i det separate cirkulationssystem, som sikrer dig opvarmning af vandet og cirkulation i karret – også uden, at massagedyserne er tændt. Så skulle du have lyst til at nyde spabadet som “varmtvandsbassin” i ro – uden massage- og luftjets, så kan det også lade sig gøre – netop fordi karret har separat cirkulationssystem.

Luksus for øje og krop

Så har du rammerne i din private bolig eller udlejningshuset eller drømmer du om en wellnesstilbygning, så indstil din søgning nu: KORFU er det oplagte valg – æstetik og sublime wellnessfunktioner i skøn forening: En formfuldendt perle, der opgraderer matriklen med en sand wellnessoase.

Vejledning til MaXXwell KORFU Spabad

Funktionsoversigt KORFU spabad

Installationsvejledning KORFU

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...

MaXXwell Spabad og boblebad

Sæt velvære og selvforkælelse i højsædet med et spabad i hjemmet. Med et spabad får du en badeløsning i høj kvalitet og i et enkelt, stilrent design, der passer til det moderne badeværelse. Wellmore har et stort udvalg af spabade, som kan matche ethvert behov. Læn dig tilbage og find inspiration til dit badeværelse. Kontakt os gerne, for gode råd og vejledning.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til spabade. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Skal man vælge 3 eller 6 kW?

3 kW = vedligeholdelse af temperatur. 6 kW = opvarmning af koldt vandt. Vi anbefaler som udgangspunkt 6 kW varmelegeme til to-personers spabade.

Hvilket materiale er spabadene lavet af?

Karrene er fremstillet i gennemfarvet sanitetsakryl, som er forstærket med glasfiber på undersiden.

Hvordan monteres karrene?

Karrene har justerbare ben under sig, som justeres alt efter gulvet. Det er vigtigt, at karret hviler på benene og ikke karkant. Derefter tilsluttes det strøm og vand samt afløb.

Er der komfort i sæderne?

De fleste af vores MaXXwell spabade har komfort i sæderne, som sikrer god vanddybde og behagelig komfort.

Kræver de meget vedligeholdelse?

Vi anbefaler at benytte klortabletter hver gang spaen skal bruges. Dertil anbefaler vi at rense rørsystemet 3-4 gange årligt.

Fantastisk service

Bestilte badekar som kom efter 1 hverdag. De
havde glemt nakkestøtter, og dag jeg ringede til dem, beklagede de mange gange. Dagen efter kom
en fragtmand med dem. Det er god service!

Bo Grandahl

Serviceminded firma

Er helt igennem et serviceminded firma, de har en behandling af kunder som er enormt seriøst. Du føler dig velkommen og de ved hvad de taler om. 
De bedste anbefalinger herfra.

Michael Søndergaard

God oplevelse

En rigtig god oplevelse at handle hos Wellmore
- fra start til slut. Desuden passer prisen i forhold til den høje kvalitet.

John Christensen