☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

  • Solid brancheerfaring

    Solid brancheerfaring

    WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

    • Mere end 15 års brancheerfaring.
    • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
    • Showroom i Egtved og Ringsted.
  • Montering & service

    Montering & service

    Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

    • Egen serviceafdeling.
    • Få hjælp til montering og opstart.
    • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
  • Levering

    Levering

    Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

    Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

    OBS

    WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Swim spa til haven – wellness for store og små


Swim spa med både spa og svømmedel

En svømmespa som både rummer spa-del og svømmedel fungerer på den måde, at det som oftest kører som to separate systemer. Dermed kan du have én temperatur i spa-delen (som oftest 38-40 grader) og i svømmedelen en mere behagelig temperatur til svømning, eksempelvis 25 grader. Dog er nogle modeller fremstillet så spa-delen er integreret i selve svømmeafsnittet.

På nedenstående billede er de eksemplificeret hvordan vores model MaXXwell MAURITIUS fungerer, ved at være delt op i 2 zoner med henholdsvis svømmeafsnit og en spa-del med massage og dyser. I Svømmedelen finder man i enden en svømmetræner, som giver modstandstrøm i vandet hvorfor du altså kan ligge at svømme i vandet.

gode bud på swim spa med både spa og svømmefunktion:

Swim spa med svømmetræner

Hele grundprincippet i en svømmespa er, at det skal fungere som et spabad men hvor der tilmed et integreret svømmetræner. Svømmetræneren sidder som oftest i den ene ende, hvor den via én eller flere massagepumper trykker vand ud igennem nogle dyser, som skaber modstrøm i vandet. Denne modstrøm egner sig til en habil svømmer, hvor du altså kan blive ‘liggende i samme position’ og svømme som normalt.

Udendørs svømmespa

Alle vore modeller er beregnet til udendørs brug, hvorfor de også kan bruges hele året rundt. Når du skruer op for varmen, og det varme vand ved 38 grader omfavner din krop er det skønt at ligge og nyde en stjerneklar himmel på en kold november-aften. Swim spa kan bruges hele året rundt – forår, sommer, efterår og vinter – alt du skal gøre er at justere vandtemperaturen til hvad der føles behageligt for dig i den givne årstid. En swimspa er wellness hele året rundt, lige når du ønsker det!

Svømmespa tilbud

Er du på udkig efter et swim eller svømmespa, skal du være velkommen til at kontakte os for et tilbud til dit kommende projekt. Du kan se hele vores sortiment af swim spa, ellers er du velkommen til at kontakte os for aftale og rådgivning.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål

Kontakt os gerne for rådgivning – vi glæder os til at se dig.