• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Badekar til voksne – wellness i hverdagen


Varmt vand, ro, stearinlys og en kold drik. Med et badekar til voksne, får du i høj grad en løsning på badeværelset der kan tage dig væk fra hverdagens stress og jag. Dyk i varmt vand til hagen, lyt til musik eller nyd roen og lad dig drømme hen for en kort stund.

Badekar til voksne – bring wellness ind på dit badeværelse

Et badekar kan i høj grad være med til at bringe velvære helt ind i dit eget hjem. Der findes mange forskellige modeller og størrelser, og der findes helt sikkert også et til dig. Der findes mange muligheder inden for løsninger omkring badekar. Der fås både fritstående, indmuringsbadekar og ganske almindelige hjørnebadekar.

Badekar til de langbenede

Er du udstyret med lange ben, kan det være en god ide at finde et badekar som har god indvendig plads. Det er vigtigt at huske, at det ikke altid er de udvendige mål, som afgør hvorvidt der er god plads i karret eller ej. Vores Next Generation er i høj grad badekar, som er udviklet med henblik på slanke linjer og kanter, som sikrer bedre og større komfort indvendigt i karret.

Det kan altid være en god idé at komme ud og prøve, at sidde i et badekar for at være sikker på pladsen og komforten er som den skal være.

Badekar – valg af komfort

Én ting du som kommende køber af et badekar kan være opmærksom på, er hvilken komfort der tilbydes i badekarrene. Hos Wellmore har vi specialiseret os i tre forskellige slags komfortmodeller, som spænder fra det helt børnevenlige til ergonomi i topklasse. Nedenfor kan du se hvilke tre slags komfort det drejer sig om, og læse mere om hver enkelt komfort, samt dets fordele og ulemper.

Læs mere om karkomfort, når du kigger i vores sortiment af badekar!

Badekar til de små badeværelser

Vi er helt klar over, at et badekar på mindre badeværelser kan fylde en del. Oftest ser vi ved nybyggeri, at store og rummelige badeværelser bliver prioriteret, hvilket giver plads til de store badekar til voksne, oftest i målene omkring 170 x 70 cm.

Er du ved at renovere et mindre badeværelse, eller føler du, at du gerne vil have et badekar som fylder mindre – også på det store badeværelse? Vi har lavet en guide med lidt inspiration og hjælp til at indfri drømmen om et badekar på badeværelset, også selvom pladsen måske skulle være lidt knap. Læs indlægget om badekar til små baderum her.

Vidste du?
Wellmore har et badekar som ikke fylder mere end 120 x 68 cm. Og der er faktisk rigtig god plads i det.

Badekar til voksne – og til børn

Vi ved, at mange børnefamilier, især med småbørn – ønsker et badekar. Dette af den simple grund at det letter de daglige baderutiner, og ungerne synes som oftest det er fantastisk at bade i det varme vand. Det dejlige i den sammenhæng er også, at du som voksen kan kombinere løsningen til børn, men samtidig få wellness til dig selv. Mange af nutidens badekar er så moderne med hensyn til komfort, at det er en nydelse – også for de voksne, at ligge og slumre i det varme vand.

Fyld badekarret med vand, måske dufte, læs en bog eller se din favoritserie på Netflix – mulighederne er mange og du kan gøre, lige som du føler for.

Besøg vores showroom og bliv inspireret

Vi har showroom i Egtved, Jylland samt et ubemandet showroom i Ringsted, Sjælland hvor du skal bruge en dørkode.

I begge showrooms kan du finde en bred vifte af badekar til voksne. Der er kaffe på kanden, og vi er klar til at hjælpe dig med rådgivning om den optimale løsning til netop jeres behov.

Kontakt os gerne for rådgivning – vi glæder os til at se dig.