☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

MaXXwell NEW YORK indespa

Varenummer: md-01comlux

29.900,00 kr.

Ultimativ spa-wellness for 2 personer

Læs mere
182 x 124 x 63 cm
Antal personer: VÆRDI
Med armatur
Varmelegeme: 6 kW
Fås i højre- og venstrevendt
OBS: Kabinettet er uden metalhylden på karsiden
Delbetaling
773 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 29.900 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 773 kr. Samlede kreditomk. 7.170 kr. Samlet tilbagebetaling 37.070 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,53%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

182 x 124 x 63 cm
Antal personer: 2
Med armatur
Jets: 16
Fås i højre- og venstrevendt
Liter: 300
Varmelegeme: 6 kW
2 HK pumpe
Ozonrens
Kan ses i showroom
Vægt 85 kg
Størrelse 182 × 124 × 63 cm
Brand

MaXXwell

Luksus spaboblebad til 2 personer

Sæt din yndlingsmusik i afspilleren og syng ‘New York, New York’, imens du nyder et væld af bobler og følelsen af luksus med 16 massagepunkter, der får din trætte krop til at slappe af. Eller hvis du har god plads på badeværelset, hvorfor ikke sætte TV’et op ved fodenden? NEW YORK spaboblebad fra MaXXwell giver lov til det hele.

5 gode grunde til at du skal købe NEW YORK spabad:

 • Luksuriøst samtale spaboblebad for 2
 • Spabad med ekstra god plads, og mulighed for enkle vandøvelser
 • Integreret med flerfarvet terapilys
 • Integreret med 6 kW varmelegeme og automatisk temperaturstyring
 • Kemikaliefri rensning og selvtømmende rørsystem

Spaboblebad med dyb luksus

NEW YORK fra MaXXwell er et dybt kar, som omslutter dig med skøn vandmassage og uden dine knæ stikker op over vandoverfladen og bliver kolde. Det kan vi selv godt lide.

Massage og bobler fortryller dit og din partners badeoplevelse, og I behøver ingen undskyldning for at nyde lørdag aften her. Skal det være ekstra lækkert, kan du bruge WellMores økologiske, forførende skumbad til spa- og badekar, der ikke skader dit spaboblebad, men giver ekstra velvære til dine badeoplevelse.

Unikt design i alle detaljer

Unik hvilekomfort forlænger oplevelsen

NEW YORK fra MaXXwell er endnu et gennemtænkt, veldesignet spaboblebad for to med masser af plads og uforglemmelig hvilekomfort. Spaboblebadet er enkelt i sit design og klæder ethvert badeværelse med sine rene linjer og bløde kurver.

Vi har kælet for detaljerne

Dette spaboblebad er gennemtænkt helt ned i detaljen. Med en lille siddeplads i det ene hjørne, der hjælper dig, når du skal op og ned i badet. Det kan selvfølgelig også bruges til en flaske kølig hvidvin og et par glas.

Beskrivelse af ergonomisk hvilekomfort

Med ergonomisk hvilekomfort får du et spabad med et dybt sæde. Sædets udformning gør, at du kommer til at ligge i en behagelig hvilestilling og din krop dermed får optimal støtte med fuld afslapning til følge. Kunder, som har valgt et af WellMores spabade med ergonomisk hvilekomfort fortæller, at komforten kan sammenlignes med en komfortabel otium lænestol.

Fordele ved MaXXwell ergonomisk hvilekomfort

 • Som i en lænestol får du støtte og hvile hele vejen rundt om kroppen – både ryg, bag, ben samt støtte langs kroppens sider
 • Du sidder dybt i karret og badevandet står højt op om kroppen og det betyder, at du får skøn vandmassage lige der, hvor det gør dig godt (Dette vil variere efter højde mm. hos de badende)
 • Dupper i spabadets bund giver en svag stimulans til kroppens nervebaner og er designet med henblik på at forhindre faldulykker
 • Ekstra vandbesparende (Bemærk det skraverede område på tegningen, som ved kar med lige bund havde krævet mange ekstra liter vand)

Udover ergonomisk hvilekomfort kan du hos WellMore også vælge et MaXXwell spabad med ergonomisk siddekomfort, handicapvenlig komfort eller børnevenlig komfort.

Vejledning om ergonomisk hvilekomfort i spabad

Ergonomisk hvilekomfort i spabad er et godt valg til:

 • Personer med god og normal førlighed
  (Personer med nedsat førlighed kan have besvær med at rejse sig fra et kar med ergonomisk hvilekomfort)
 • Privat brug i eget hjem
 • Voksne
 • Luksus-udlejningshuse
 • Wellness-faciliteter for voksne ved feriecentre, campinghytter mv.

Beskrivelse af massagezoner i MaXXwell NEW YORK spabad

MaXXwell NEW YORK — et luksus spaboblebad for to personer med ergonomisk hvilekomfort og med helkropsmassage på begge massagepladser.

Vandmassage også kaldet hydromassage er skøn wellness og for mange mennesker ideel terapi som smertelindring eller i et genoptræningsforløb. Hydromassage i et spabad er nemlig anerkendt for, at beroliger og stimulere nerveaktiviteten i muskler og løsne op for infiltrationer og spændinger i muskler og led.
Hydromassagen øger endvidere blodgennemstrømningen hvilket gør, at musklerne får mere ilt og næring at arbejde med, samtidig med, at det hjælper kroppens bindevæv med at få frigjort affaldsstoffer.

Hydromassagens styrke regulerer og indstiller du nemt via en drejeknapfunktion på spabadet, og derfor har du i MaXXwell NEW YORK spabad mulighed for:

 1. Skånsom og afslappende massage, hvilket er oplagt i et genoptræningsforløb eller efter en lang og hektisk dag hvor du har brug for at komme ned i gear
 2. Intens massage som går i dybden og hjælper med at løsne op for spændinger, infiltrationer og myoser

eller en mellemting af blid hydromassage eller dybdegående hydromassage.

Nedenstående en uddybende beskrivelse af massagefunktionerne:

 

Massageplads 1 + 2: Intens helkropsmassage

Rygmassage fra 3 x 2 stk flexjets®

Flexjets® er fleksible og du kan nemt flytte dem alt efter om du ønsker:

 • Zonemassage af skuldre og ryg med roterende vandstråler mod stor zone eller
 • Akumassage af skuldre og ryg med faste vandstråler mod større zone
  Musklerne i skuldre og ryg hjælper med at bevæge hoved og arme.

(Bemærk: Du kan tilkøbe flexjets® med zone- eller akumassage hvis du får brug for det)

Massage af hofte og baller med 2 x 2 stk faste jets

 • Akumassage mod hofte-, baller og lårmuskler (Gluteus muskler, iliotibiale bånd*)

*Det iliotibiale bånd løber langs lårets ydeside og består af et fast bånd af bindevæv der hæfter på hoften og lige under knæet. Det iliotibiale bånd arbejder sammen med de omkringliggende muskler som den hjælper med at bevæge og stabilisere.

*Ballemusklerne = gluteus musklerne (Gluteus maximus, gluteus medious, gluteus minimus), er kroppens absolut største og mest kraftfulde muskelgruppe, og afgørende for, at vi kan gå, løbe og hoppe. Musklerne sørger også for at stabilisere kroppen. Kilde: Krop + fysik

Hydromassage af læg med 2 x 2 stk faste jets

 • Akumassage mod læg- og skinnebensmuskler

Fod- og ankelmassage med 1 x 2 stk flexjets®

 • Akumassage mod ankler og fødder med faste vandstråler, samt zonemassage mod større zone
  Fødderne er kroppens fundament i aktiv tilstand. Kroppens organer afspejler sig i 12 zoner på fødderne. Hydromassage af fødderne vedligeholder din sundhed, og er skøn velvære og velegnet til forbyggede behandling.

Brusende boble stimuli fra 10 stk luft-bobledyser

Den brusende boble stimuli er mest intens mod mod læg og ben men stimulere og afspænder også resten af kroppen.

Luft-bobledyser i bunden af spabadet frembringer et brusende hav af bittesmå bobler som er fantastisk til afspænding og blid kropsterapi.

Brusende boble stimuli fra de i alt 10 luft bobledyser aktiverer du via separat indstilling på betjeningspanelet.

Inkluderer derudover

 • Mål
  • Længde: 182 cm
   Bredde: 124 cm
   Højde: 63 cm
  • Vandindhold: 320 liter
 • Komfort
  • 2 personers spabad med ergonomisk hvilekomfort. Se mere
 • Massage og wellness
  • 6 stk store massagejets til skøn massage af ryg, nakke og læn (Flytbare flexjets®)
  • 8 stk massagejets til massage af ben, hofter og  kropssider
  • 2 stk massagejets til massage af fødder
  • 12 stk luft-bobledyser, som producerer tusindvis af brusende vandbobler til blid massage og stimuli af krop og nervebaner
  • Regulerbar vandmassage. En drejeknap giver dig mulighed for at regulere vandstyrken på vandmassagen alt efter hvilken massage du har brug for. I NEW YORK spabad kan du derfor indstille vandstyrken fra blid afspændingsmassage til dybdegående fast massage eller en vandmassage midt imellem
  • Flerfarvet terapilys i vand
 • Teknik
  • 2 HK pumpe*
  • 700 W luftblæser
  • 6 kW varmelegeme
  • Højtalere
  • Automatisk temperaturstyring
  • Ozonrensning / kemikaliefri rensning. En speciel generator, som producerer ilt, der eliminerer bakterier i vandet

*(Pumpen er produceret på en af verdens største pumpefabrikker inden for området og er derfor gennemtestet og certificeret i henhold til gældende EU-standarder og garantier for sikker og stabil drift)

 • Fokus på design, teknik og høj kvalitet
  • Produceret i gennemfarvet rengøringsvenligt sanitetsakryl, forstærket med glasfiber
  • Opbygget på en rustfri stålramme med justerbare fødder
  • Blandingsbatteri med håndbruser og hane i krom
  • Ekstra siddeplads i hjørne som også kan bruges som hylde, fralægningsplads og nedstigningsplads
  • 2 stk vandafvisende aftagelige ergonomiske nakkestøtter i farven sort
  • Selvtømmende rørsystem, som sørger for, at rørsystemet bliver drænet og tømt for vand samtidig med, at du lukker vandet ud af karret efter endt spabad
  • Vandstandssensor, som måler vandstanden og sørger for, at pumpen kun kan starte, såfremt der er vand i spabadet
  • Alle WellMore spabade har som minimum 3 kW varmelegeme, MaXXwell NEW YORK spabad er integreret med 6 kW varmelegeme
  • Brugervenlig alt-i-et betjeningspanel. Alle spabadets funktioner (massage, luftboblestimuli, lysterapi, temperaturstyring, ozonrens) er samlet i én elektronisk styringsenhed, som du nemt styrer via det brugervenlige betjeningspanel
  • Tilførselsslanger og afløbsslange medfølger

installationsvejledning_MD01

Vejledning til MaXXwell spaboblebade _SF470_rev. 25.06.2018

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...

MaXXwell Spabad og boblebad

Sæt velvære og selvforkælelse i højsædet med et spabad i hjemmet. Med et spabad får du en badeløsning i høj kvalitet og i et enkelt, stilrent design, der passer til det moderne badeværelse. Wellmore har et stort udvalg af spabade, som kan matche ethvert behov. Læn dig tilbage og find inspiration til dit badeværelse. Kontakt os gerne, for gode råd og vejledning.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til spabade. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Skal man vælge 3 eller 6 kW?

3 kW = vedligeholdelse af temperatur. 6 kW = opvarmning af koldt vandt. Vi anbefaler som udgangspunkt 6 kW varmelegeme til to-personers spabade.

Hvilket materiale er spabadene lavet af?

Karrene er fremstillet i gennemfarvet sanitetsakryl, som er forstærket med glasfiber på undersiden.

Hvordan monteres karrene?

Karrene har justerbare ben under sig, som justeres alt efter gulvet. Det er vigtigt, at karret hviler på benene og ikke karkant. Derefter tilsluttes det strøm og vand samt afløb.

Er der komfort i sæderne?

De fleste af vores MaXXwell spabade har komfort i sæderne, som sikrer god vanddybde og behagelig komfort.

Kræver de meget vedligeholdelse?

Vi anbefaler at benytte klortabletter hver gang spaen skal bruges. Dertil anbefaler vi at rense rørsystemet 3-4 gange årligt.

Fantastisk service

Bestilte badekar som kom efter 1 hverdag. De
havde glemt nakkestøtter, og dag jeg ringede til dem, beklagede de mange gange. Dagen efter kom
en fragtmand med dem. Det er god service!

Bo Grandahl

Serviceminded firma

Er helt igennem et serviceminded firma, de har en behandling af kunder som er enormt seriøst. Du føler dig velkommen og de ved hvad de taler om. 
De bedste anbefalinger herfra.

Michael Søndergaard

God oplevelse

En rigtig god oplevelse at handle hos Wellmore
- fra start til slut. Desuden passer prisen i forhold til den høje kvalitet.

John Christensen