• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore
Forside / Webshop / MaXXwell BEIJING badekar
wellmore
wellmore
maxxwell-beijing-badekar
maxxwell-beijing-badekar
maxxwell-beijing-badekar
maxxwell-beijing-badekar
maxxwell-beijing-badekar
Finansiering

Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for
yderligere info om dette produkt.

MaXXwell BEIJING badekar

Elegant badekar med udstråling

Varenummer: 6814B_E1

12.900,00 kr.

170 x 80 x 60 cm
1-2 personer
Fritstående med bred kant til afsætning
Delbetaling
450 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 12.900 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 450 kr. Samlede kreditomk. 3.273 kr. Samlet tilbagebetaling 16.173 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,45%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid 1-2 dage

Finansiering

Finansier dit køb af MaXXwell badekar gennem Sparxpres.

Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for yderligere info om dette produkt.

Kontakt os

Beskrivelse

Er du modig og måske helt vild med New York’er stil? BEIJING fra MaXXwell er et sort badekar med indvendig hvid akryl.

Den stærke kontrast giver karret et helt igennem eksklusivt look og de brede kanter giver dig endda mulighed for at variere indretningen i det uendelige med nips, drinks eller alskens fartøjer, når familiens yngste bader 🙂 .

Formstøbt forkælelse for store og små

MaXXwell BEIJING er en fantastisk løsning til de hjem, hvor både små og store kan lide badestunder i kar.

BEIJING for børn:

Den lige bund er guld værd, når man har småbørn, der skal bades; for på den måde skaber du samme gode vilkår for alle de badende børn og undgår dybdeforskelle og formstøbte kanter i karret. Og set med børneøjne er netop badekar med brede kanter bestemt også at foretrække fremfor smalle kanter. For det giver langt større muligheder, når fartøjerne eller badedyrene skal stå på række under badningen.

BEIJING for voksne:

For voksne er MaXXwell BEIJING også særdeles attraktiv. Udover den helt åbenlyse elegance, der taler til sanserne, giver den flade bund dig en generøs dyb vandfornemmelse i karret. Dyb, dyb velvære for både øje og krop. Og fik vi nævnt, at de brede kanter her rigtigt kan komme til deres ret med plads til både drink og snacks?

Indret med kontraster – det belønner sig

Hvis man i sin indretning får ensrettet og afstemt alt tone-i-tone, kan det samlede æstetiske udtryk opleves kedeligt og måske endda upersonligt. For øjet har brug for kontraster. Kontraster skaber liv og dynamik. Kontraster giver kant. Og i mødet mellem kontrasterne findes harmonien og roen – og hvem vil ikke gerne kunne lade batterierne op i et hjem med harmoni og ro for både øje og sind?

MaXXwell BEIJING bringer kontrasterne ind i dit baderum. I sig selv udgør karret en smuk forening af farvemæssige kontraster. Du vil derfor alene – ved kun at udskifte karret – kunne ændre hele baderummets samlede udtryk. Enkelt, men med stor effekt.

Måske husker du at have mødt en 70’er badeværelse med mere eller mindre ubestemmelige nuancer grøn eller brun – en nuance, man så havde benyttet til samtlige elementer i rummet: badekar, håndvaske, toiletter, klinker mv. Dén type indretning er vi heldigvis gået fra. Et nyt kar og eventuel maling på skabslåger og lidt nyt nips, vil kunne forny hele dit baderum  – og det til en helt anden pris end en mere gennemgribende renovering vil koste.

Vælg MaXXwell BEIJING, hvis du vil højne både æstetikken og nydelsen i dit baderum.

Børnevenlig komfort

Beskrivelse af børnevenlig komfort

Drømmer du om et børnevenligt badekar med god komfort, hvor børnene bader, pjasker, hygger og bliver stimuleret af dejligt varmt badevand, så er MaXXwell badekar med børnevenlig komfort det helt rigtige valg. Et kar med lige bund giver sikkerhed for alle de badende. Ingen skrånende kanter bortset fra ryglænets hældning, som forkæler den badende, der nyder en stille stund -  hvis man er så heldig at få lov at nyde karret alene ;-) En lige bund sikrer lige høj vandstand over hele karret – trygt og godt – også for de helt små børn, hvor vandstanden sjældent er så høj

børnevenlig komfort

Ikke kun for børnene…

Som børneforældre er det både nemt og trygt, når stunder med wellness kan arrangeres i eget hjem. Tænk på muligheden for wellness — helt impulsivt og uden den lange planlægning med barnepige eller bedsteforældre til pasning af børnene. Ofte bliver wellness- og tosomhedsstunder glemt eller nedprioriteret i børnefamiliernes til tider hektiske dage. Men netop stjernestunder - alene eller med din udkårne - kan give fornyet energi og ikke mindst forkælelse af trætte forældrekroppe.

For uanset, om I drømmer om et børnevenligt badekar eller børnevenligt spabad, så har Wellmore nemlig også tænkt på jer forældre. Børnevenlig komfort - til hverdagswellness for både små og store.

 • Et badekar med flad bund, hvilket sikrer optimale badeforhold for småbørn
 • Dupper i spabadets bund giver en svag stimulans til kroppens nervebaner. Designet med henblik på at forhindre faldulykker
 • Karrets siddepladser har ryghældning. Det betyder, at en voksen person sidder yderst behageligt og afslappet med god støtte i ryggen.

Ud over børnevenlig komfort har vi også udviklet ergonomisk siddekomfort, ergonomisk hvilekomfort og handicapvenlig komfort.

Vejledning om børnevenlig komfort

Børnevenlig komfort er et godt valg til:

 • Småbørnsfamilier
 • Når du søger et all-round badeløsning med wellness
 • Når du ønsker et ekstra rummelig kar
 • Når du ønsker et kar med flad bund

Specifikationer

Tekniske detaljer:

 • Mål:
  • Længde 170 cm
  • Bredde 80 cm
  • Højde 60 cm
 • Liter 170
 • Sort udvendig – hvid indvendig
 • Inkl. af/overløb
 • Ekskl. armatur

Vejledninger

Installationsvejledning-6814B_E1-BEIJING

Måske er du også interesseret i...

MaXXwell badekar

Hos os findes kar til alle badeværelser og for alle pengepunge. Vi har moderne kar i dansk design, der vil passe perfekt ind på dit badeværelse. Ydermere fører vi indbygningskar, handicapkar, siddekar og kar til udendørs brug. Vi har også kar af træ og kar med løvefødder. Sidst har vi et bredt udvalg af boblebade, som børnene vil elske.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til badekar. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Har du brug for hjælp?

Du kan altid komme i kontakt med en medarbejder fra Wellmore på alle hverdage mellem 8.00 - 16.00 på telefon eller mail.
75 55 17 00
post@wellmore.dk

Hvilket materiale er badekarrene lavet af?

Karrene er fremstillet i gennemfarvet sanitetsakryl, som er forstærket med glasfiber på undersiden.

Hvor tunge er karrene?

MaXXwell badekar vejer relativt lidt og er derfor nemme at håndtere. Vægten ligger typisk på omkring 50 kg. afhængigt af karrets størrelse.

Hvad følger med?

Der følger af/overløbssæt med til karrene, inklusiv afløbsslange.

Hvordan monteres karrene?

Badekarrene har justerbare ben under sig, der justeres alt efter gulvet. Det er vigtigt, at karret hviler på benene og ikke karkant. Derefter tilsluttes de eventuelt vand samt afløb.

Er de lette at vedligeholde?

MaXXwell badekar er meget lette at vedligeholde og rengøre. Overfladerne er snavsafvisende.

Har i stenbadekar?

Vi forhandler ikke stenbadekar til dels pga. rengøring og vedligeholdelse af karrene.

Fantastisk service

Bestilte badekar som kom efter 1 hverdag. De
havde glemt nakkestøtter, og dag jeg ringede til
dem, beklagede de mange gange. Dagen efter kom
en fragtmand med dem. Det er god service!
Bo Grandahl

God service

Utrolig god service og varerne kom dagen efter. Vil helt klart anbefale Wellmore til andre til hver en tid
Henrik Uldall

Super rådgivning

Super god service og rådgivning. 
Vi er så tilfredse med at have handlet ved jer.
Morten Jørgensen

You may also like…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
databasephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram