☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

  • Solid brancheerfaring

    Solid brancheerfaring

    WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

    • Mere end 15 års brancheerfaring.
    • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
    • Showroom i Egtved og Ringsted.
  • Montering & service

    Montering & service

    Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

    • Egen serviceafdeling.
    • Få hjælp til montering og opstart.
    • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
  • Levering

    Levering

    Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

    Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

    OBS

    WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Find din perfekte udespa

Få hjælp til at finde din nye udespa

Lad os hjælpe dig med at finde den udespa, som passer bedst til dig, og dine behov. Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig.

Hvor stor må din nye udendørs spa være?

udespa-2-1

UDENDØRS SPA

Din filtrering gav desværre ingen produktresultater.

Prøv at justér dine filtre eller giv os et kald på 75 55 17 00 så hjælper vi dig gerne med at finde det du søger.

Mvh,
Wellmore

MaXXwell udespa og strømforbrug

Vi har allieret os med en kunde (Jesper), som har målt sit årsforbrug med bi-måler på sin udendørs spa. Nedenstående forbrug er derfor 100% reelt.

Spaen er en SAMOA udendørs spa på 225 x 225 cm. Vandindhold på 1.400 Liter.

Spaen benyttes i gennemsnit hver anden dag, og står altid på 38 grader Spaen har på et år brugt 3.744 kWh. Dette giver et gennemsnit på 312 kWh. i måneden.
Med en anslået gennemsnitlig strømpris på 2 kr. Koster den derfor 624 kr. om måneden (7.488,- kr. om året) i drift. 

Spaen bruger på en gennemsnitlig efterårsdag ca. 6 kWh. ved standby, 38 grader.

En ‘sjov’ fiktiv hovedregning er derfor at en tur med familien i spaen koster ca. 40,- kr. pr. gang såfremt at den benyttes én gang hver 2.dag. Til sammenligningen koster det for 2 voksne og 2 børn ca. 270,- kr. for en enkelt tur i svømmehallen.

Udendørs spa fra WellMore

Med et udendørs spa i din have eller på din terrasse giver du dit uderum en luksuriøs opgradering, der forlænger dit forbrug af haven til hele året. Du får et helt særligt område, som du kan bruge hele året rundt med dig selv, din partner, gode venner eller familie.

Du får wellness og behagelig massage fra de mange massagejets ind i dit eget hjem, som du kan gøre brug af, lige når du har lyst. Modsat et indendørs spabad står et udendørs spa altid klar til brug. Du skal blot løfte låget af, og så er det varme vand klart til dig.

Velisoleret, varm forkælelse

Med en udendørs spa får du wellness og massage helt ind på egen matrikel. Spaen kan placeres på eksisterende fliser eller træ-terrasse, og inden længe er du klar til at nyde massagen fra de mange dyser, der sanseligt forkæler din krop.

En udespa står altid klar med indbydende varmt vand. Ved WellMore har vi derfor gjort en dyd ud af at udvikle kar-, kabinet og spacover, der tilbyder optimal isolering også i de vinterkolde måneder.

Velisoleret varme til velværestunder i nordiske klima.

Udendørs spa i mange størrelser og prisklasser

Hos WellMore kan du få udendørs spa i alle prisklasser. Vi har et stort og bredt udvalg, så du kan finde lige præcis det spabad, der passer til dig og dine behov, ligegyldigt om det er antal massagejets, prisen, energiforbruget eller antal sidde- og liggepladser.

Så hvorfor rejse verden rundt, når du kan holde varmen udenfor i dit udendørs spa fra WellMore hele året rundt hjemme i Danmark?

At holde sin udendørs spa ren og sund er nemmere end du tror!

Det er vigtigt at vedligeholde sin udendørs spa ordentligt, da det forlænger dens levetid. En ren og sund spa er ikke kun mere behagelig at bruge, og så kræver det ikke meget arbejde. Her er tre vigtige punkter, du skal huske, når du vedligeholder din udendørs spa.

Kontroller vandkvaliteten i din udendørs spa regelmæssigt

At holde vandet i din udendørs spa rent og sundt er afgørende for at opretholde en hygiejnisk og behagelig badeoplevelse. Du bør kontrollere vandkvaliteten regelmæssigt ved hjælp af en teststrips, der måler alkalinitet, pH-værdi og desinfektionsniveau. Hvis niveauet er lavt, kan du justere det med forskellige kemikalier, der er designet til at regulere vandkvaliteten. Det er også vigtigt at skifte vandet i din spa regelmæssigt og rengøre filtrene for at fjerne eventuelle urenheder.

Rengør udespaens overflade

At rengøre spaens overflade regelmæssigt er en vigtig del af vedligeholdelsen. Du kan bruge en blød børste og et mildt rengøringsmiddel til at fjerne snavs og urenheder på spaens overflade. Det er også en god idé at rengøre coveret og sørge for, at det er tørt, inden du lukker det.

Overhold producentens vedligeholdelsesrutiner

At følge producentens vedligeholdelsesrutiner er vigtigt for at forlænge levetiden på din udendørs spa. Det kan omfatte at tage sig af motoren, skifte filtrene regelmæssigt og overvåge vandkvaliteten. Hvis du er usikker på, hvad der skal gøres, kan du altid læse brugervejledningen eller kontakte producenten for rådgivning.

Derfor skal du købe din udendørs spa hos WellMore

  • Vi har masser af års erfaring med rådgivning om- og salg af udendørs spa
  • Vores spabade har det størst mulige varmelegeme, så vandet hurtigt varmes op
  • Vores udespa har fantastisk isolering, som er designet og udviklet til det nordiske klima
  • Vi har masser af lækre fordele til dig, der køber dit udendørs spa på vores hjemmeside