• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Fem tips til en god Valentinsdag


14. februar er som bekendt Valentinsdag. Dagen hvor et kæreste- eller ægtepar går ud og spiser, Valentins-SMS’er eller kort bliver sendt og gaver – måske en rose – bliver givet. Siden midten af 1990erne har Valentinsdag vundet større og større udbredelse i Danmark, og i dag er der nærmest tale om en fast forankret mærkedag.

Valentinsdag – en gammel tradition

Det er almindelig opfattelse, at den historiske baggrund for Valentinsdag knytter sig til den romerske præst, Valentin, som levede i 200-tallet. Romerrigets kejser, Claudius 2., forsøgte at styrke sin hær ved at forbyde unge mænd at gifte sig. Valentin trodsede forbuddet, viede unge elskende og måtte bøde for sin gerning ved at blive dømt til døden.

Inden henrettelsen – 14. februar 270 – forelskede Valentin sig i fangevogterens datter. Som bevis på sin udødelige kærlighed sendte han hende et kort underskrevet ”din Valentin”. Herfra stammer angiveligt traditionen med at skrive breve med kærlighedserklæringer og Valentins navn til ens udkårne på netop denne dag.

Traditionen med at sende Valentinskort stammer fra USA og England, og den bed sig for alvor fast i løbet af 1800-tallet. Det var også i den periode, at der skete en kommercialisering omkring Valentinsdag med organiseret salg af kort og gaver. I dag fejres Valentinsdag i store dele af verden stærkt inspireret af amerikansk kultur og livsstil.

Forkælelse og Wellness

Valentinsdag skal gerne være en dag, hvor der bliver tid til afslapning og forkælelse. Her er ’wellness’ en oplagt mulighed for at komme i rette stemning. Et spabad omgivet af tændte stearinlys, dæmpet musik i højtaleren og fyldte vinglas; så er rammerne vist sat for en perfekt Valentinsaften. Du kan her se vores bud på det perfekte Valentins hjertekar.

Her følger fem forslag til, hvad man ellers kan foretage sig på Valentinsdag:
1. Tage på et Wellness ophold
2. Tage en tur i biografen eller teatret
3. Gå eller løb en tur sammen i et naturskønt område
4. Tage på restaurant eller købe ind til en god middag
5. Planlæg jeres kommende ferie over et glas rødvin

Vi ønsker jer en rigtig god Valentin!