• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Kundeudtalelse fra kunde, der har købt brusekabine

Dagen efter besøget mailede kunden nedenstående kundeudtalelse og billeder som vi har fået lov at bringe her.

Baggrund for investering i ny badeløsning

I efteråret 2004 skulle der ske lidt i vores badeværelse, som egentlig var ok, men badekaret blev aldrig brugt og brusekabinens fliser var grimme. Nyt badeværelse kunne nemt løbe op i 150.000 og hvad fik vi for det – det samme igen. Vi tænkte alternativt og gik på nettet og søgte under badeværelser, brusekabiner og Wellness og så var vi pludselig på en hjemmeside – Wellmore – med spa, kabiner og andet wellness.

Beskrivelse af den valgte badeløsning

Vi besøgte udstillingen – på den gamle adresse – og det endte med, at vi købte en Nofer VS – 808 med: Toplys, blå lysterapi, damp og sauna med mulighed for at tilsætte æteriske olier (aromataerapi), radio, telefon (bruges ikke), håndbruser, stor bruser over hovedet (regnsky), 6 akupunktur massage dyser til ryg, stående, og 4 til lænd, når du sidder ned, og siddende kan du supplere med fodmassage ruller og dyser. Så kan du fylde vand i karet og starte spabadet, hvor du kan vælge mellem vandtryk og/eller vand og luft – vi fravalgte tv.
Badeloesning-med-spaMaXXwell-kabine-fra-2005Kundeudtalelse-Wellmore-BrusekabineMaXXwell-dampkabineKunde-brusekabinenDampkabine-i-lille-badevaerelse

Brusekabine købt i 2005 giver os total velvære hver dag

Ud med badekar og væk med brusenichen. Kabinen fra Wellmore blev afleveret på bopælen og installeret til den nette sum af kr. 21.000 den 15. november 2005.

Brusekabinen har givet os total velvære hver dag ligesom det altid er en nydelse efter træning at supplere badet med lidt spa eller sauna med olier tilsat.

Eneste udgift: Udskiftning af dampgenerator og regnsky

Brusekabinen har kørt upåklageligt frem til i dag. Den daglige rengøring er aftørring efter badet, ca. hver 3 måned lidt grundigere rengøring og ca. hvert 3 år hovedrengøring (Der er ikke meget kalk i vandet i Brande, men mange års brug har dog sat spor af kalkaflejringer).

Eneste udgifter har været udskiftning af dampgeneratoren for nogle år siden og her i 2016 en ny ”regnsky” – den gamle var blevet grim.

Med venlig hilsen

Jens Gaarsmand Stegger, Brande
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram